Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 278 / 511 oldal |
Nekem is ugyanezek a tapasztalataim a Reggel c. lappal ! Pesten, ugyanabban az utcában lakon, ahol szétdobják maguk között az újságokat, és biciklivel (5 kapu) hordják szét, mégsem kaptam meg, reklamáció után sem ! Az üvegportálos kirakatuk viszont tele van kb.45-50 db, odadobott, felstócolt újsággal ! Biztos ez a - negatív - reklám !
Anikó,
örülök, hogy sikerült :-)
örülök, hogy sikerült :-)
Nálunk áramszünet volt tegnap éjjel kb. 3/4 12 és 1 óra között...
Bár a Kika játékot én már ott elrontottam, hogy az első nap nem jutott eszembe...
Bár a Kika játékot én már ott elrontottam, hogy az első nap nem jutott eszembe...
no akkor majd késöbb megnézem és megmondom melyik volt szvsz.
Hát nem tudom, nekem a mostani képek nehezek voltak
A negyedikben még most sem vagyok teljesen biztos. 
A negyedikben még most sem vagyok teljesen biztos. 
mielött kezdené valaki: nem a nyertessel, hanem ezzel a szerencsétlen játékkal van gondom...
már ki sem töltöm a kikát.minek?
gratula a nyertesnek
gratula a nyertesnek

Hát ez az stp50 igen gagyi egy cég. Küldenek egy sapkát hosszas levelezés után, és egy mellékelt átvételi papírt, melyet küldjek még nekik vissza...
Anikó!
Én még azóta sem aptam meg a hiányzó bonbonettis készletem.
Nem segítenél merre kezdjek érdeklődni?
Mailem fent.
Én még azóta sem aptam meg a hiányzó bonbonettis készletem.
Nem segítenél merre kezdjek érdeklődni?
Mailem fent.
Éci, Sada és régi kedves játszótársak!
A leveleiteket megkaptam, de válaszolni nem tudok.
A freemail leveleket leveszi a chello, de küldeni nem tudok róla.
Hétfőn talán megcsinálják. Addig is pusza, és sok sikert!
Kriszta
A leveleiteket megkaptam, de válaszolni nem tudok.
A freemail leveleket leveszi a chello, de küldeni nem tudok róla.
Hétfőn talán megcsinálják. Addig is pusza, és sok sikert!
Kriszta
Jó hírrel kezdem: megjött a Bonbonettis tálam, hála Rika1 tanácsainak.
Ezúton is köszi. A cég, illetve az ajánlott hölgy számán ugyan senki sem jelentkezik, de a futárcégnél sikerült az ügy végére járnom.
Amiért a negatív topikba írom: a futár tegnap 17-20 óra között ígérte a szállítást, ennél pontosabb időpontot nem voltak hajlandók megadni. A férjem rohant haza a munkából, mert normális körülmények közt 1/2 6 előtt sosem vagyunk itthon. Meg is érkezett a futár - ma reggel 7-kor !
A nevét nem tudom, de a telefonszám alapján be tudtam azonosítani: már volt velük dolgom kb. 10 napja, mikor a férjemnek hozott (nem nyeremény, de ez mindegy) küldeményről volt szíves bedobni az értesítőt a postaládánkba, holott aznap egész nap ki sem mozdultunk.
Lehet, hogy a postától toborozzák az embereiket?
(A rend kedvéért megemlítem, hogy a telefonos ügyintéző hölgy igen készséges és udvarias volt, perceken belül "kinyomozta", hol akadt el a tálam, és visszahívott.)
Ezúton is köszi. A cég, illetve az ajánlott hölgy számán ugyan senki sem jelentkezik, de a futárcégnél sikerült az ügy végére járnom.
Amiért a negatív topikba írom: a futár tegnap 17-20 óra között ígérte a szállítást, ennél pontosabb időpontot nem voltak hajlandók megadni. A férjem rohant haza a munkából, mert normális körülmények közt 1/2 6 előtt sosem vagyunk itthon. Meg is érkezett a futár - ma reggel 7-kor !
A nevét nem tudom, de a telefonszám alapján be tudtam azonosítani: már volt velük dolgom kb. 10 napja, mikor a férjemnek hozott (nem nyeremény, de ez mindegy) küldeményről volt szíves bedobni az értesítőt a postaládánkba, holott aznap egész nap ki sem mozdultunk.
Lehet, hogy a postától toborozzák az embereiket?
(A rend kedvéért megemlítem, hogy a telefonos ügyintéző hölgy igen készséges és udvarias volt, perceken belül "kinyomozta", hol akadt el a tálam, és visszahívott.)
Anikó,
csatlakozom, itt sem lehet a játékban résztvevő termékeket kapni, Persilt sem.
csatlakozom, itt sem lehet a játékban résztvevő termékeket kapni, Persilt sem.
Jerry Lee
Szóhoz sem tudtam hirtelen jutni, ahogy írtad a lemezvágó ollót. Köszi szépen. Gondolkoztam, hogy beküldjem anélkül?
Ez a problémám is megoldódott. Bár minden problémánkat ilyen hamar orvosolnánk!
Szóhoz sem tudtam hirtelen jutni, ahogy írtad a lemezvágó ollót. Köszi szépen. Gondolkoztam, hogy beküldjem anélkül?
Ez a problémám is megoldódott. Bár minden problémánkat ilyen hamar orvosolnánk!

Krysztasz !!
májkrém probléma =lemezvágó olló
májkrém probléma =lemezvágó olló
A káposztás áztatás megoldódott. Kb. 2 órát ázottt, és simán lejött a dobozról, mint a pinty. De a májkrém-probléma még megoldásra vár. 

Ma érkezett nálunk a -Miskolc, Búza téri - coopba cerbona süti, csipke íz. A süti eléggé ajjaj, piskóta van áthajtva és belekenve az epre és az áfonyás lekvár.
A globusos játéknál vonalkód kell. De hogy szedjem le a májkrémről? Illetve a káposztás konzerv is ázik már egy ideje a vízben, a vk-ot elég nehéz lesz leszedni.
A globusos játéknál vonalkód kell. De hogy szedjem le a májkrémről? Illetve a káposztás konzerv is ázik már egy ideje a vízben, a vk-ot elég nehéz lesz leszedni.
Ma ráeszméltem, hogy nálunk is van Electronics. ;P Megleptem őket és hoztam kérdőívet, ami a legfurcsább volt, ellenőrnek néztek, utána pedig élénken érdeklődtek, hogy mit lehet a kérdőívvel nyerni. Rádöbbentettem őket, hogy részükről semmit... De azért észbontó, hogy némelyik cég mennyire nem tájékoztatja a saját dolgozóit, hogyan tudják így egyáltalán informálni a vevőket? Sehogy! 

A Coop-os kalandjaimról én is be akartam számolni (a kérdések-válaszok között írnak róla), de annyit kínlódott a net, hogy nem volt hozzá türelmem.
Azt már meséltem, hogy a férjemet rádumálták egy másik mosóporra, mondván, az is játszik. (Naná, hogy nem!)
Azóta én is futottam egy kört, és konstatáltam, hogy minden nyereményjátékból eltűnik a legfontosabb cikk, ami _mellett_ ezt-azt be lehet / kell küldeni. Az hagyján, hogy ember még nem látott Cerbona süti-szeletet, lehet, hogy ez egy új termék, és most fogják piacra dobni. De a hozzánk legközelebbi Coop-ból pl. eltűnt a negyedkilós Jacobs Aroma, amivel egyébként mindig tele van a polc. A raktárban várja a játék végét a mindig kapható 3 kg-s Tomi Kristály is. A harmadik játékból a "kötelező" májkrém hiányzik, bár ezt nem akartam venni, de direkt figyeltem.
Úgy vettem észre, hogy a Coop dolgozói rettentően utálják a játékokat (a nyerteseket pláne
), és ott szabotálják az ügyet, ahol csak lehet. Ezt a tapasztalatot akkor szereztem, mikor az utalványaimat váltottam be. A legkülönbözőbb kifogásokkal küldtek el a csudába. Minden alkalommal megesküdtek, hogy még sosem láttak ilyet (ugyanabban a boltban!), és mindig hívták a főnököt, hogy a véleményét kérjék. 15-20 perc alatt általában elő is került. Kb. az ötödik alkalommal kezdtem - előre - ordibálni szerencsétlen pénztárosnővel, hogy ne merészelje azt állítani, hogy még nem látott ilyen utalványt! Na, ezután nem volt gond a többivel.
Azért nem bánom, ha rendszeresen ilyen problémákkal kell megküzdenem!

Azt már meséltem, hogy a férjemet rádumálták egy másik mosóporra, mondván, az is játszik. (Naná, hogy nem!)
Azóta én is futottam egy kört, és konstatáltam, hogy minden nyereményjátékból eltűnik a legfontosabb cikk, ami _mellett_ ezt-azt be lehet / kell küldeni. Az hagyján, hogy ember még nem látott Cerbona süti-szeletet, lehet, hogy ez egy új termék, és most fogják piacra dobni. De a hozzánk legközelebbi Coop-ból pl. eltűnt a negyedkilós Jacobs Aroma, amivel egyébként mindig tele van a polc. A raktárban várja a játék végét a mindig kapható 3 kg-s Tomi Kristály is. A harmadik játékból a "kötelező" májkrém hiányzik, bár ezt nem akartam venni, de direkt figyeltem.
Úgy vettem észre, hogy a Coop dolgozói rettentően utálják a játékokat (a nyerteseket pláne
), és ott szabotálják az ügyet, ahol csak lehet. Ezt a tapasztalatot akkor szereztem, mikor az utalványaimat váltottam be. A legkülönbözőbb kifogásokkal küldtek el a csudába. Minden alkalommal megesküdtek, hogy még sosem láttak ilyet (ugyanabban a boltban!), és mindig hívták a főnököt, hogy a véleményét kérjék. 15-20 perc alatt általában elő is került. Kb. az ötödik alkalommal kezdtem - előre - ordibálni szerencsétlen pénztárosnővel, hogy ne merészelje azt állítani, hogy még nem látott ilyen utalványt! Na, ezután nem volt gond a többivel.
Azért nem bánom, ha rendszeresen ilyen problémákkal kell megküzdenem!

Egy másik napilap "próbálja ki ingyen egy hónapig" akciója során én is vártam mindennap az újságot, de végül csak egy levél érkezett, amelyben az állt, hogy Ön már egy hónapja ingyen olvassa az újságot, a mellékelt csekk segítségével megrendelheti...
Úgy tűnik, a freemail döglődése közben néhány levelem elszállt a semmibe (vagy nagyon sokat késik).
Aki az elmúlt 20 órában nekem írt, kérem , küldje el újra!
köszi.
Aki az elmúlt 20 órában nekem írt, kérem , küldje el újra!
köszi.