Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 279 / 9337 oldal |
Még mindig rossz a Zewa....
Sziasztok!
Mektek működik a Rossmann Lenor stb játék.. nekem nem sikerül..
Mektek működik a Rossmann Lenor stb játék.. nekem nem sikerül..
A Nestlé gabonapelyhekben belül van a kód és 1 fajtának 1 kódja van megint vajon?
A Zewa játékon megint az fog jól járni, aki az oldal javítását követően elsőként tölt fel páHázatot...
Mert most bennragadnak a napi nyeremények. De lehet, hogy a heti is.
Vélhetően holnap fogják javítani, ha látják, hogy egy deka páHázat sem érkezett be.
Mert most bennragadnak a napi nyeremények. De lehet, hogy a heti is.
Vélhetően holnap fogják javítani, ha látják, hogy egy deka páHázat sem érkezett be.
A Ceva monnyon le.
Vágási Feri!
Zewa nekem se engedte a feltöltést,ráadásul az időpontot se lehetett beírni.☹️
Zewa nekem se engedte a feltöltést,ráadásul az időpontot se lehetett beírni.☹️
ZEWA
Nem engedi feltölteni a blokkot, nem jön visszaigazolás sem elektromosch levélben sem a képernyőn.
Talán az AP kód nem tetszik neki...
"A blokkon található AP kezdetű 9 karakteres kód. Online váráslás esetén pedig a számla sorszáma."
Beírtam az A12345678-at, ami ugye 9 Karak (Vuk nagybátyja) Ter, de nem törPénik semmi.
Nem engedi feltölteni a blokkot, nem jön visszaigazolás sem elektromosch levélben sem a képernyőn.
Talán az AP kód nem tetszik neki...
"A blokkon található AP kezdetű 9 karakteres kód. Online váráslás esetén pedig a számla sorszáma."
Beírtam az A12345678-at, ami ugye 9 Karak (Vuk nagybátyja) Ter, de nem törPénik semmi.
Értem, akkor nem jót küldtem...
gasex átküldtem
Az ALDI töltse fel a blokkot és nyerjen játék február 9-i sorsolás nyereménylistája megvan valakinek? Szeretném, ha a lista végét elküldené nekem. A képernyőmről eltűnt. Köszi
Az se' lenne Bay Éva, ha kapna egy felugró üzenetet az, aki nem napközben, hanem iccaka küldi. "Amennyiben nem 09:30 és 19:30 között küldi be a pályázatot, napi nyereményt nem nyerhet. Folytatja?"
Mert szerintem húha sokan nem tuGGYák, hogy csak napközben lehet játszani a 10.000,- Ft-okért...
Oké, ott van a GYIK-ben, de azt sem olvassa mindenki. Sőt...
Mert szerintem húha sokan nem tuGGYák, hogy csak napközben lehet játszani a 10.000,- Ft-okért...
Oké, ott van a GYIK-ben, de azt sem olvassa mindenki. Sőt...
De legalább nem 24 órás a játék, mert akkor az első mondatod duplán szívás lenne. Ha valaki pótnyertes lesz, márpedig úgy látszik elég nagy rá a sansz, akkor nyilván megírják majd a blokkadatokat, vagy ha nem, akkor megkérdezed.
De rejtély, hogy ha a kezedben van a blokk, amivel nyertél, mert épp most küldted be, azonnal kiírja a nyertességed, akkor utána mi történik a blokkal? Kidobják, mint a csokipapírt, hogy oké nyertem, nincs más dolgom? Vagy megijed attól, hogy bankszámlaszámot kell megadni? Oké, van bizonyos társadalmi réteg, akiknek jellemzően nincs is, de akkor is baromi sok a nem jelentkezett játékos szerintem.
De rejtély, hogy ha a kezedben van a blokk, amivel nyertél, mert épp most küldted be, azonnal kiírja a nyertességed, akkor utána mi történik a blokkal? Kidobják, mint a csokipapírt, hogy oké nyertem, nincs más dolgom? Vagy megijed attól, hogy bankszámlaszámot kell megadni? Oké, van bizonyos társadalmi réteg, akiknek jellemzően nincs is, de akkor is baromi sok a nem jelentkezett játékos szerintem.
