Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 278 / 1756 oldal |
Laica Vízszűrő Kancsó
Knorr tányérok,biztonsági csomagolással
" alt="
">
" alt="
">Knorr tányérkészlet bombabiztosan becsomizva
" alt="
">
" alt="
">A Törley miatt,ami a nyerő blokkon volt.
Megbeszéltem a dolgot a postással Rendes ember. De a Reál nem küldte vissza az eredeti blokkot, pedig kértem és megcímzett elsőbbségit tettem mellé!
Knorr tányérkollekció ide is
Knorr tányérkollekció
vido56
Lassan 1 éve újra alá kell írni.
Ha szemét lennél, megreklamálnád, hogy nem kaptad meg és újra ki kellene küldeniük. (A posta a feladónak fizetne kártérítést.)
Lassan 1 éve újra alá kell írni.
Ha szemét lennél, megreklamálnád, hogy nem kaptad meg és újra ki kellene küldeniük. (A posta a feladónak fizetne kártérítést.)
GAS farmer rövidnadrág
vido56
Nemhogy aláírni kell az ajánlott levelet, de még a személyi igazolvány szám is kell! 20 éve ugyanaz a postásunk és újabban kéri mert ez az előírás! De ha "rokonom" a szomszéd akkor átvehetem a postáját.!
" alt="
">
Nemhogy aláírni kell az ajánlott levelet, de még a személyi igazolvány szám is kell! 20 éve ugyanaz a postásunk és újabban kéri mert ez az előírás! De ha "rokonom" a szomszéd akkor átvehetem a postáját.!
" alt="
">Rauchban nem nyertem, de ha a postán csomagot adok fel külön szolgáltatások nélkül, én is 10 eFt-t írok rá, ugyanis addig egységes a feladási díj
" alt="
">.
" alt="
">.A legnagyobb szerencse a rendes szomszédok.
vido56!
Pedig alá kellett volna íratni az új szabály szerint.
Pedig alá kellett volna íratni az új szabály szerint.
5000 Ft Reál uti ma reggel, valaki másnak dobták be a levelet! Milyen jó, hogy az ajánlott levelet nem kell aláírni! Szerencsém volt!
Rauch és nem érdekel a feltüntetett ára.
" alt="
"> Nem én fizettem a postát!
" alt="
">
" alt="
"> Nem én fizettem a postát!
" alt="
">ide is Rauch Ice Tea (12*180Ft=2160Ft, ami sehogy sem 10.000Ft, de ettől függetlenül nagyon örülök neki :-) )
Nekem is Rauch teák. De ezen mi 10ezer forint??? Még, ha másfél litereset adtak volna
" alt="
">
" alt="
">Rauchal nyert 1 karton tea. 12 db
" alt="
">. Csak az az érdekes, hogy 10.000 forint az értéke... hmmmm
" alt="
">. Csak az az érdekes, hogy 10.000 forint az értéke... hmmmmSzerdán kaptam emailt nyertem nutellás kenyérpirit... csütörtökön feladtam a blokkot, ma hozta a futár. Bárcsak minden cég ilyen gyors lenne....
Veet napozómatrac
" alt="
">
" alt="
">