pozitiv megoldás volt.
Megkapta.Ennyi
Bár mindig meglepödöm hogy hogy lehet valaki ekkora birka...
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 280 / 511 oldal |
Mi voolt a Juszt műsorban? Látta valaki?
Az csak most jutott eszembe, hogy telefonon megigérték, hogy a Reál nyereménnyel együtt küldik a Danubius kisrádiót is, az meg valahogy lemaradt...
Annyira örültem, hogy erről teljesen megfeledkeztem.
Nem is az érték, hanem az elv miatt lett volna jó, ha az is megjön.
De csak ezért már nem fogok újra telefonálni.
Annyira örültem, hogy erről teljesen megfeledkeztem.
Nem is az érték, hanem az elv miatt lett volna jó, ha az is megjön.
De csak ezért már nem fogok újra telefonálni.
timmo, szvsz pali vettek.
Ha mobilon hivtak nincs meg a szám?
Ha mobilon hivtak nincs meg a szám?
Egy kis segítséget szeretnék tőletek kérni. Bár gyanítom, a dolog veszett fejsze nyele, de tanulságnak talán jó lesz. Szóval: hétfőn felhívta a férjemet a vonalas telefonon egy Tihanyi András nevű úr a Medinet 94 Kft. nevében. Eredendően engem keresett, de elmondta a férjemnek, hogy ők egy gyapjúforgalmazó cég, és a sorsolásukon nyertünk két gyapjú párnát, és egy mágneses övet. A nyeremény értéke 75 eFt. (A nevünk állítólag az adatbázisukban megvolt, bizonyára már kaptunk meghívást ilyen termékbemutatókra. - Sok évvel ezelőtt tényleg kaptunk ilyen meghívót (de hogy tőlük-e, azt nem tudom), de nem mentünk el.) A nyereményért állítólag semmit nem kell tenni, nem kell elmenni bemutatóra sem, és vásárolni sem kell. Ezt megnyertük, és kész. A teendő csak annyi, hogy ő ad egy telefonszámot - a szállító telefonszámát - és vele egyeztetni kell, hogy mikor és hová vigye a nyereményt. De a szállítót (Békefi Dávidot) még aznap 16 h-ig fel kell hívni. Bár erősen szkeptikus vagyok az ilyenekkel kapcsolatban, de azért megpróbáltam az adott hívószámot felhívni. Természetesen az idős asszony, aki a telefont felvette, semmit sem tudott sem Békefi Dávidról, sem a gyapjúforgalmazó cégről. Tihanyi úr meg ugyebár nem adta meg a számát. Próbáltam utána nézni különböző telefonkönyvekben a cégnek, illetve a személyeknek. De semmi. Gyanítom, hogy ezek szerint tényleg nyertünk valamit, amit le akarnak nyúlni....
Van valami ötletetek, hogy mit lehet ilyenkor tenni?
Van valami ötletetek, hogy mit lehet ilyenkor tenni?
az előbb láttam az MTV1-en a Tv ügyvédje előzetesét (ma este 8-kor lesz), egyik témája egy kereskedelmi rádió 1 millió forintos nyereménye, ami csak egy tv állvány volt.
hatvanhét
Én sem értettem, hogy miért nem írnak vissza az emailre. De az újságban - jövő hetiben - benne van most is a játék, más nyereménnyel.
Ha most előfizets, egy db digitális kamera a nyeremény. 2005. febr. 7-ig lehet megrendelni, és febr. 21-ig befizetni.
Én sem értettem, hogy miért nem írnak vissza az emailre. De az újságban - jövő hetiben - benne van most is a játék, más nyereménnyel.
Ha most előfizets, egy db digitális kamera a nyeremény. 2005. febr. 7-ig lehet megrendelni, és febr. 21-ig befizetni.
krysztasz, ez mind rendben van csak akkor mire jó az e-mail?
Egyébként sajnálják, elnézést kérnek, de már vége a játéknak állítólag lesz nemsokára újabb előfizetési akció.
Egyébként sajnálják, elnézést kérnek, de már vége a játéknak állítólag lesz nemsokára újabb előfizetési akció.
hatvanhét
Én is emailben írtam, és nem kaptam választ. Aztán telefonon megrendeltem, majd két héten belül két csekket is kaptam tőlük, még időben. Tehát, mégis reagálnak az emailre, csak nem írnak vissza.
Én is emailben írtam, és nem kaptam választ. Aztán telefonon megrendeltem, majd két héten belül két csekket is kaptam tőlük, még időben. Tehát, mégis reagálnak az emailre, csak nem írnak vissza.