Sportszelet:
2 okból is sz.r az egész játék..
1. simán megérne egy bírságot félretájékoztatás miatt, mert mindenhol óránkénti/60 percenkénti nyereményt hirdetnek, valójában pedig 600 percre sorsoltak 10 időpontot, több óra is eltelhet nyerő időpont nélkül.
2. ne csodálkozzanak, hogy nem küldik be a nyertes blokkot, mert az értesítőben nincs adat a nyertes blokkról.
Remélhetőleg a pótnyerteseknek is ilyen email megy ki, amiből semmi se derül ki
" alt="
">
2 okból is sz.r az egész játék..
1. simán megérne egy bírságot félretájékoztatás miatt, mert mindenhol óránkénti/60 percenkénti nyereményt hirdetnek, valójában pedig 600 percre sorsoltak 10 időpontot, több óra is eltelhet nyerő időpont nélkül.
2. ne csodálkozzanak, hogy nem küldik be a nyertes blokkot, mert az értesítőben nincs adat a nyertes blokkról.
Remélhetőleg a pótnyerteseknek is ilyen email megy ki, amiből semmi se derül ki
" alt="
">Ecofamily/Henkel
A vásárlást igazoló
nyugtán/számlán egyértelműen, a pénztárgép általi megnevezés alapján beazonosíthatónak kell lennie, hogy mely tétel/tételek a Játékban részt vevő,megvásárolt termékek. Figyelem: a Pályázat csak a jelen pontban meghatározott
valamennyi adat maradéktalan és helyes megadása esetén érvényes
de hol adom meg a terméket?
A vásárlást igazoló
nyugtán/számlán egyértelműen, a pénztárgép általi megnevezés alapján beazonosíthatónak kell lennie, hogy mely tétel/tételek a Játékban részt vevő,megvásárolt termékek. Figyelem: a Pályázat csak a jelen pontban meghatározott
valamennyi adat maradéktalan és helyes megadása esetén érvényes
de hol adom meg a terméket?
Ó, köszönöm ezt a részletes tájékoztatót.
Sport szelet promócióhoz:
"Az eredeti nyerő időpontokra sokan nem jelentkeztek, ezért a szabály szerint pótnyerteseket értesítettünk ki. Jelenleg várjuk a pótnyertesek jelentkezését, emiatt több időbe telik az adminisztráció, ebből adódóan lassabban frissül a nyertesek listája.
Naponta 10 nyerő időpontot soroltunk ki véletlenszerűen, ennek következtében előfordulhat olyan nap, amikor bizonyos órákra több vagy épp nulla nyerőidőpont jut. A nyerő időpontokat közjegyző jelenlétében sorsoltuk ki, amit a játék lezárta után 120 napig meg lehet tekinteni.
"
"Az eredeti nyerő időpontokra sokan nem jelentkeztek, ezért a szabály szerint pótnyerteseket értesítettünk ki. Jelenleg várjuk a pótnyertesek jelentkezését, emiatt több időbe telik az adminisztráció, ebből adódóan lassabban frissül a nyertesek listája.
Naponta 10 nyerő időpontot soroltunk ki véletlenszerűen, ennek következtében előfordulhat olyan nap, amikor bizonyos órákra több vagy épp nulla nyerőidőpont jut. A nyerő időpontokat közjegyző jelenlétében sorsoltuk ki, amit a játék lezárta után 120 napig meg lehet tekinteni.
"
Volt már valaki pótnyertes a Sport szeletnél? Még egyetlen napon sincs meg a 10. Szerintem lassan esedékes.
Fódíjat 4-én sorsolják !
Igen ,10-kor jött az értesítő 5000 utiról
" alt="
">
De nézzétek a Spamot Prómóciót ,nem biztos ,hogy sima levelekhez érkezik.
Igen ,10-kor jött az értesítő 5000 utiról
" alt="
">
De nézzétek a Spamot Prómóciót ,nem biztos ,hogy sima levelekhez érkezik.
Köszönöm. A fődíj sorsolás még hátravan.
Köszi, akkor én valószínű most sem nyertem. Gratulálok!