Mozi
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 29 / 39 oldal |
http://www.tv2.hu/cikk.php?cikk=100000108143
Ma 14-15 óra között lehet telefonálni BRAVO mozijegyért. Hazárd megye lordjai. okt 12.én (szerdán)20 ó-kor Hollywood Multiplex Duna Plaza.
Megfejtés: B) Jakass
460-4831
Megfejtés: B) Jakass
460-4831
http://www.port.hu/jatek/holgyeklevendulaban/
Premier előtti vetítés!
A Mozinet Magazin és az SPI az Eros premier előtti vetítésére invitálja azon olvasóinkat, akik október 12-ig nevüket és címüket elküldik a vetites@mozinet.hu címre. A vetítésre október 18-án, kedd este fél 8-kor kerül sor a Művész moziban. A nyerteseket e-mailben értesítjük.
A Mozinet Magazin és az SPI az Eros premier előtti vetítésére invitálja azon olvasóinkat, akik október 12-ig nevüket és címüket elküldik a vetites@mozinet.hu címre. A vetítésre október 18-án, kedd este fél 8-kor kerül sor a Művész moziban. A nyerteseket e-mailben értesítjük.
kormos, goldwoman!
Csak odamész, bediktálod a neved, és mehettek filmezni...
igazándíbol fogalmam sincs minek kérik el a címet, telefonszámot.
Csak odamész, bediktálod a neved, és mehettek filmezni...
igazándíbol fogalmam sincs minek kérik el a címet, telefonszámot.
kormos
szerintem is csak odamegyünk és bemondjuk a nevünket a pénztárnál, vagy ha van népszavás pultnál.
szerintem is csak odamegyünk és bemondjuk a nevünket a pénztárnál, vagy ha van népszavás pultnál.
Lehet hogy csak névazonosság, de ha nyertünk jegyet a danubius.hu-n a gól c. filmre, felajánlásban szabad lesz.
goldwoman
már visszahívtam őket és nyertem is de mondjuk a Metro-s játéknál visszahívtak egyeztetni.Ezek szerint csak odamegyek majd és név szerint megy a dolog?
már visszahívtam őket és nyertem is de mondjuk a Metro-s játéknál visszahívtak egyeztetni.Ezek szerint csak odamegyek majd és név szerint megy a dolog?
Szia kormos!
Ne várj visszahívást, mert nem hívnak vissza! Neked kell még egyszer hívni ugyanazt a számot, követni az instrukciókat és megtudod hogy nyertél-e.
Ne várj visszahívást, mert nem hívnak vissza! Neked kell még egyszer hívni ugyanazt a számot, követni az instrukciókat és megtudod hogy nyertél-e.
Sziasztok!Aki nyert jegyet a szerdai mesére már visszahívták,mert engem még nem,remélem holnap megteszik.
Kormos, nagyon szívesen! 

ildicc
Köszi,hogy beírtad a Népszavás mozira a jelentkezést,most hivtam őket és szerdán mozizunk a lányommal,nagy meglepi lesz neki.Mégegyszer
Köszi
Kormos
Köszi,hogy beírtad a Népszavás mozira a jelentkezést,most hivtam őket és szerdán mozizunk a lányommal,nagy meglepi lesz neki.Mégegyszer
Köszi
Kormos
Köszi.
ja, okt. 5. 19.00 Dplaza, Cápasác és Lávalány. 

ildicc: de mire? 

Most hívtam a 06 (30) 30-30-540-et, és megint lehet jegyet nyerni, holnap délig lehet jelentkezni, ha jól emlékszem. Úgy látszik, Népszavát sem olvas senki mostanában...
http://www.origo.hu/filmklub/20050913bill.html
ma kellett volna telefonálni mozijegy ügyben, erről jól lemaradtunk!
senki nem olvas Sikk újságot? az a baj, hogy én is csak du. 3- kor olvastam a vonaton, miután kölcsönkértem egy utastársamtól...

Premier előtt tekintheti meg a KÉSZ CIRKUSZ c. magyar filmet (főszereplők: Ónodi Eszter, Udvaros Dorottya, Scherer Péter, Csuja Imre) , ha szeptember 6. és 11. között bármikor felhívja a 06 (30) 30-30-540-es (nem emelt díjas) TeleAktív számot! A telefonálók közül számítógép sorsolja ki a szerencséseket. A nyertesekről ugyenezen a TeleAktív számon érdeklődhet szeptember 12-én, 12 órától.
A vetítés időpontja:2005. szeptember 13. kedd, 19 óra
Helyszíne: Corvin Budapest Filmpalota, Jávor terem
(1082 Budapest, Corvin köz 1.)
A vetítés időpontja:2005. szeptember 13. kedd, 19 óra
Helyszíne: Corvin Budapest Filmpalota, Jávor terem
(1082 Budapest, Corvin köz 1.)
Nyerj mozijegyet!
A Még mindig lakótársat keresünk című francia szerelmi vígjátékra nyerhetsz jegyet, ha hívod szeptember 1-jén (csütörtökön) a 06/1-240-5484-es számot. Az első 150 telefonáló nyer két-két jegyet.
Vetítés helye és ideje: Hollywood Multiplex Lurdy Ház, 2005. szeptember 5-e, hétfő 20 óra.
Forrás: Maxima újság
A Még mindig lakótársat keresünk című francia szerelmi vígjátékra nyerhetsz jegyet, ha hívod szeptember 1-jén (csütörtökön) a 06/1-240-5484-es számot. Az első 150 telefonáló nyer két-két jegyet.
Vetítés helye és ideje: Hollywood Multiplex Lurdy Ház, 2005. szeptember 5-e, hétfő 20 óra.
Forrás: Maxima újság