és?

Jerry: nekem van webkamerám.

tudod mit szeretnék érte.

Marlboro hálózsákot és Webkamerákat keresek
nyereménytárgyakért ill. vadonatúj könyvekért cserébe !
delma 1-es kártyacsomagot cserélnék 4-esre.
Hali!
Utalványokat keresek!
Írjatok
állatos fémdobozokat keresek.Kutya-cica
fcoco!
nagyön örülök, hogy megkerültél. remélem nemsokára a csere-csomagot is megkapom
mondjuk sokat segít ám azon, hogy megérkezzen egy cseretárgy, ha feladod a postán... s vajon az e-mailekre miért nem válaszoltál? jópárszor írtam, hogy mi újság a csomaggal, jeleztem hogy nem kaptam semmit, kérdeztem, hogy feladtad/feladod-e, de semmi választ nem kaptam. (úgy gondolom, hogy ha gyakrabban nem is, azért egy hónap alatt csak megnézted a postaládád, és tudtál volna válaszolni, ha akartál volna...)
Azért, mert nem kaptad meg a csomit arról nem én tehetek, mert már én is jártam így nem egyszer. Ha meg megkapjátok, bocsánatot nem tudtok kérni, amiért vádaskodtok.
Tisztelet a kivételnek. Mit gondolsz én azért cserélek, hogy megtartsam, a cserecuccaimat. Örülök, ha megszabadulok tőlük.
Túrót nem.

Más is megkapta amit kért, lehet, hogy később, de megkapta. Soha nem vertem át senkit!!!!
128 MB-os HAMA mp3 lejátszót (egyszer kipróbált) kivehető SD kártyával, Esso bélyeget (9 db), Marlboros biciklis sisakot elcserélnék!
Van cserére egy expresszen nyert kávé/teafőzőm, 7e ft az értéke, de helyhiány miatt most olcsón odaadom, vagy csere. Illetve lesznek aranyászok sörök is eladásra. Van továbbá egy Karintia bármely sípályájára érvényes másfél napra szóló síbérletem, értéke 61 euro.
2 db Infraszauna bérlet. Budapest, VII. kerület
Nyereménytárgyon kívül érdekel még dm ill. Rossmann pont,
5 literes Vénusz címke, Libero babafej.
mostani rama sütis könyvet cserélnék régebbire,
Marlboros bukósisakok eladók, vagy elcserélném!
mzsgza@hdsnet.hu
Origi hálózsakot keresek!
marlboros webkamerát szeretnék elcserélni.
Érdekel: 2 hálózsák, vagy 1 és még valami pl knorr tányér, vásárlási utalvány vagy megbeszéljük.
Arany Ászok söröket keresek, elsősorban cseretárgyért, de kp is szóba jöhet.
e-magdi, és az újak! Alább van egy csere-bere feketelista, érdemes átnézni néha
sziasztok!
Vigyázzatok BEDI GEORGINA győri fórumozóval (FCOCO), nem korrekt cserepartner. Egy darabig ígérgette, hogy ő is elküldi amiben megállapodtunk, de persze nem tette meg. Most már az emailekre sem válaszol.
Rákerestem, látom hogy korábban mások is panaszkodtak rá, de sajnos nem emlékeztem

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások