Offtopic, sőt off-site - társalgó folyt.
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 29 / 264 oldal |
Lassan kellene egy "Fejemet a falba" önostorozó topic. Ez a sokféle játék tiszta stressz, már nem csak azt kell felírni, hogy mi kell otthonra, hanem mi és mennyi a nyereményjátkokhoz.
Na, a Dove-on úgy felcsesztem magam, hogy elfelejtettem, hogy csak holnaptól indul a Pepsi játék. Vettem kettőt, de feleslegesen...
Tesco Dove tusfürdő akció
1.939 helyett 1.499,- Ft
nemhiszemel
1.939 helyett 1.499,- Ft
nemhiszemel
1 csomag pudingport vettem az 5 helyett.... 🙈
Jajj,hát így nem lesz robotgépem! 😂
Jajj,hát így nem lesz robotgépem! 😂
Túl kevesen játszottak,
(ergo túl jók voltak az esélyeid).
(ergo túl jók voltak az esélyeid).
A Szeged Plaza meghosszabította a játékot egy héttel...
F@sza. A párizsi esélyeim csökkennek.
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálom az ilyen fasssssssssssságokat. Mi indokolja a hosszabbítást???
F@sza. A párizsi esélyeim csökkennek.
ÚÚÚÚÚÚÚÚÚÚtálom az ilyen fasssssssssssságokat. Mi indokolja a hosszabbítást???
Szkrevó Mogyi
Az egyik Fődíjat (tv) már az első napon elvitték.
Teljesen életszerű...
Az egyik Fődíjat (tv) már az első napon elvitték.
Teljesen életszerű...
bónusz.. nem mondtam hogy nincs ilyen
" alt="
">
" alt="
">
1 2017- 21 között minden kuponos napon a front vonalban voltam..
2.. a második is személyes tapasztalat..
2.. a második is személyes tapasztalat..
1.
Az utalások még minden alkalommal ott voltak az adott napon hajnalban a számlán és erről értesítés is jött 7-kor.
Nem az egész rendszer döcög, "csak" esetleg az új internetbank és mobilbank.
2.
Alku alap. Tapasztalat.
Az utalások még minden alkalommal ott voltak az adott napon hajnalban a számlán és erről értesítés is jött 7-kor.
Nem az egész rendszer döcög, "csak" esetleg az új internetbank és mobilbank.
2.
Alku alap. Tapasztalat.
Én pont néztem reggel, igazából olcsóbb 2 éjszaka 2 embernek, mint 1 éjszaka 4-nek. Szóval még jobban is járna a hotel. Nem is értem igazán ezt a nyereményt én sem. Pláne ha valaki többszáz km-re lakik adott esetben a hoteltől.
1 minden ilyen kuponos/nyugdíj fizetéses napon ez van már 6 éve.. a kp felvétel s a sok vásárlás még mindig nem bírja el a zotépé renccere..
2. a 4 fő 1 éj nem egyezik meg semmilyen szinten a 2 fő 2 éjjel..
2. a 4 fő 1 éj nem egyezik meg semmilyen szinten a 2 fő 2 éjjel..
Remélik, hogy veszel hozzá még egy éjszakát.
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy szinte mindenhol némi ráfizetéssel meg lehet hosszabbítani a tartózkodást második nap du-ig, így akár 3x is beülhetsz a jakuzziba, szaunába, stb..
Még mindig olcsóbb, mintha ugyanezt tennéd meg itt Szegeden a Napfényfürdőben 3x.
S van egy olyan megoldás is, hogy nem játszol űrhajóst, nem csak a célállomáson állsz meg, hanem odafelé is, vissza felé is megnézel vmi remek látnivalót pl. a Balaton parton.
+
Egyeztethetsz a szállodával, hogy ne négyen menjetek 1 éjszakára, hanem ketten 2 éjszakára. Ha ez hétköznapra esik, akkor nagy valószínűséggel belemennek. Esetleg ráfizetsz némi aprót.
De az igazi a min. 2 éjszaka lenne, ez igaz, de az 1 éjszakából is sokat ki lehet hozni.
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy szinte mindenhol némi ráfizetéssel meg lehet hosszabbítani a tartózkodást második nap du-ig, így akár 3x is beülhetsz a jakuzziba, szaunába, stb..
Még mindig olcsóbb, mintha ugyanezt tennéd meg itt Szegeden a Napfényfürdőben 3x.
S van egy olyan megoldás is, hogy nem játszol űrhajóst, nem csak a célállomáson állsz meg, hanem odafelé is, vissza felé is megnézel vmi remek látnivalót pl. a Balaton parton.
+
Egyeztethetsz a szállodával, hogy ne négyen menjetek 1 éjszakára, hanem ketten 2 éjszakára. Ha ez hétköznapra esik, akkor nagy valószínűséggel belemennek. Esetleg ráfizetsz némi aprót.
De az igazi a min. 2 éjszaka lenne, ez igaz, de az 1 éjszakából is sokat ki lehet hozni.
Tesco-Pepsi Fődíj: 1 éjszakás wellness lötyögés.
Oké, 4 fő részére, de 1 éjszaka... Megérkeznek, esznek-isznak, beülnek a bugyborékolós medansziJéba, alszanak és másnap reggeli után irány haza.
Ennyire sz@rul megy a Pepsinek?
Én egyébként sem rajongok a wellness nyereményekért, erősen túl vannak árazva. Az üzemanyag/autópálya költségről ne is beszéljünk...
Oké, 4 fő részére, de 1 éjszaka... Megérkeznek, esznek-isznak, beülnek a bugyborékolós medansziJéba, alszanak és másnap reggeli után irány haza.
Ennyire sz@rul megy a Pepsinek?
Én egyébként sem rajongok a wellness nyereményekért, erősen túl vannak árazva. Az üzemanyag/autópálya költségről ne is beszéljünk...
A hibának semmi köze a tömeges utalásokhoz, azok már hajnalban landoltak a számlákon.
Az ingyenes 150-es felvételt bármely bank automatájából fel lehet venni.
Az ingyenes 150-es felvételt bármely bank automatájából fel lehet venni.
Én be tudtam lépni a webes felületen.
Igaz, én nem a új, hanem a régi internetbankot használom.
Igaz, én nem a új, hanem a régi internetbankot használom.
"Technikai probléma miatt jelenleg nem elérhető az új internetbank és mobilbank. Szakembereink mindent megtesznek a hiba mielőbbi javítása érdekében.
Az ATM-ek és a kártyás fizetés is zavartalanul működik."
Az ATM-ek és a kártyás fizetés is zavartalanul működik."
Nem működik az OTP internet- és mobilbankja..
Ahogy több automatájuk se..
Meg a kártyás fizetés is döcög...
Hja ma van nyugdíj..sok helyen fizu meg itt a joy napok..
Ahogy több automatájuk se..
Meg a kártyás fizetés is döcög...
Hja ma van nyugdíj..sok helyen fizu meg itt a joy napok..
Egyes játékoknál a kódfeltöltés után miért írja a rendszer, hogy GRATULÁLUNK, amikor nem nyertél semmit. Pl. ma reggel a Pick...
Vagy a SzereCSENjáték Zéerté is ÖRÖMMEL ÉRTESÍT e-mail-ben, hogy feltöltöttem a belső egyenlegemet.
Ez egy akkora faSSSSSSág.
Vagy a SzereCSENjáték Zéerté is ÖRÖMMEL ÉRTESÍT e-mail-ben, hogy feltöltöttem a belső egyenlegemet.
Ez egy akkora faSSSSSSág.
Erre is figyeljetek es meg ne nyissatok!!!
Sikertelen fizetés
Tisztelt Hegedűs József!
Rendszerünkben rögzített kártyájával történő fizetés sikertelenül zárult.
Kérjük próbálja meg újra vagy rögzítsen másik bankkártyát webirodánkban.
Üdvözlettel,
Hiperbiztosítás Csapata
A webirodahoz adtak egy linket- milyen erdekes ez mar nincs az itteni beillesztesbe pedig kimasoltam!!! Azt mondjak a hozzaertok,hogy ha megnyitod maris hozzafernek minden adatodhoz! Tehat ha ismeretlen temaju megkeresesed van ismeretlen helyrol ne nyiss meg semmit ami az uzeneztükbe van. Soha nem hallottam erről a " biztosítóról" !!!
Sikertelen fizetés
Tisztelt Hegedűs József!
Rendszerünkben rögzített kártyájával történő fizetés sikertelenül zárult.
Kérjük próbálja meg újra vagy rögzítsen másik bankkártyát webirodánkban.
Üdvözlettel,
Hiperbiztosítás Csapata
A webirodahoz adtak egy linket- milyen erdekes ez mar nincs az itteni beillesztesbe pedig kimasoltam!!! Azt mondjak a hozzaertok,hogy ha megnyitod maris hozzafernek minden adatodhoz! Tehat ha ismeretlen temaju megkeresesed van ismeretlen helyrol ne nyiss meg semmit ami az uzeneztükbe van. Soha nem hallottam erről a " biztosítóról" !!!