Intersparban:
Cherry Queen desszert duopackhoz 2x132 gr 999,- Ft, ajándék szemüvegtok. Olyan fekete piros kockás mint a CQ doboz. Tök jól néz ki.
Algida express-nél ez is:
Vásároljon legalább 1200 Ft értékben Magnum Cornetto Solero termékeinkből és megajándékozzuk egy Algida baseballsapkával!
Szintén Algida Express-nél:
AKCIÓ:
2 db bármilyen (Max Mix, Magnum Moments, Algida Mix, Cornetto 6 db-os) multipack csomag vásárlásakor ajándékba adunk egy 549 Ft értékű Dove vagy Axe tusfürdőt.
Algida Kids jégkrémhez dinós legó van.
Más:
Megháláljuk hűségét!
Legalább 1300 Ft értékű családi és vagy multipack termékek vásárlás esetén pecsétet kap gyüjtőfüzetébe.
Gyüjtsön össze 4 db pecsétet és megajándékozzuk egy Algida müzlistállal!
Az akció 2005. június 1-től július 31-ig tart az Algida Express-nél.
Tescoban a kinder happy hippohoz 2 doboz után adnak 1 vizilovas plüs mobiltartót a hostessek.
Dolmio szószhoz a hosztesz teflonos spagettiszedő kanalat ad ajándékba. A Tescoban láttam.
Hmm...kellemes a hangnem.
Én azért nem jegyeztem meg a számot, mert már többször rendeltem és eddig még sosem kérték.
Feleslegesnek tartottam. Szólhattak volna, hogy a nagy rendelésre való tekintettel most ez fontos lesz, és mindenképpen jegyezzük fel. nem hiszem, hogy sokból tartott volna odaírni az oldalra. Amikor pénzért rendeltem eddig akkor nem volt semmi...ez nekem furi.
Szerintem van több laborjuk is.
Amúgy én az ÁRKÁD-ba kértem a fotókat, van még valaki, aki oda kérte?
Szerintetek ezeket a fényképeket ugyanabban a laborban dolgozzák ki?
Legközelebb így lesz! Az rtl-esnél már nyomtattam, mindenből kettőt, biztos ami biztos.
PinkRózsaszín
Mentsd el az oldalt, ha lehet. Ha nem, de tudsz kijelölni, akkor pedig másold át egy doumentumba, azt később is kinyomtathatod.

I.M.R.E: Ez nekem szólt? Nem írtam fel a számot, ez tény, mert azt hittem, ha visszamegyek az oldalra, akkor látom a képeimet is, a számaimat is, stb... De mindegy, már nem érdekel, azóta rendeltem képet az rtl-es akción és holnap megyek értük (ezt már kinyomtattam)

.
Mi van azzal, akinek nincs nyomtatója, az hová nyomtassa ki azt a papírt?
I.M.R.E: Ez nekem szólt? Nem írtam fel a számot, ez tény, mert azt hittem, ha visszamegyek az oldalra, akkor látom a képeimet is, a számaimat is, stb... De mindegy, már nem érdekel, azóta rendeltem képet az rtl-es akción és holnap megyek értük (ezt már kinyomtattam)

.
Mi van azzal, akinek nincs nyomtatója, az hová nyomtassa ki azt a papírt?
Nem ilyen hangnemben kellett volna.

Azért kell a rendelési szám a Photo Hall-nál, mert pl. én egy budapesti üzletbe kértem ,ahol kb van 5-6száz tasak kép rendelési szám szerint sorba nem fogja neked végignézni mind, mikor vannak "vevők" is akik kemény 10ezrekért vásárolnak is! De ha arra nem voltál képes hogy felírd az a 6jegyű számot, akkor meg nem tudlak sajnálni! Én eddig szumma 12 rendelést adtam le a 6 ingyen renelős helyre, és még mindig tudom mindnek a számát!
Macskusz
Igen, ez egyértelmű lenne, de ezt akkor sem fogadják el...
Hogyne tudnád bizonyítani! Azért kaptál egy emailt tegnap, mert regisztráltál a z ingyenes képrendelésre. Olvasd csak el!
Ne szomorkodjatok, június 17-én a Rossmannban 20 kép ingyen.
Szomorúan tapasztaltam, de én is így jártam. Más néven és e-mail címen töltöttem fel össz 150 képet.60 Kép már kedden az üzletben volt, de a többi sehol. Ezekről kaptam is értesítést. Viszont a 90 kép nekem is eltűnt valahol. Arról nem érkezett semmi. Csak tegnap annyi, hogy a pénteki játékra regisztráltam...
Már bánom, hogy pénteken a műveletek végén nem nyomtattam ki a megrendelést, pedig ajánlotta is a rendszer.Boltban a hölgy azt mondta, hogy így nem is tudom bizonyítani, hogy tényleg megrendeltem.
judit...
Én is így jártam. Nem kaptam visszaigazolást a rendelésemről, és nem írtam fel a számot
Az első menetben 1 adag képet rendeltem, a mai napig nem értesítettek, hogy készen vannak ( pedig elkészültek). Egy a második akcióból elkészült. Egy adagról pedig nem tudok semmit, mert még visszaigazolás sem jött

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások