Kabala, nem is értelek, annyira egyértelmű...
nálam is próbálkozott...
sajnálom..
// Csere-bere feketelista
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 29 / 110 oldal |
Takács Ferenc = tfer12 egy gerinctelen , csaló . ( Tudom ,hogy már beírtátok a nevét ,de én adtam neki egy esélyt ,hogy szerdáig küldje el a megbeszélt cserét. A levele nem érkezett meg és e-mailt sem írt .)
Jaj, már megijedtem, hogy mi a baj a férjemmel. " alt=""> Csak mert ő is B. Balázs. Bár fura lenne, ha itt fórumozna. " alt="">
Nálam is próbálkozott, de eleve gyanús volt. Aztán kértem tőle olyan cserepartner nevét, akivel már sikerült neki, és rendben volt (hogy mégis, legyen bizalom), erre olyat írt, aki kiírta a fórumra, hogy vasárnapig nem elérhető... ezt az észkombájnt! Most megjött, akire hivatkozott, leveleztünk, és SOHA nem cseréltek...
mit nem adnék érte, ha kaphatnék nyerő feltőtőkodot !!!
12 medve kódot feltöltőkódra cserélnék " alt="">
tfer12
Neked aztán van ám jó vastag bőr a képeden!
Nem érzed kellemetlennek, hogy még mindig itt próbálkozol?
Akinek "tartozol" azt rendeznéd inkább! Itt már becsületed úgysem lesz, semmi keresnivalód ezen a fórumon.
Neked aztán van ám jó vastag bőr a képeden!
Nem érzed kellemetlennek, hogy még mindig itt próbálkozol?
Akinek "tartozol" azt rendeznéd inkább! Itt már becsületed úgysem lesz, semmi keresnivalód ezen a fórumon.
Nem a kölcsön kenyér, hanem a kölcsön kód jár vissza. " alt="">
Kölcsön kenyér visszajár.
BB adatai:
BertaBalázs cabocka@freemail.hu
BB adatai:
BertaBalázs cabocka@freemail.hu
szildi-én sem úgy gondoltam" alt="">
jojó
Nem rád, hanem a "csalós" újakra gondoltam. " alt="">
Nem rád, hanem a "csalós" újakra gondoltam. " alt="">
szildi nem---én sem úgy indítottam" alt="">
Ugye, azt észrevettétek már, hogy az újak mindig a csere topikban tűnnek fel először ! ?
tferxx fórumosnak írtam, a levelezés mellékelve, a végéről értelmezhető. Természetesen utolsó levelemre már nem jött válasz. Nem is tudom, miért... " alt="">
Szia!
Sok átverést olvastam már, csak a tapasztalat beszél belőlem.
De ha küldesz nekem egy Pannonos feltöltő kódot, akkor küldök Neked 9 Medvét.
Üdv: BB
"Takács Ferenc " tferxx@citromail.hu írta:
Szia!
9 medve kódra gondoltam. Kérlek, legközelebb vedd figyelembe az illemszabályokat, mielőtt ilyen szavakat írsz le. Ez a gondolkodásbeli szegénységedről árulkodik.
-- Eredeti üzenet --
Feladó: xxx xxx@freemail.hu
Címzett: tferxx@citromail.hu
Elküldve: 2010. augusztus 20. 13:43
Tárgy : Medve
Szia!
Van olyan hülye ember, aki elhiszi a csereajánlatodat? Vagy ez valami szamaritánus cselekedet számodra, hogy egy Medve kódért 3000 Ft-os feltöltőkódot küldesz?
Szia!
Sok átverést olvastam már, csak a tapasztalat beszél belőlem.
De ha küldesz nekem egy Pannonos feltöltő kódot, akkor küldök Neked 9 Medvét.
"Takács Ferenc " tferxx@citromail.hu írta:
Szia!
9 medve kódra gondoltam. Kérlek, legközelebb vedd figyelembe az illemszabályokat, mielőtt ilyen szavakat írsz le. Ez a gondolkodásbeli szegénységedről árulkodik.
-- Eredeti üzenet --
Feladó: xxx xxx@freemail.hu
Címzett: tferxx@citromail.hu
Elküldve: 2010. augusztus 20. 13:43
Tárgy : Medve
Szia!
Van olyan hülye ember, aki elhiszi a csereajánlatodat? Vagy ez valami szamaritánus cselekedet számodra, hogy egy Medve kódért 3000 Ft-os feltöltőkódot küldesz?
Ancha eddig nekünk is erről írt, de szerintem a jövőben mindegy miről ír, mert az ismeretlen fórumosokkal szemben ismét csökkenni fog a bizalom, hála a csalóknak!
tferxx@citromail.hu erről a mailcímről írt!
Takács Ferenc nevű Nekem is írt. Gyanús volt, írtam is neki, válasz nem jött.
"Üdv,
ha küldesz 2 sima medve kódot, küldök 2 KEN-nel kezdődőt."
Na, persze, és miért küldenék neki?? " alt="">
Sajnálom, akiket átvert! " alt="">
"Üdv,
ha küldesz 2 sima medve kódot, küldök 2 KEN-nel kezdődőt."
Na, persze, és miért küldenék neki?? " alt="">
Sajnálom, akiket átvert! " alt="">
A tavalyi MEDVE játékosok talán még emlékeznek rá, hogy a feltöltős kódokat mindig csak adott hónap végén, vagy a következő hónap elején küldték ki!!
Egyértelmű az átverés " alt=""> " alt="">
Egyértelmű az átverés " alt=""> " alt="">
" alt="">
Viki a net brummog" alt="">
Viki a net brummog" alt="">
mennyire sok hiszékeny ember" alt="">