Minden, ami Magyar Posta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 29 / 230 oldal |
750 g-tól érdemesebb csomagként küldeni.
Barbara84: én a díjakat most pontosan nem ismerem, de ilyen esetben sokszor jobban megéri csomagként küldeni, mert hamarabb ott van és jobban is figyelnek rá. Pár forint szokott az árkülönbség lenni.
Lenne egy max. 2 kg-os doboz, amit postázni szeretnék..., jól nézem, hogy ajánlva 880.- + 250.-?
Köszi, ha valaki segít
" alt="
">
Köszi, ha valaki segít
" alt="
">kimaradt a nem
szóval nem telefonáltam rögtön
szóval nem telefonáltam rögtön
krysztasz
Én is hibásnak érzem magam, hogy telefonáltam rögtön, hogy feladtam a csomagot. És közben nem is beszéltem velük telefonon.
Csak mikor viszontláttam a postásnál a csomagom, akkor kaptam szívgörcsöt. A másodikat akkor, amikor ki kellett fizetnem megint a feladási díjat...
És már volt, hogy meglepetésből küldtem csomagot, amiről nem is tudtak. Azt megkapták minden gond nélkül... Ezek után, tuti nem fogok meglepetéscsomagot sem küldeni. De egyébként is meggondolom... inkább elviszem. Ezt is csak azért küldtem, mert sokára találkoztunk volna, szerettem volna, ha már használják, elvégre most van szezonja.
Én is hibásnak érzem magam, hogy telefonáltam rögtön, hogy feladtam a csomagot. És közben nem is beszéltem velük telefonon.
Csak mikor viszontláttam a postásnál a csomagom, akkor kaptam szívgörcsöt. A másodikat akkor, amikor ki kellett fizetnem megint a feladási díjat...
És már volt, hogy meglepetésből küldtem csomagot, amiről nem is tudtak. Azt megkapták minden gond nélkül... Ezek után, tuti nem fogok meglepetéscsomagot sem küldeni. De egyébként is meggondolom... inkább elviszem. Ezt is csak azért küldtem, mert sokára találkoztunk volna, szerettem volna, ha már használják, elvégre most van szezonja.
A tarifatáblázat fejléce: "MPL Postacsomag alapdíjak"...
de ugye ez minden postán érvényes?
" alt="
">
de ugye ez minden postán érvényes?
" alt="
">szigiagi: ha meg a rokonotok menne érdeklődni 2-3 nap múlva, hogy érkezett-e vajon valami, mert tutira vár valami, akkor meg azt mondhatja az ügyintéző, hogy kapott értesítőt? Nem. Akkor még várjon... Ok, van ilyen is és van olyan is, aki felpattan és megnézi a rollert. De értesítő nélkül lehet, keresni sem tudná. Hát nem tudom. Mindenkinek elküldeni a ragszámot, a lelkére beszélni, hogy menjen érdeklődni, ez sem megoldás. Persze, nem tudom,hogy mi a megoldás.
" alt="
">
" alt="
">Ma megkaptam a postai panaszomra a választ.
" alt="
"> Nem vagyok elégedett, csöppet sem!
Korábban beírtam, küldtem csomagot, értesítőt nem dobtak be, várt 10 napot a postán, aztán visszajött nekem, és még pluszba ki kellett fizetnem a visszakézbesítés díját is, különben nem adják vissza.
Azt kértem, hogy térítsék vissza a feladási és visszakézbesítési díjat, mivel nem kaptak értesítőt a csomag megérkeztéről a rokonaim, és emiatt nem mentek be a postára átvenni. Pedig várták, csak nem tudták pontosan mikor küldöm.
Válasz: nem térítik nekem vissza a díjat, mert szerintük minden rendben ment, a postás hagyott értesítőt "a címhelyet jól ismeri", bla-bla.
Fel vagyok háborodva, de már ötletem sincs mit csinálhatnék az ablakon kidobott pénzemért (2x1.190 Ft). Ha írok még ajánlottan, az sem segít, 1 állítás a postástól, 1 tőlünk.
" alt="
"> Csak kidobok még az ajánlottra 400 Ft-ot...
Ja, és a panaszban elrontották a címzett nevét, hogy kinek is akarták kézbesíteni, meg azt írták "ép, sértetlen állapotban visszaküldtük". Ez utóbbival csak az a gond, hogy totál le volt róla szakadva a csomagolás, meg meg volt nyomódva a doboz, és keletbélyegzős matricákkal ragasztgatták rá vissza. Le is fotóztam kibontás előtt, de végül a tartalomnak nem lett baja, még jó, hogy ilyen masszívak a Fa hűségprogramos rollerek, ugyanis azt küldtem 2 db-ot. Szóval az "ép, sértetlen állapot"-ról ezért nem is tettem panaszt.
Szakadjon meg a Magyar Posta...
" alt="
"> Nem vagyok elégedett, csöppet sem!
Korábban beírtam, küldtem csomagot, értesítőt nem dobtak be, várt 10 napot a postán, aztán visszajött nekem, és még pluszba ki kellett fizetnem a visszakézbesítés díját is, különben nem adják vissza.
Azt kértem, hogy térítsék vissza a feladási és visszakézbesítési díjat, mivel nem kaptak értesítőt a csomag megérkeztéről a rokonaim, és emiatt nem mentek be a postára átvenni. Pedig várták, csak nem tudták pontosan mikor küldöm.
Válasz: nem térítik nekem vissza a díjat, mert szerintük minden rendben ment, a postás hagyott értesítőt "a címhelyet jól ismeri", bla-bla.
Fel vagyok háborodva, de már ötletem sincs mit csinálhatnék az ablakon kidobott pénzemért (2x1.190 Ft). Ha írok még ajánlottan, az sem segít, 1 állítás a postástól, 1 tőlünk.
" alt="
"> Csak kidobok még az ajánlottra 400 Ft-ot...
Ja, és a panaszban elrontották a címzett nevét, hogy kinek is akarták kézbesíteni, meg azt írták "ép, sértetlen állapotban visszaküldtük". Ez utóbbival csak az a gond, hogy totál le volt róla szakadva a csomagolás, meg meg volt nyomódva a doboz, és keletbélyegzős matricákkal ragasztgatták rá vissza. Le is fotóztam kibontás előtt, de végül a tartalomnak nem lett baja, még jó, hogy ilyen masszívak a Fa hűségprogramos rollerek, ugyanis azt küldtem 2 db-ot. Szóval az "ép, sértetlen állapot"-ról ezért nem is tettem panaszt.
Szakadjon meg a Magyar Posta...
Nórika
itt vannak az új díjak:
http://www.posta.hu/static/internet/download/2013
_tarifatabla_HU_0701_.pdf
itt vannak az új díjak:
http://www.posta.hu/static/internet/download/2013
_tarifatabla_HU_0701_.pdf
Tudja vki a csomagos díjakat? Ma válaszolnom kellene egy vevőmnek, hogy mennyi a díj.
jelica
Most is kicserélek, de a borítékot ki kell fizetni.
Pl. zöld postakész 120 Ft= 110 a bélyeg + 10 a boríték
A bélyeg a szolgáltatás ára, de ezért nem tettek semmit, ezért cserélik.
Most is kicserélek, de a borítékot ki kell fizetni.
Pl. zöld postakész 120 Ft= 110 a bélyeg + 10 a boríték
A bélyeg a szolgáltatás ára, de ezért nem tettek semmit, ezért cserélik.
most hogy van a csomagfeladás díja? ez lenne az?
eygetemes csomagszolgáltatás
2 kg-ig 1000 ft
5 kg-ig 1190 ft
10 kg-ig 1290
20 kg-ig 1490 Ft
eygetemes csomagszolgáltatás
2 kg-ig 1000 ft
5 kg-ig 1190 ft
10 kg-ig 1290
20 kg-ig 1490 Ft
Ma nem akarták beváltani a postakész elrontott borítékomat, mondván már megvan írva, de mondom ugyan már hogyan lehet "rontott" ha nem is írtam eddig rá......
Ez mióta van így?
Ezek szerint csak akkor tudom kicseréltetni, ha szakadt?????
Ez mióta van így?
Ezek szerint csak akkor tudom kicseréltetni, ha szakadt?????
..ha belefér 20db
" alt="
">köszi
" alt="
">még megúszom,mert nem adtam fel,holnap!jojó
Írtam, hogy kéket kellett volna venned, akkor megúsztad volna 150 Ft-ból.
Írtam, hogy kéket kellett volna venned, akkor megúsztad volna 150 Ft-ból.
trendy,sada,cr7zizu köszi mindenkinek!
trendy!!! igen,erről beszélt nekem is a kis nő,de ha elsőbbségibe teszem akkor mi újság?
crz7zizu! enyémben 20db
" alt="
">
" alt="
">jojó!
A súlynak megfelelő elsőbbségit kell fizetni rá,ha nem eleve elsőbbségi a boríték.30 gr-ig 30 Ft,50 gr.ig 50 Ft,100 gr.-ig 55 Ft,250 gr.-ig 80 Ft és így tovább.
A súlynak megfelelő elsőbbségit kell fizetni rá,ha nem eleve elsőbbségi a boríték.30 gr-ig 30 Ft,50 gr.ig 50 Ft,100 gr.-ig 55 Ft,250 gr.-ig 80 Ft és így tovább.