Sziasztok!
Zewával kapcsolatban szeretném megkérdezni,hogy ha valaki nyer és kiderül nem írt be időpontot/mivel a rendszer nem engedi/elfogják vajon fogadni érvényes pályázatnak a blokkját?
Előre is köszönöm a válaszokat!
Kipróbálom működike-e tényleg már.
Én is írtam tegnap előtt du. a ZEWA játék űrlap hibája miatt, ezt válaszolták:
Tue, 05 Mar 2024 11:18:24
Tisztelt Játékosunk!
Köszönjük, de sajnos nem mi fejlesztjük az oldalt, hanem egy külföldi cég, akinek már a Márka tulajdonos ( ZEWA) jelzett, sajnos ettől többet mi sem tudunk.
Üdvözlettel, Ügyfélszolgálat csapata
On 2024-03-03 15:10,
FlyGuy
Ez nem úgy van.
Aki a nyerő percekben, vagy utána elsőként küld be érvényes pályázatot, az nyer. Vagyis ma 5 napi nyertes lesz.
Akik épp akkor küldték, amikor végre megjavult az oldal.
A Ceva megjavult, akárcsak a fészbuk...
Köszönjük, hogy velünk játszottál!
Ha te vagy a szerencsés nyertesek egyike, akkor hamarosan felvesszük veled a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon. A napi és heti nyerteseket a Nyertesek oldalon tudod figyelni.
(Vásárlás dátumát lehet rögzíteni, időpontot továbbra sem, de elment így is a páHázat...)
Fly Guy
A játék befejezése is egy megoldás ha trehány a cég Gondolom a Zewa nem aprópénzt fizetett ki az informatikai háttér biztosításáért ráadásul ez az akadozó lebonyolítás már visszatérő probléma a cégnél. a Raffaellonál először pofátlanul elloptak 2 mercédest majd bevágták a durcit és most már nuku a magyar meg így is örül h megveheti a szöcskeport. ínem is lesz merci egy ideig. UFF!
Jézusom

" alt="

">
ha nincs beküldés, nincs napi nyertes, engedd el..
Sziasztok! Írtam a Maxxonnak, az alábbi választ kaptam:
Köszönjük, de sajnos nem mi fejlesztjük az oldalt, hanem egy külföldi
cég, akinek már a Márka tulajdonos ( ZEWA) jelzett, sajnos ettől többet
mi sem tudunk.
Arra vagyok kívácsi, hogy a napi nyertesekkel, akkor így mi lesz?
A Maxxonn sohasem ismeri el a hibáját.
Kijavítja majd közli, h nincs ott semmi látnivaló.
Épp ezért szoktam már az első levélben is képernyő fotót küldeni, ahol pontosan látszik, mit hibáztak.
Más:
Nyugodtan írhattok a Zewanak is. Nem árt, ha tudják, h olyan szolgáltatásért fizetnek, ami nem működik.
Ha a Maxxonn hajlandó lenne start előtt tesztelni az oldalt, akkor kevesebb hiba maradna benne.
Ha így ráértek, miért nem jelentkeztek hibakereső/javítónak

" alt="

">
egy kis önkéntes munka...
igazából, akkor se szólhatnátok egy szót se, ha levennék az egész játékot és viszlát .
Mondjuk én még nem tudtam úgy írni a Maxxonn-nak hogy beismerték volna a hibát. Mindig az volt, hogy megjavították, majd benyögték, hogy te szerencsétlen csak rá kell frissíteni az oldalra.
Na jó nem pont így, de mindig ez volt a lényege, hogy nem az oldal a hibás, hanem mi.
Annak szerintem semmi jelentősége. A jsz-ban pontosan 16 alkalommal szerepel a Maxxon neve és a form alatt is egyértelműen ott van, hogy:
"Játékkal kapcsolatos technikai kérdéseiddel, blokkal, nyertes értesítő levelekkel és további információkkal keresd ügyfélszolgálatunkat a játék időtartama alatt az ugyfelszolgalat@maxxonreklam.hu e-mail címen."
Tehát a gond náluk van(szokás szerint), csak még nem tudják megoldani, de nekik kell írni, nem a Zewa-nak.
A külföldi cég neve persze kimaradt a JSZ-ból, de a belga Luon Marketing Agency lehet.
Az már önmagában vicces, hogy az "Adatfeldolgozó2" külföldi cég kijelenti magáról a következő mondatban, hogy Magyarországon bejegyzett cég.
A JSz. szerint az alábbiak az adatfeldolgozók.
Adatfeldolgozó: a Maxxon Reklám Korlátolt Felelősségű Társaság (2120 Dunakeszi, Széchenyi utca 68.; cégjegyzékszáma: 13-09-158089; adószáma: 24064442-2-13; a továbbiakban: „Adatfeldolgozó1”), valamint a Luon Axa Building (Grote Steenweg 214 bus 9 2600 Berchem) továbbiakban: „Adatfeldolgozó2”), a továbbiakban együttesen: „Adatfeldolgozók“. Az Adatfeldolgozók Magyarországon szabályszerűen bejegyzett gazdasági társaságok.
A Maxxon játéka, az meg nem külföldi.
Írtam a Zewa hiba miatt.
Válaszként azt írták, hogy semmi közük hozzá.
Külföldi cég intézi.!
F.. sza.
Nem lehet beküldeni.....
zsu
sziasztok! Megnézné nekem valaki, h a Rossmann -Ariel, Lenor játékon működik-e a nem vagyok robot gombocska????
Azóta sem tudok feltölteni....
nagyon köszi
Még mindig rossz a Zewa....
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások