Eri1!
Biztos így spórolnak az előhívással mert sokan rendeltek.
kormos
az utoló feltöltéssel járhattam így. Kaptam számot, mást nem.
judit!
én kérdeztem az üzletben és sajnos név szerint sincs képünk,elvesztek valahol a két gép között,csak azt az 1órát sajnálom amit vacakoltam vele.
Sziasztok.
Én már többször rendeltem képet náluk, sosem kellett az a szám, mindig név szerint adták ki a képeket.
Most is érdeklődtem telefonon és mostmeg csak szám szerint adják oda ( legalábbis itt nálunk...mert gondolom üzlete válogatja ) .
És én sem kaptam visszaigazoló levelet, de amikor rendeltem, akkor az összesítőnél ott volt a szám...de minek írtam volna fel, ha eddig sosem kellett. Nem tudom, lehet, hogy várok a nemlétező képeimre???
Sziasztok!A photohall-al kapcsolatban lenne egy kérdésem.A pénteki rendelésnél a végén mindenki kapott e-mailt,mert én sajnos nem kaptam csak a regisztrációtól 3 nap múlva, és így úgy néz ki ,hogy 2 óra munkám ment kárba mert azt mondták,hogy nem sikerült a feltöltés,pedig a regisztráció csak ezután történt ami persze sikeres volt.Járt még valaki így?
PinkRózsaszín
a megrendelésről sem kaptál levelet?
Mert arra is odaadják.
2 rendelésünk is volt a Photohall-nál, de 1x sem kértek számot, név alapján keresték meg az elkészült képeket. Sztem te is próbáld név alapján elkérni.
Bementem a kiválasztott üzletbe, megkérdeztem, hogy név szerint oda tudják-e adni, azt mondták, hogy nem. Hazajöttem és felhívtam az ügyfélszolgálatot, ott is azt mondták, hogy csak szám szerint és hogy várjam meg, míg mindenki megy a képeiért, aztán a maradék az enyém lesz valószínűleg. Marha jó, mert mire mindenki elviszi a képeit, az fél év....
A Photohall név szerint is kiadja,ha bemondod a neved,címed!
Sziasztok! Én is regisztráltam még 19-én a Photohallnál. Sajnos nem írtam fel a rendelési számomat, mert gondoltam, ha visszalátogatok később az oldalra, akkor is ott lesz, meg ugye azt írták, küldenek e-mailt. Hát nem vált be, a képeim elvileg kész vannak, de nem tudom elhozni őket, mert nem tudom a számomat

Van valakinek hasonló tapasztalata?
Akkor asszem holnap elmegyek és megkérdem!
Nicika
Nekemsem jött válasz, de az üzletben ott voltak a Photohall-os fényképek.
Hát én ezt nem értem! Az összes helyről rendeltem fényképeket. A photohalltól is mindkét alkalommal 3-3 névre. Az első szériából még egy visszaigazoló email nem jött hogy mehetek a képekért. A másodikból pedig egyetlenegy jött csak! Meg a DM-esek készültek még el, de még nem voltam értük!
hugi71
Nekem már szombaton megjött az emil,h mehetek a képekért
Hétfő reggel el is hoztam. Tök jók lettek

Vásároljon az INTERSPAR hipermarketekben digitális kamerát és kérje a Főpénztárban a mellékelt kupont! Ha digitális képeit most a www.spar.hu weboldalon hívatja elő, a 10x13 cm-es képek közül 20 kép és a transzferköltség AJÁNDÉK!
A 18 INTERSPAR áruházban szenzációs ajánlatokat tartalmazó kuponfüzet várja a Vásárlókat:
Érvényes 2005. május 19. és június 15. között
11 ellenállhatatlan ajánlat
Az összes kupon beváltásával 57.000 Ft-ot takaríthat meg!
http://www.spar.hu/spar-hu/journal/aktualitasok/i
ndex.html
Megjött az emil a Photohall képekről, lehet értük menni

Ez gyors volt

A Rossmann-nál is lesz ingyenes kép 10 vagy 20 db erre nem emlékszem, kint van a kocsiban az újság, de junius 17-én erre tutira emlékszem.
www.rossmann.hu
Sikerült feltölteni a képeket a Copy G.-re,köszi az infót!

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások