hatvanhét
A reklámot nem szó szerint értettem.
Nem néztem meg a szabályzatot, de ott mindig elmondják. Sőt szerintem az értesítőben is le van írva, bár nem vagyok benne biztos.
Szóval elvileg benne kéne lennie.
Végülis csak annyit akartam mondani, hogy régóta így van.
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 277 / 511 oldal |
Gomblyuk, ez nem reklám, hanem a játékszabályzat kérdése, ott pedig nem láttuk - még mindég fenntartom, ez nem jelenti azt hogy nincsis ott!
A pótjátékos csak akkor nyerhet, ha az illető egyáltalán nem jött el. Ha egyedül jön a játékos, és beültetnek mellé, nem kapsz semmit. Nagyon régóta így van, csak nem reklámozzák.
Igazán nem akarok egy Juszt László lenni, de ne nézzék már az embereket hülyének, Te ugye felutaztál Győrből, költség, idő, stb.....gondolom illene a tisztes tájékoztatást magadni .Egyébként kíváncsian várom a választ a Szrt-től.
hatvanhét
Nem kellett aláírni semmit csak amikor felolvassák a neveket akkor mondják, hogy a pótjátékos nem atrthat igényt a nyereményre
Írtam nekik ha megjön a válasz beírom
Valószínű, hogy azért nem szerepel ez sehol, mert akkor nem mennének el a pótjátékosok
Ki akar egy vadidegennek nyerni???
Nem kellett aláírni semmit csak amikor felolvassák a neveket akkor mondják, hogy a pótjátékos nem atrthat igényt a nyereményre
Írtam nekik ha megjön a válasz beírom
Valószínű, hogy azért nem szerepel ez sehol, mert akkor nem mennének el a pótjátékosok
Ki akar egy vadidegennek nyerni???
thiefman, erről beszéltem, azaz hogy a pótjátékosra vonatkozó szabályozást nem találtam ( ami persze nem jelenti, hogy nincs is) a másik pedig az hogy nem-e irattak alá veletek valami akárminek látszó papírt, ( amiben kisbetűvel felhívják a figyelmet arra, hogy ti itt csak egy szendvicsre vagytok jogosultak). Sok szerencsét, ha én megtudok valamit azonnal értesítelek, és a közt is!
székeken
ezt találtam a honlapjukon
Nyeremények: minden héten 100,200,300,400 illetve 500 ezer forintos pénznyereményben részesülnek azok, akik az ötöslottó sorsolásán a kihúzott számokkal megegyező számokon ülnek
Úgy döntöttem egy emailt azért írok nekik. 10-en voltunk pótjátékosok mindenki meglepődött rajta.
Nyeremények: minden héten 100,200,300,400 illetve 500 ezer forintos pénznyereményben részesülnek azok, akik az ötöslottó sorsolásán a kihúzott számokkal megegyező számokon ülnek
Úgy döntöttem egy emailt azért írok nekik. 10-en voltunk pótjátékosok mindenki meglepődött rajta.
thiefman, én most gyorsan átfutottam a szabályzatot, erre vonatkozó kitételt nem találtam. Ha veled ( és mással ) nem irattak alá - mint pótjátékossal - a szabályzattól eltérő feltételeket meghatározó szerződést, szerintem érdemes lenne egy kicsit " megpisztergálni " őket.
Jómagam nem vagyok jogvégzett ember, de évek óta köztük, nekik dolgozom, valamit tán konyítok is hozzá javaslatom: ha van jogász ismerősöd nézesd át vele a SZRT. szabályzatát. Én már csak kíváncsiságból is megkérek valakit. Zárójelben, ha "pót-ként " kihúztak és nyertél volna "X" összeget, de nem fizették ki hivatkozva ............-ra, akkor akár jól is járhatsz!
Jómagam nem vagyok jogvégzett ember, de évek óta köztük, nekik dolgozom, valamit tán konyítok is hozzá javaslatom: ha van jogász ismerősöd nézesd át vele a SZRT. szabályzatát. Én már csak kíváncsiságból is megkérek valakit. Zárójelben, ha "pót-ként " kihúztak és nyertél volna "X" összeget, de nem fizették ki hivatkozva ............-ra, akkor akár jól is járhatsz!
Szia
még nem olvastam el, de most elolvasom.
10 ezret adnak előtte vannak szendvicsek, sütemények és üdítő.
Lehet, hogy lesz aki azt gondolja nincs igazam, de az előtte gondolja át Ő mit érezne, ha elmegy kihúzzák a székszámát és mégse kapja meg.
Szerintem szörnyű lehet
Egész adás alatt imádkoztam ki ne húzzanak.
még nem olvastam el, de most elolvasom.
10 ezret adnak előtte vannak szendvicsek, sütemények és üdítő.
Lehet, hogy lesz aki azt gondolja nincs igazam, de az előtte gondolja át Ő mit érezne, ha elmegy kihúzzák a székszámát és mégse kapja meg.
Szerintem szörnyű lehet
Egész adás alatt imádkoztam ki ne húzzanak.
thiefman, ez nagyon gáz (!) , vetted a fáradtságot és átolvastad a SZRT. szabályzatát? Én most belekezdek, már csak azért is mert rendszeresen pályázok - igaz még sosem húztak - meg azt gondolom ez teljesen jogszerűtlen az ún. pótjátékosokkal szemben! Egyébként adnak valami " aprót " azért mert szíveskedtél elfáradni?
Anikó nem lehet reklamálni előre megmondják, hogy azé a pénz aki mellé beültetnek. Most 8 ember egyedül jött el azok mellé mind pótjátékosok ültek.
Nem is tudom elképzelni, hogy milyen érzés lehet, hogy kihúzzák a székem mutogatom a táblát és nem enyém a pénz. Úgyhogy soha többet tartalékosnak nem megyek, nehogy úgy járjak
S ráadásul a férjemet egy olyan büdös pali mellé ülteték be azt mondta felfordult a gyomra.
Nem is tudom elképzelni, hogy milyen érzés lehet, hogy kihúzzák a székem mutogatom a táblát és nem enyém a pénz. Úgyhogy soha többet tartalékosnak nem megyek, nehogy úgy járjak
S ráadásul a férjemet egy olyan büdös pali mellé ülteték be azt mondta felfordult a gyomra.
thiefman,
ezt nem is értem.
Ha Te ülsz az ikszedik széken, akkor tök mindegy, milyen minőségben kerültél olda. (Szerintem.)
Azért húznak tartalék játékost, hogy ha a nemtartalékból valaki nem megy el, vagy nincs nála a szükséges cucc, akkor a tartalék lép a helyébe.
Reklamáltál?
ezt nem is értem.
Ha Te ülsz az ikszedik széken, akkor tök mindegy, milyen minőségben kerültél olda. (Szerintem.)
Azért húznak tartalék játékost, hogy ha a nemtartalékból valaki nem megy el, vagy nincs nála a szükséges cucc, akkor a tartalék lép a helyébe.
Reklamáltál?
Voltam tegnap a lottóshowba, mint pótjátékos.
Soha többet ne megyek el pótjátékosnak. Tudtátok ha kíhúzzák a széketeket egy fillért sem kaptok azért? Azé a pénz aki mellé beültetnek.
A múltkor láttam egy nő olyan fanyar arccal vette át az 500 ezres táblát nem értettem miért. Gondolom, mert pótjátékos volt.
Soha többet ne megyek el pótjátékosnak. Tudtátok ha kíhúzzák a széketeket egy fillért sem kaptok azért? Azé a pénz aki mellé beültetnek.
A múltkor láttam egy nő olyan fanyar arccal vette át az 500 ezres táblát nem értettem miért. Gondolom, mert pótjátékos volt.
Én naponta kapok több tucat ilyen szemetet,ami nem is nekem jönne.
A tesóm aszondja,szerinte a levelezőrendszer hibája is lehet,ahonnan küldik! Én letiltom őket,és többet arról a címről, ált. nem jön!
A tesóm aszondja,szerinte a levelezőrendszer hibája is lehet,ahonnan küldik! Én letiltom őket,és többet arról a címről, ált. nem jön!
Mindegy, kidobtam.
Ismeretlen feladó, ismeretlen cím, no meg csatolt file..
Ment a kukába.
Ismeretlen feladó, ismeretlen cím, no meg csatolt file..
Ment a kukába.
Sada!
Nem tévedt el, csak a tömegesen küldött levelekben a főcimzett mellett lehet még több alcímzett is, amit nem biztos, hogy megjelenít a leveleződ és talán a te címed ott van.
Nem tévedt el, csak a tömegesen küldött levelekben a főcimzett mellett lehet még több alcímzett is, amit nem biztos, hogy megjelenít a leveleződ és talán a te címed ott van.
Kaptam a freemailra egy levelet, amit
v........v......@citromail.hu
címre küldtek.
Hogy tévedhetett el?
v........v......@citromail.hu
címre küldtek.
Hogy tévedhetett el?

A soksms már 1 napja folyamatosan azt írja ki hogy túlterhelt a szerver! 

A NG 15-i hírlevele a citromail-re csak ma jött meg !