Hali!
Vennék vagy cserélnék utalványokat!!!
(elsősorban ruházati!)
Írjatok mailt!!!
Cserére:
Rohnson hajszárító (1200 W, kicsi, fekete/ezüst)
Milka póló (hosszú ujjú, lila/fehér, M-es)
Bächer Iván: Hatlábú (Ebkönyv) c. könyv
Esetleg vki nem cserélné el vki F. Mayes:Napsütötte Toscana c. könyvére v. Paulo Coelho bármely könyvére?
Mol-Dakaros drapp baseball-sapka van cserére! Dakar rajongóknak :-)
Bodyline plus ananásztabletta + Styler tea
Akinek lesz felesleges milka takija, és cserélni szeretne gondoljon rám. Oda adom érte fele királyságom, egy tincset a hajamból, meg még van sok mindenem, és bármit megszerzek.

Szia!Mire cserélnéd el az utalványt?
Írj mailt!
Szia! Nekem egy Djuice Levis 7000Ft-os utalványom van. Minimum 15000Ft értékben kell vásárolni. Ez is érdekelne? Ha igen mennyit érne ez neked? Írj a tapodi_2@hotmail.com címemre.
Van még valakinek Pall Mall sálja ?
Solio napelemes mobiltötő cserére vár.
Wok serpenyő
Hervis utalványok
Casio karóra
Mini fényképezőgép
Távirányítós autó
9999 Kvarcjáték
Lakáskultúra tavalyi számai
CocaCola válogatás cd-k
Coldplay-X&Y album
A világ repülőgépei videokazetták
Világóra kalkulátor
mel6
én igen, kicsit lejjebb beírtam

Ha valaki el akarja adni,vagy elcserélni a kávéfőzőjét,amit a multival nyert akkor keressen meg

Multimilliomos társasjátékot és egy Vok készletet elcserélnék!
Pallmall-lal nyert Párizs illetve New York bögrémet (valamelyik, nem mindkettő) BUDAPESTes PallMall bögrére cserélném 1:1-ben.
Eladó egy HP iPAQ hw6515 készülék. Kézi számítógép, mobil, fényképezőgép, GPS alapú navigátor és MP3 lejátszó egyben, kamerával is rendelkezik. Lepecsételt jótállási jeggyel.
marlboros webkamerám van.
2 Marlboros hálózsákot szeretnék vagy elemtöltőt.
Vagy 1 Marlboros hálózsák és még valami: knorr tányér, dvd, cd - lehetőleg zenei, musicales vagy megbeszéljük.
Bednarik,
köszi, megvan a szükséges mennyiség...

Van egy 3000 ft-os libri kuponom és egy 5000 ft-os árkád kuponom eladásra vagy cserére!
Esetleg ruházati kuponra elcserélném!
+van egy marlboros webkamcsim!
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások