A környéken Debrecenben és Nyíregyházán van csak állatkert. A debreceni messze van, a nyíregyházi sugarában meg szerintem nincs autópálya, de bármi elképzelhető...
A "hely"es településnév lehet külföldi is? 1ébként az összes autópálya 100-as körzetében van Nemzeti Park, meg 10 km körül vasút is... Az állatkert segíthet, nincs túl sok, de a 30 km-s körzet is kb 34 ezer négyzet km
Sziasztok,
a közölt infók alapján szerintem Polgár és Hajdunánás közötti út mellett van valahol. A katolikus templom szerintem a hajdunánási kat. templom. Mivel Veszprémben élek, a kiásás lehetőségét meghagyom a környéken élőknek!

Jó ásást!
09.24 déli infó: 30 km-es körzetben található egy állatkert. Van valakinek valami ötlete, h mégis merre lehet?
09.24 reggel 7-es infó: 500m-es körzetben békák és kóbormacskák vannak
-
Pontosítok: az autótól 120 km-re van a település amiben a hely szótag szerepel.
Volt olyan, hogy az autó 120 km-es körzetében van olyan település, aminek nevében van [hely].
Asszem igy volt, de a 120 km lefedi az egész országot, ugyhogy ha rosszul hallottam szóljatok!
Meg lehet a [hej] is ér:-))))
Én valami olyat hallottam, hogy a helyiségnévben ott a ....hely, mint Hódmezővásárhely pld. Ez lehet hogy régebbi info?
-
Reggel valami olyan volt hogy a környéken vödrökkel járkálnak az emberek. ( Lehet hogy szüretelnek?)
Sláger fiesta 17órás infó:
DNYra 3kmre van római katolikus templom (asszem igy mondták)
de mi volt reggel?
100 km-es körzetben nemzeti park van, jól hallottam? elő a körzőt
"Az autó 30 cm-re a föld alatt van." Legalább nem kell sokat ásni

hehe, ha a parlagfűre apellálunk, akkor az olyan mint egy jobban lefedett mobilhálózat, az ország 99%-át fedi, ez sajna nem túl nagy segítség, de várjuk a többit, én sajnos nem tudom most hallgatni de egy infót elkaptam ez a 09.22. 17-órási: 5KM-EN BELÜL AUTÓPÁLYA VAN. Fogjunk össze és fejtsük meg!!

A 22-i reggeli infó :
A helyszínen sok parlagfű található
Cyber, nem maradsz le semmiről:
www.slagerradio.hu
Íme néhány hasznos információ!!
- Lemaradt? Elhalasztotta valamelyik információt? Aggodalomra semmi ok, ugyanis a műsorvezetők megismétlik a már elhangzott segítségeket!
- A keresett autó egy föld alatti zárt konténerben van elhelyezve
- a keresett autó egy Ford Fiesta, 5 ajtós, Ambiente felszereltség, 1.3-literes, 70 LE, ICE PACK 2 – csomaggal, COLORADO RED külső szín, Túr de Fiesta dekorációval, MIDNIGHT BLACK kárpit színnel
Cserébe a ma reggelit elárulhatná valaki. Elaludtam

Új sms játék és forópályázat a www.misspopcorn.hu oldalon. Minden nap sorsolás!
próbáld ki!!!
Na akkor az eddigiek
Az a terület, ahova elrejtették, az 100 m-rel van a tenger szintje felett. (2004-09-20)
10 km-es körzetben van folyó.
Elásáskor épp földmunka volt 1 km-en belül, ami azóta is tart.
A területen szinte lehetetlen parkolni. (2004-09-21)
Az autó 10 km-es körzetében van sínpár.
Ma reggel az autó 50 km-es körzetében volt legalább 30 horgász.
déli max 10 km-re folyó
17 órás kellene nekem is
Ki mint ügyeskedett a danubiusban? Sztem elég nehéz! Slágeren csak a reggeli infót hallottam, 3x lesz info az elásott kocsiért, 7, 12 és 17 óra ha jól rémlik de az utóbbi kettőt nem hallottam. Valaki?
Ne felejtsétek, holnaptól Danubiuson óránként 250000-es vásárlási utalványt lehet nyerni.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások