Pall Mall kódokat cserélnék !
Amit szeretnék érte : Algida kód pálcikán, KNORR vk., Fundy csomagolás, Floriol címke, Ellenörzött m. baromfi védjegy, Wolf logó ( ez sürgős lenne ), Kleenex vk.-k, DE kávéházas kód csomagolással együtt, CBA-s blokkok temék vk.-val vagy amit kérnek hozzá.
Léci NE a fenti mailre, hanem erre írj:
szurikata34@citromail.hu
seady77
Én viszont veled is, bárkivel is elcserélném a Pünkösd hétfőn nyert digitális fényképezőgépet egy USB kulcstartóra... Már így előre is, kézbesítés előtt.
seady77, vagy akit érdekel: szjozsi@page.hu
telko
most megpróbáltalak megelőzni, korábban küldtem mint te, de nem jött be.
Végre CD Táska is meg van
mel6, remélem nem köptem bele a levesbe, nem örülnék neki...
szeretném, ha te is nyernél!!!!
Paint!
Szeintem mások az értékek, de nem is ez a lényeg!!!
Ö a fényképezQért küldte a kódot, és nem a kulcstartóért!!!!
Semmiképpen nem fer!!!
Novake!
A neten csak akkor enged, be ha külön regisztráltál a neten is. A kódod ugyanaz marad, de csak akkor él ha sms-ben is megkapod, ugyanigy jártam én is.
A Kulcstartó kb: 6000-8000 ér, a fényképező meg kb: 5000. De ez tényleg fura hogy másnapi ajándékot adnak:
Szerintem ezt jelezned kellene a Szerencsejáték föfelügyeletnek, vagy a Versenyhivatalnak..valahol belehet jelenteni ezeket! a dolgokat!!
Hisz az Ö hibájuk!!!!
Vagy hivd fel öket mégegyszer, és fenyegesd meg!! Hátha!!!!
Azért sztem nem mindegy, hogy 10 000.-értékü fényképezö, vagy 2-3000 értékü kulcstartó!!!
Sziasztok! Pünkösd hétfőn küldtem be kódot, erre ma délelőtt jött meg a válasz sms, hogy nyertem egy usb kulcstartót...felhívtam őket, hogy én hétfőn küldtem kódot, mire közölték, hogy leállt a szerver és én már csak usb kulcstartót kapok. Azért ez érdekes....de örülök, hogy legalább már nyertem valamit

telko
melyik nap nem küldesz?Már csak az esély miatt!!
Bocsi mel6! De korán kelek.
Annyira örülök...bár nem az enyém lesz, nekem már van.
Másnak is játszom... És talán e-miatt sikerül.
Azért köszönöm a gratulációt!
telko
nem hiszem el,már megint megelőztél!!!
Ujabb USB Kulcstartó
Én sem kaptam választ egy kódomra, holnap majd felhívom őket. Pall Mallos nyereménytárgyak változatlanul érdekelnek, ha valaki duplázna.
Sziasztok! Én is próbáltam ma beküldeni egy kódot, de több óra alatt nem sikerült. A neten továbbra sem enged be, a reklamáló levelemre nem reagálnak. Bár nem szokásom ennyire felhúzni magam, azt hiszem a következő levelemet a Szerencsejáték Felügyeletnek CC-zem majd, és megkérem a Pallmall, hogy biztosítsanak nekem esélyt arra, hogy játsszam ugyanúgy, mint bárki más, aki megveszi a cigijüket és regisztrál.

Gratulálok a nyertesek népes táborának.

Egy kódom nem nyert, egyre még választ várok.
hugika gratula..
valószinüleg én voltam elötted..nekem nem jött össze, de örülök, hogy neked igen

Végre megvan a digigép!

De csak a netről fogadta el a kódot, ma már 6x próbáltam sms-t küldeni nem fogadta, most meg egyből azt irta, hogy nyertem. (kódjaim vannak cserére, ha valakit érdekel)
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások