Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 279 / 394 oldal |
Hogyne tudnád bizonyítani! Azért kaptál egy emailt tegnap, mert regisztráltál a z ingyenes képrendelésre. Olvasd csak el!
Ne szomorkodjatok, június 17-én a Rossmannban 20 kép ingyen.
Szomorúan tapasztaltam, de én is így jártam. Más néven és e-mail címen töltöttem fel össz 150 képet.60 Kép már kedden az üzletben volt, de a többi sehol. Ezekről kaptam is értesítést. Viszont a 90 kép nekem is eltűnt valahol. Arról nem érkezett semmi. Csak tegnap annyi, hogy a pénteki játékra regisztráltam...
Már bánom, hogy pénteken a műveletek végén nem nyomtattam ki a megrendelést, pedig ajánlotta is a rendszer.Boltban a hölgy azt mondta, hogy így nem is tudom bizonyítani, hogy tényleg megrendeltem.
Már bánom, hogy pénteken a műveletek végén nem nyomtattam ki a megrendelést, pedig ajánlotta is a rendszer.Boltban a hölgy azt mondta, hogy így nem is tudom bizonyítani, hogy tényleg megrendeltem.
judit...
Én is így jártam. Nem kaptam visszaigazolást a rendelésemről, és nem írtam fel a számot
Az első menetben 1 adag képet rendeltem, a mai napig nem értesítettek, hogy készen vannak ( pedig elkészültek). Egy a második akcióból elkészült. Egy adagról pedig nem tudok semmit, mert még visszaigazolás sem jött
Én is így jártam. Nem kaptam visszaigazolást a rendelésemről, és nem írtam fel a számot
Az első menetben 1 adag képet rendeltem, a mai napig nem értesítettek, hogy készen vannak ( pedig elkészültek). Egy a második akcióból elkészült. Egy adagról pedig nem tudok semmit, mert még visszaigazolás sem jött

Eri1!
Biztos így spórolnak az előhívással mert sokan rendeltek.
Biztos így spórolnak az előhívással mert sokan rendeltek.
kormos
az utoló feltöltéssel járhattam így. Kaptam számot, mást nem.
az utoló feltöltéssel járhattam így. Kaptam számot, mást nem.
judit!
én kérdeztem az üzletben és sajnos név szerint sincs képünk,elvesztek valahol a két gép között,csak azt az 1órát sajnálom amit vacakoltam vele.
én kérdeztem az üzletben és sajnos név szerint sincs képünk,elvesztek valahol a két gép között,csak azt az 1órát sajnálom amit vacakoltam vele.
Sziasztok.
Én már többször rendeltem képet náluk, sosem kellett az a szám, mindig név szerint adták ki a képeket.
Most is érdeklődtem telefonon és mostmeg csak szám szerint adják oda ( legalábbis itt nálunk...mert gondolom üzlete válogatja ) .
És én sem kaptam visszaigazoló levelet, de amikor rendeltem, akkor az összesítőnél ott volt a szám...de minek írtam volna fel, ha eddig sosem kellett. Nem tudom, lehet, hogy várok a nemlétező képeimre???
Én már többször rendeltem képet náluk, sosem kellett az a szám, mindig név szerint adták ki a képeket.
Most is érdeklődtem telefonon és mostmeg csak szám szerint adják oda ( legalábbis itt nálunk...mert gondolom üzlete válogatja ) .
És én sem kaptam visszaigazoló levelet, de amikor rendeltem, akkor az összesítőnél ott volt a szám...de minek írtam volna fel, ha eddig sosem kellett. Nem tudom, lehet, hogy várok a nemlétező képeimre???
Sziasztok!A photohall-al kapcsolatban lenne egy kérdésem.A pénteki rendelésnél a végén mindenki kapott e-mailt,mert én sajnos nem kaptam csak a regisztrációtól 3 nap múlva, és így úgy néz ki ,hogy 2 óra munkám ment kárba mert azt mondták,hogy nem sikerült a feltöltés,pedig a regisztráció csak ezután történt ami persze sikeres volt.Járt még valaki így?
PinkRózsaszín
a megrendelésről sem kaptál levelet?
Mert arra is odaadják.
a megrendelésről sem kaptál levelet?
Mert arra is odaadják.
2 rendelésünk is volt a Photohall-nál, de 1x sem kértek számot, név alapján keresték meg az elkészült képeket. Sztem te is próbáld név alapján elkérni.
Bementem a kiválasztott üzletbe, megkérdeztem, hogy név szerint oda tudják-e adni, azt mondták, hogy nem. Hazajöttem és felhívtam az ügyfélszolgálatot, ott is azt mondták, hogy csak szám szerint és hogy várjam meg, míg mindenki megy a képeiért, aztán a maradék az enyém lesz valószínűleg. Marha jó, mert mire mindenki elviszi a képeit, az fél év....
A Photohall név szerint is kiadja,ha bemondod a neved,címed!
Sziasztok! Én is regisztráltam még 19-én a Photohallnál. Sajnos nem írtam fel a rendelési számomat, mert gondoltam, ha visszalátogatok később az oldalra, akkor is ott lesz, meg ugye azt írták, küldenek e-mailt. Hát nem vált be, a képeim elvileg kész vannak, de nem tudom elhozni őket, mert nem tudom a számomat
Van valakinek hasonló tapasztalata?
Van valakinek hasonló tapasztalata?Akkor asszem holnap elmegyek és megkérdem!
Nekem sem (bocs)
Nicika
Nekemsem jött válasz, de az üzletben ott voltak a Photohall-os fényképek.
Nekemsem jött válasz, de az üzletben ott voltak a Photohall-os fényképek.
Hát én ezt nem értem! Az összes helyről rendeltem fényképeket. A photohalltól is mindkét alkalommal 3-3 névre. Az első szériából még egy visszaigazoló email nem jött hogy mehetek a képekért. A másodikból pedig egyetlenegy jött csak! Meg a DM-esek készültek még el, de még nem voltam értük!
hugi71
Nekem már szombaton megjött az emil,h mehetek a képekért
Hétfő reggel el is hoztam. Tök jók lettek
Nekem már szombaton megjött az emil,h mehetek a képekért
Hétfő reggel el is hoztam. Tök jók lettek

Vásároljon az INTERSPAR hipermarketekben digitális kamerát és kérje a Főpénztárban a mellékelt kupont! Ha digitális képeit most a www.spar.hu weboldalon hívatja elő, a 10x13 cm-es képek közül 20 kép és a transzferköltség AJÁNDÉK!