Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 278 / 394 oldal |
És mitől függ, hogy ki kap? Ugyanis 1,5 éve vagyok regisztrálva náluk.
Sziasztok!
Én azt olvastam a szabályzatukban, hogy csak azok nyerhetnek a Fotexnet kérdőívvel, akiket külön meghívnak e-mailben. Én sem kaptam e-mailt, így nem nyerhetek.
Én azt olvastam a szabályzatukban, hogy csak azok nyerhetnek a Fotexnet kérdőívvel, akiket külön meghívnak e-mailben. Én sem kaptam e-mailt, így nem nyerhetek.
Nicika!
Átküldenéd nekem is?
Átküldenéd nekem is?
Nicika!
Átküldenéd nekem is a képet?! Köszi!
Átküldenéd nekem is a képet?! Köszi!
Nekem átküldenéd?
Vajon honnan tudom meg, hogy benne vagyok a 400 ban? Szerintem írt volna, mikor befejeztük a kérdőívet. Te amint megkaptad az értesítőt kitöltötted? Vagy nem nézed naponta az e-mailodat?
Én is tök régóta regisztrálva vagyok ott, de nem kaptam hírlevelet.
Vajon honnan tudom meg, hogy benne vagyok a 400 ban? Szerintem írt volna, mikor befejeztük a kérdőívet. Te amint megkaptad az értesítőt kitöltötted? Vagy nem nézed naponta az e-mailodat?
Én is tök régóta regisztrálva vagyok ott, de nem kaptam hírlevelet.
A kérdőív amit ki kell tölteni: "'Sportmagazin' felmérés"! Nekem sem jelzett vissza, de magát a nyerési lehetőséget emailban kaptam meg! Ott van a kütyü képe is az emailomban! Akinek kell szivesen átküldöm!
Ma,azaz tegnap!
hallottam a rádióban,hogy a VII.-ker.-ben lakóknak,az állandó bejekentetteknek,ingyenessé teszik a szélessávú internetezést,ez még Európában is egyedülálló lesz! Kár hogy nem ott lakunk.
Hogy mikortól pontosan, azt még nem mondták konkrétan.
hallottam a rádióban,hogy a VII.-ker.-ben lakóknak,az állandó bejekentetteknek,ingyenessé teszik a szélessávú internetezést,ez még Európában is egyedülálló lesz! Kár hogy nem ott lakunk.
Hogy mikortól pontosan, azt még nem mondták konkrétan.Kolipizzához ajándék 0,33-as dobozos Borsodi az ajándék!
Bp XI. kerület az ingyenes szállítási terület! 800 Ft minden pizza!
Bp XI. kerület az ingyenes szállítási terület! 800 Ft minden pizza!
Kitöltöttem, de semmit sem jelzett vissza.
Van ötletetek?
Van ötletetek?
Szegedi Coraban van mind a két Oetker maci (pudinggal).
2 kicsi vagy 1 nagyobb doboz Tofifee vásárlásakor a bizalomkártya irodában +1 ajándék Tofifeet adnak, plusz egy sorsjegyet, amivel családi állatkerti belépőt lehet nyerni.
2 kicsi vagy 1 nagyobb doboz Tofifee vásárlásakor a bizalomkártya irodában +1 ajándék Tofifeet adnak, plusz egy sorsjegyet, amivel családi állatkerti belépőt lehet nyerni.
Töltsd ki mind a 3-at, az a tuti 

És itt melyik kérdőív?
3 is van.
3 is van.
Kedves Felhasználónk!
Ezt a levelet most azért kapod, hogy felhívjuk figyelmed a 'Sportmagazin' felmérésünkre, melyet szeretnénk, ha Te is kitöltenél. Ehhez nem kell mást tenned, csak kattints az alábbi linkre, és válaszolj kérdéseinkre!
Az első 400 válaszolót világóra-kalkulátorral jutalmazzuk, illetve további 50 darabot kisorsolunk a később kitöltők között.
A kérdőívet a következő oldalon töltheted ki:
http://research.fotexnet.hu
Részvételed előre is köszönjük!
Üdvözlettel:
a FOTEXnet Kft.
Ezt a levelet most azért kapod, hogy felhívjuk figyelmed a 'Sportmagazin' felmérésünkre, melyet szeretnénk, ha Te is kitöltenél. Ehhez nem kell mást tenned, csak kattints az alábbi linkre, és válaszolj kérdéseinkre!
Az első 400 válaszolót világóra-kalkulátorral jutalmazzuk, illetve további 50 darabot kisorsolunk a később kitöltők között.
A kérdőívet a következő oldalon töltheted ki:
http://research.fotexnet.hu
Részvételed előre is köszönjük!
Üdvözlettel:
a FOTEXnet Kft.
Intersparban:
Cherry Queen desszert duopackhoz 2x132 gr 999,- Ft, ajándék szemüvegtok. Olyan fekete piros kockás mint a CQ doboz. Tök jól néz ki.
Cherry Queen desszert duopackhoz 2x132 gr 999,- Ft, ajándék szemüvegtok. Olyan fekete piros kockás mint a CQ doboz. Tök jól néz ki.
Algida express-nél ez is:
Vásároljon legalább 1200 Ft értékben Magnum Cornetto Solero termékeinkből és megajándékozzuk egy Algida baseballsapkával!
Vásároljon legalább 1200 Ft értékben Magnum Cornetto Solero termékeinkből és megajándékozzuk egy Algida baseballsapkával!
Szintén Algida Express-nél:
AKCIÓ:
2 db bármilyen (Max Mix, Magnum Moments, Algida Mix, Cornetto 6 db-os) multipack csomag vásárlásakor ajándékba adunk egy 549 Ft értékű Dove vagy Axe tusfürdőt.
AKCIÓ:
2 db bármilyen (Max Mix, Magnum Moments, Algida Mix, Cornetto 6 db-os) multipack csomag vásárlásakor ajándékba adunk egy 549 Ft értékű Dove vagy Axe tusfürdőt.
Algida Kids jégkrémhez dinós legó van.
Más:
Megháláljuk hűségét!
Legalább 1300 Ft értékű családi és vagy multipack termékek vásárlás esetén pecsétet kap gyüjtőfüzetébe.
Gyüjtsön össze 4 db pecsétet és megajándékozzuk egy Algida müzlistállal!
Az akció 2005. június 1-től július 31-ig tart az Algida Express-nél.
Más:
Megháláljuk hűségét!
Legalább 1300 Ft értékű családi és vagy multipack termékek vásárlás esetén pecsétet kap gyüjtőfüzetébe.
Gyüjtsön össze 4 db pecsétet és megajándékozzuk egy Algida müzlistállal!
Az akció 2005. június 1-től július 31-ig tart az Algida Express-nél.
Tescoban a kinder happy hippohoz 2 doboz után adnak 1 vizilovas plüs mobiltartót a hostessek.
Dolmio szószhoz a hosztesz teflonos spagettiszedő kanalat ad ajándékba. A Tescoban láttam.
Hmm...kellemes a hangnem.
Én azért nem jegyeztem meg a számot, mert már többször rendeltem és eddig még sosem kérték.
Feleslegesnek tartottam. Szólhattak volna, hogy a nagy rendelésre való tekintettel most ez fontos lesz, és mindenképpen jegyezzük fel. nem hiszem, hogy sokból tartott volna odaírni az oldalra. Amikor pénzért rendeltem eddig akkor nem volt semmi...ez nekem furi.
Én azért nem jegyeztem meg a számot, mert már többször rendeltem és eddig még sosem kérték.
Feleslegesnek tartottam. Szólhattak volna, hogy a nagy rendelésre való tekintettel most ez fontos lesz, és mindenképpen jegyezzük fel. nem hiszem, hogy sokból tartott volna odaírni az oldalra. Amikor pénzért rendeltem eddig akkor nem volt semmi...ez nekem furi.