Marlboro
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 29 / 135 oldal |
Andi81, engem a regisztrált számon hívtak és nem azon amiről beküldtem.
Nálunk hívtak engem,de mondtam,hogy nem tudom adni és kérdezte is,hogy a regizett számon eléri e,és már hívták is.
Köszi!A párom az én telcsimről küldte be,de ezen nem tudják mindig elérni.Nem tudom,akkor mi lesz.
amiről beküldtem a kódot,nem a regizettszámról.
Aki nyert,azt azon a számon hívják amin regisztrálva van,vagy amiről beküldte a kódot?
Marlboro és Multi sms,visszajelzés,nem fogadás komplikáció,stb. miatt hívtátok már a marbit + a multit?
Vagy kezdjem én a sort?
Jó,lenne,ha többen is rájukcsörögnénk,mert a héten még tart a játék,és szeretnék küldeni,de nem potyára!
Nos, összefogunk,hívjuk őket?
Vagy kezdjem én a sort?
Jó,lenne,ha többen is rájukcsörögnénk,mert a héten még tart a játék,és szeretnék küldeni,de nem potyára!
Nos, összefogunk,hívjuk őket?

Csak a dzsekiseket hívták a méret miatt, a többieknek egyszerűen csak viszik a nyereményt.
Még hozzánk sem ért ide az első heti mp3.
Még hozzánk sem ért ide az első heti mp3.
Sziasztok! Még július 10-én kaptam meg az SMS-t, hogy nyertem egy MP3 lejátszót. Azt szeretném megkérdezni, hogy normális az hogy még nem hívtak fel? köszi előre is!
Amúgy hívni fognak, vagy csak jönni fogacsomag?
még most sem jött visszajelzés a küldésről 

Én tegnap este 6 körül még kaptam visszajelzést.
Baris
itt nem a nyerés smséről kérdeztem, hanem magáról a beküldésről, hogy beérkezett szokott visszajönni egy igazoló sms
itt nem a nyerés smséről kérdeztem, hanem magáról a beküldésről, hogy beérkezett szokott visszajönni egy igazoló sms
Mindig hétfőn jön az sms,hogy nyertünk-e vagy sem...
Tegnap este sem jött visszejelzés. Ilyenkor mi van?
Újra be kell küldeni ugyanazt a kódot?
Újra be kell küldeni ugyanazt a kódot?
Marlbitól ti kaptatok most reggel visszajelzést a beküldött smsről?
Sziasztok én is nyertem egy Ducati Gear kollekciót, szeretném eladni, vagy elcserélni, ha valakit érdekel, írjon!
oké köszi szépen, de alapból a nincs benne semmi térkép?
Peti 88
PDA: Nagyon szuper, egy baja van csak:angol nyelvezetű az egész és nem is lehet állítólag még magyar menűt bele rakni.Viszont a navigációhoz Európa térképet bele lehet tetetni kéz alatt kb 10 000-ért.
Jól is néz ki,csak szerintem telefonnak elég nagy.
kb 1,5 hétre kaptam meg.
PDA: Nagyon szuper, egy baja van csak:angol nyelvezetű az egész és nem is lehet állítólag még magyar menűt bele rakni.Viszont a navigációhoz Európa térképet bele lehet tetetni kéz alatt kb 10 000-ért.
Jól is néz ki,csak szerintem telefonnak elég nagy.
kb 1,5 hétre kaptam meg.
http://www.nethirlap.hu/cikk/iriver_t10_mp3.16459.htm
l
A lényeg az lemaradt.
l
A lényeg az lemaradt.

sada
de, 147 000 Ft,Böbe meg pont azt akar venni,ezért írt neki erka 70,nem?
de, 147 000 Ft,Böbe meg pont azt akar venni,ezért írt neki erka 70,nem?