Pedig ott van az, csak keresd a doboztető belső oldalán

(A tetején. de belülről)
Sziasztok! Miről lehet kívülről megismerni az akciós dobozokat? A párom PallMallt szív és ma megvettük az ötödik olyan dobozt, aminek le van csapva a sarka (új csomagolás), de kód nincs benne.

Paint !
Van napszemcsim,de még nem kaptam meg,várjuk meg a játék végét,már csak 2 hét,aztán cserélhetünk! OK?
Koktélszett cserére vár. Elsősorban napszemüveg érdekelne érte.
irtam hogy azok között semmi,de vk érdekel...
valami gond van akkor a citroméllel is, még nem kaptam meg a válaszodat
Bednarik, Fáreó
nektek is írtam PM ügyben, ti megkaptátok?
erka70
De, 11:20-kor jött és válaszoltam is rá ! Köszi !
Lehet, hogy már csak kedden leszek gépközelben !
Éci
8.48-kor válaszoltam, nem kaptad meg?
erka70
Írtam mailt, léci válaszolj !
Nekem is van cserére pár pall mall kódom+marlboro is 3 db, a héten az még küldhető!
én is vevő vagyok még jópár PM kódra, hátha végre összejön vmi nyeremény..
A nyereménytárgy csere topicban megtaláljátok a cseréimet, válasszatok!

juditzita!
nekem még szükségem lenne PM kódra meg ha valakinek van akkor marlborora is (vettem még1 dobozzal, de abban se volt semmi...)
de nem tudom mit adhatnék cserébe???....esetleg danone...de azt is majd csak jövőhéten....írj ,majd megbeszéljük!
Nálam is van feleleges PM kód, ha kell vkinek....cserébe.
Én szeretnék ha még van...
kinek kell még pall mall kód! van még nekem 5 darab. akinek kell az szoljon gyorsan és majd megbeszéljük.
Anikó!
A kulcstartót én rá másfél hétre megkaptam.
Most nagyon bebiztosítottam magam. Elolvastam a szabályzatot,írtam emailt,és telefonáltam is a PM-nek. A nyermények postázásának ideje 2 hónap. (írva és mondva,ugyan ez az infó) kulcstartó ügyben érdekesség. A karácsonyit nem kaptam meg,mert nem vagyok a gépben. Miután javaslatukra megint kitöltöttem így több mint egy hónap után ma megkérdeztem mi van a kulcstartóval? Most sem voltam a gépben. Mondtam,hogy érdekes mivel elment a kérdőív,sőt mikor ujra akartam tölteni azt írta ki a gép,hogy egyszer már kitöltöttem

ezek után várom ....
bár annyira náthás vagyok, hogy tartós tejet már nemveszek erre az időre

de kihúzom a nyereményeim megérkezéséig.

többszöri reklamáció után megküldték végre..
Kb 2hónapra rá kaptam meg,mikor már le is mondtam róla.
Én 1 hét múlva megkaptam a kulcstartót,sima levélként pufi borítékban.postaládába be sem fért..Ugyhogy a postások is ezzel járkálhatnak,amennyiben nem volt kedvük kikézbesíteni.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások