Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 280 / 394 oldal |
Bementem a kiválasztott üzletbe, megkérdeztem, hogy név szerint oda tudják-e adni, azt mondták, hogy nem. Hazajöttem és felhívtam az ügyfélszolgálatot, ott is azt mondták, hogy csak szám szerint és hogy várjam meg, míg mindenki megy a képeiért, aztán a maradék az enyém lesz valószínűleg. Marha jó, mert mire mindenki elviszi a képeit, az fél év....
A Photohall név szerint is kiadja,ha bemondod a neved,címed!
Sziasztok! Én is regisztráltam még 19-én a Photohallnál. Sajnos nem írtam fel a rendelési számomat, mert gondoltam, ha visszalátogatok később az oldalra, akkor is ott lesz, meg ugye azt írták, küldenek e-mailt. Hát nem vált be, a képeim elvileg kész vannak, de nem tudom elhozni őket, mert nem tudom a számomat
Van valakinek hasonló tapasztalata?
Van valakinek hasonló tapasztalata?Akkor asszem holnap elmegyek és megkérdem!
Nekem sem (bocs)
Nicika
Nekemsem jött válasz, de az üzletben ott voltak a Photohall-os fényképek.
Nekemsem jött válasz, de az üzletben ott voltak a Photohall-os fényképek.
Hát én ezt nem értem! Az összes helyről rendeltem fényképeket. A photohalltól is mindkét alkalommal 3-3 névre. Az első szériából még egy visszaigazoló email nem jött hogy mehetek a képekért. A másodikból pedig egyetlenegy jött csak! Meg a DM-esek készültek még el, de még nem voltam értük!
hugi71
Nekem már szombaton megjött az emil,h mehetek a képekért
Hétfő reggel el is hoztam. Tök jók lettek
Nekem már szombaton megjött az emil,h mehetek a képekért
Hétfő reggel el is hoztam. Tök jók lettek

Vásároljon az INTERSPAR hipermarketekben digitális kamerát és kérje a Főpénztárban a mellékelt kupont! Ha digitális képeit most a www.spar.hu weboldalon hívatja elő, a 10x13 cm-es képek közül 20 kép és a transzferköltség AJÁNDÉK!
A 18 INTERSPAR áruházban szenzációs ajánlatokat tartalmazó kuponfüzet várja a Vásárlókat:
Érvényes 2005. május 19. és június 15. között
11 ellenállhatatlan ajánlat
Az összes kupon beváltásával 57.000 Ft-ot takaríthat meg!
http://www.spar.hu/spar-hu/journal/aktualitasok/i
ndex.html
Érvényes 2005. május 19. és június 15. között
11 ellenállhatatlan ajánlat
Az összes kupon beváltásával 57.000 Ft-ot takaríthat meg!
http://www.spar.hu/spar-hu/journal/aktualitasok/i
ndex.html
Megjött az emil a Photohall képekről, lehet értük menni
Ez gyors volt 
Ez gyors volt 
A Rossmann-nál is lesz ingyenes kép 10 vagy 20 db erre nem emlékszem, kint van a kocsiban az újság, de junius 17-én erre tutira emlékszem.
www.rossmann.hu
www.rossmann.hu
Sikerült feltölteni a képeket a Copy G.-re,köszi az infót! 

Kent variánsok ajándék király öngyújtóval
Én nem találom,hol keressem az oldalon??????
Mert nálam a digikép előhívásnál,semmi olyan nem jön,be csak azt írja,hogy: Küldje el megrendelését az interneten, és májusban az első 15 képet ajándékba adjuk!
Ez lene az???
Vagy vki,írja be lécci a közvetlen linket,köszi!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,megvannnnnnnnnnn!
Mert nálam a digikép előhívásnál,semmi olyan nem jön,be csak azt írja,hogy: Küldje el megrendelését az interneten, és májusban az első 15 képet ajándékba adjuk!
Ez lene az???
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ,megvannnnnnnnnnn!
Én nem találom,hol keressem az oldalon??????
Ez lene az???
Ez lene az???
Fáreó
én most is töltök fel képeket
Ma még működik.
én most is töltök fel képeket
Ma még működik.
Fáreó
én 20perce még megrendeltem a copy generálos képeket.
én 20perce még megrendeltem a copy generálos képeket.
Ma már nem műxik a Copy Generálos ingyenes nyomtatás,csak tegnap éjfélig tartott???
Köszi
Már rendeltem is, megjött a bón
Már rendeltem is, megjött a bón