Ma megkaptam a postai panaszomra a választ.

" alt="

"> Nem vagyok elégedett, csöppet sem!
Korábban beírtam, küldtem csomagot, értesítőt nem dobtak be, várt 10 napot a postán, aztán visszajött nekem, és még pluszba ki kellett fizetnem a visszakézbesítés díját is, különben nem adják vissza.
Azt kértem, hogy térítsék vissza a feladási és visszakézbesítési díjat, mivel nem kaptak értesítőt a csomag megérkeztéről a rokonaim, és emiatt nem mentek be a postára átvenni. Pedig várták, csak nem tudták pontosan mikor küldöm.
Válasz: nem térítik nekem vissza a díjat, mert szerintük minden rendben ment, a postás hagyott értesítőt "a címhelyet jól ismeri", bla-bla.
Fel vagyok háborodva, de már ötletem sincs mit csinálhatnék az ablakon kidobott pénzemért (2x1.190 Ft). Ha írok még ajánlottan, az sem segít, 1 állítás a postástól, 1 tőlünk.

" alt="

"> Csak kidobok még az ajánlottra 400 Ft-ot...
Ja, és a panaszban elrontották a címzett nevét, hogy kinek is akarták kézbesíteni, meg azt írták "ép, sértetlen állapotban visszaküldtük". Ez utóbbival csak az a gond, hogy totál le volt róla szakadva a csomagolás, meg meg volt nyomódva a doboz, és keletbélyegzős matricákkal ragasztgatták rá vissza. Le is fotóztam kibontás előtt, de végül a tartalomnak nem lett baja, még jó, hogy ilyen masszívak a Fa hűségprogramos rollerek, ugyanis azt küldtem 2 db-ot. Szóval az "ép, sértetlen állapot"-ról ezért nem is tettem panaszt.
Szakadjon meg a Magyar Posta...