Köszi MAHTAB megpróbálom, mi is több lapjukat vásároljuk megrendelni igazából a játék miatt akartam, de attól tartok arról már lekéstem!
HATVANHÉT A 0680226622 INGYENES SZÁMOT ha hívod azonnal küldik a befizetéshez szükséges csekket! Nekem több előfizetésem is van náluk és semmi problémám nincs velük. Még az ajándékokat is rendesen kiküldik, sőt pótolják ha hibádon kívül nem kaptad meg!
A Szines RTV-ben volt, ha megrendeled az újságot jan. 16-ig házimozit nyerhetsz, elküdtem az e-mail hogy megrendelem. Válasz sehol, mivel a befizetési határidő jan 31. volt reklamáltam, ezúttal már az értékesítési igazgatónak is írtam, a válasz ezúttal is elmaradt Gratulállok a Sanoma kiadónak, így kell kuncsaftot fogni!
Hát igen, elég érdekesek ezek a játékok. Mindenesetre én is írtam a Hölgyvilág emiljére, hátha megunják... A kifárasztásos technika ugye 

Wodehouse
A figyuzz.hu-nál a GAS játék eredménye is eltűnt. Ráadásul egy normális email cím sincs. Van néhány, de nem igazán olyanok, akiknek írnék. Valamelyikre írtam pár hete, de választ nem kaptam.
A figyuzz.hu-nál a GAS játék eredménye is eltűnt. Ráadásul egy normális email cím sincs. Van néhány, de nem igazán olyanok, akiknek írnék. Valamelyikre írtam pár hete, de választ nem kaptam.

A www.hölgyvilág.hu-n nagyon sokáig fenn volt a "Konyhafőnök vallomásai" játék, most levették, nyertesek pedig napok óta sehol. A figyuzz.hu-n uez történt a Zanzibár játékkal (azt nem tudom, hogy ez a játék meddig volt fenn). Azt hiszem, ezek ráadásul társlapok.
aadika
Köszi a levelet, legalább vették a fáradságot.
Biztos, hogy 2004. májusától indult a játék? Szerintem korábban, illetve a másfél év sem stimmel.
Köszi a levelet, legalább vették a fáradságot.
Biztos, hogy 2004. májusától indult a játék? Szerintem korábban, illetve a másfél év sem stimmel.
Mint a biztosítók... 

Ébresztő! Az internet már otthon van!
Kezdőknek ingyen!
Aki eddig nem próbálta ki az internetet, most két hónapig ingyen barangolhat a Matáv Nyílt Internettel! Ha Ön még nem internetezett vezetékes telefonjáról, akkor február 1. és március 31. között ingyen és korlátlanul olvashat, kereshet, szórakozhat a világhálón.
Az ajánlat azon lakossági ügyfeleinkre vonatkozik, akiknek 2004. augusztus 1. óta nem volt 0651 irányú hívása.
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!
A szolgáltatás igénybevételéhez nem kell külön szerződést kötnie vagy regisztrálnia, és havidíjat sem kell fizetnie, csak egy számítógépre, egy modemre és egy böngésző szoftverre van szüksége, hogy máris otthonában internetezzen. A telefonvonal használatának percdíját pedig telefonszámlájával rendezheti.
A szolgáltatás igénybevételéhez a következő módon csatlakozzon:
Felhasználónév: matav
Jelszó: matav
Telefonszám: 06,51622622
Kontroll díjcsomaggal: 1735,06,51622622
A Nyílt Internet a Matáv szolgáltatási területén vehető igénybe, Minimál díjcsomaggal rendelkező ügyfelek kivételével!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak az utolsó mondaton,addig ügyfél vagyok mig fizetek,de mikor adni kellene már nem.
Kezdőknek ingyen!
Aki eddig nem próbálta ki az internetet, most két hónapig ingyen barangolhat a Matáv Nyílt Internettel! Ha Ön még nem internetezett vezetékes telefonjáról, akkor február 1. és március 31. között ingyen és korlátlanul olvashat, kereshet, szórakozhat a világhálón.
Az ajánlat azon lakossági ügyfeleinkre vonatkozik, akiknek 2004. augusztus 1. óta nem volt 0651 irányú hívása.
Ne hagyja ki ezt a lehetőséget!
A szolgáltatás igénybevételéhez nem kell külön szerződést kötnie vagy regisztrálnia, és havidíjat sem kell fizetnie, csak egy számítógépre, egy modemre és egy böngésző szoftverre van szüksége, hogy máris otthonában internetezzen. A telefonvonal használatának percdíját pedig telefonszámlájával rendezheti.
A szolgáltatás igénybevételéhez a következő módon csatlakozzon:
Felhasználónév: matav
Jelszó: matav
Telefonszám: 06,51622622
Kontroll díjcsomaggal: 1735,06,51622622
A Nyílt Internet a Matáv szolgáltatási területén vehető igénybe, Minimál díjcsomaggal rendelkező ügyfelek kivételével!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Csak az utolsó mondaton,addig ügyfél vagyok mig fizetek,de mikor adni kellene már nem.
Bed, min kaptad fel a vizet? Mondjuk a matávnak már a neve is elég hozzá lassan... 

Először is engedje meg, hogy megköszönjük részvételét a PICK Hűségprogramban és észrevételét a programmal kapcsolatban.
Észrevétele jogos, ugyanis az október óta forgalomba kerülő több termékre már nem kerülnek Hűségpontok. Ez azzal magyarázható, hogy jelenleg ezen termékek címkézése csak manuálisan oldható meg, ami nagyon gazdaságtalan és munkaigényes, ezért a cég vezetősége úgy döntött, hogy 2005. január 1-től minden olyan terméket kivon a programból, amire kézzel kell a pontszámot ragasztani és csak azok maradnak, amelyek címkéjére már nyomdailag rákerül a hűségpont. A programban jelenleg a következő termékek vesznek részt: Szeletelt vákuumfóliás termékek piros 15 pont (Híres Szegediek, Friss és Finom termékcsalád ill. Téliszalámik): Csemege szalámi, Paprikás csemege szalámi, Szögedi óriás vastagkolbász, Boszorkány kolbász, Fesztivál kolbász, Szögedi tál, Rákóczi szalámi, Téliszalámi, Téliszalámi paprikás, Téliszalámi csípős, Tavaszi felvágott, Sertés párizsi, Olasz felvágott, Disznósajt. Sárga 35 pont: Békebeli császárkaraj bacon. Szeletelt védőgázas termékek piros 15 pont (Híres Szegediek, Nemes és Finom, Friss és Finom termékcsalád): Csemege szalámi, Paprikás csemege szalámi, Szegedi csípős kolbász, Rákóczi szalámi, Favorit kolbász, Diákcsemege, Apród kolbász, Téliszalámi 50gr-os, Kalifornia extra sonka, Montreál kanadai bacon, Toscan sült karaj, Nosztalgia párizsi, Borjú párizsi, Szögedi löncs, Angelo sonka.
Másik észrevételével kapcsolatban pedig a további magyarázatot nyújtanám,ami reményeim szerint kielégítő lesz Ön számára és némileg csökkenti csalódottságát:
A PICK SZEGED Rt. másfél éve, 2004. májusában indította útjára Hűségprogramját. Mivel Magyarországon az élelmiszeriparban még ilyen léptékű, a cég termékeinek vásárlóit megbecsülő akcióra még nem volt példa, az eddig eltelt időszak a PICK Hűségprogram jövőjét döntően befolyásoló tapasztalatszerzés, és a tapasztalatok kiértékelésének időszaka volt.
Megelégedettséggel és büszkeséggel tölti el a PICK SZEGED Rt. dolgozóit, hogy a Hűségprogram -vásárlóink bizalmának köszönhetően- hónapról hónapra mind népszerűbbé, ezáltal sikertörténetté vált.
Az eredményekre tekintettel -továbbra is számítva hűséges vásárlóink töretlen lelkesedésére- a PICK Hűségprogramot hosszú távúvá, folyamatossá, kiszámíthatóbbá kívánjuk tenni. Ennek érdekében szükségessé vált a játékszabályok finomítása, különös tekintettel a visszaélések kizárása érdekében.
Természetesen megértjük problémáját és csalódottságát , de az igazsághoz az is hozzátartozik, hogy a piacon levő többi pontgyűjtő akció esetében is több évre van szükség ahhoz, hogy egy közepesnek mondható ajándékot választhassunk magunknak. Ennek ellenére, amikor az ember eléri a szükséges pontszámot, boldogan veszi át az ajándékot, hiszen azért nem kellett külön fizetni, csupán az adott helyen vagy az adott terméket vásárolni. Gondoljunk abba bele, ha Ön egy másik gyártó termékeit vásárolja, úgy egyáltalán nincs lehetősége arra, hogy cserében ajándékkal jutalmazzák és ekkor már más, talán becsülendő kezdeményezésnek ítélheti meg a PICK Hűségprogramot, amellyel továbbra is az a célunk, hogy hűséges vásárlóinkat megjutalmazzuk.
Üdvözlettel:
Pitrik Szilvia
marketing manager