dejóóó, akkor lesz egy zoknim

" alt="

">

" alt="

">
jaari: akkor aki eggyet nyer az zoknit tuti fog tudni venni.

" alt="

">
törpinek teljesen igaza van. Ez egy szuper játék!!!! Nincs anyagi vonzata... ez manapság ritka nagyon.. Mindenkinek örülni kellene annak, hogy a cégek még szerveznek egyáltalán ilyen játékokat is. A fórumon az utóbbi időben tényleg csak a vicsorgás megy

" alt="

"> már ez sem olyan jó, mint régebben....
Értem.
Oké. bocsi, hogy irigy vagyok, nem akartam csúnyát írni senkinek sem, csak néha kijön, hogy más nyer én meg nem, hiába ülök itt x órája.
Hahyjuk abba és játszon mindenki, max ezentúl nem nézek bele a nyertesek témájába, ennyi.
dundibogyó: jó a neved

" alt="

">
na igen, és amiért ő még nem nyert a harmadik nap elején (márc 8-ig tart), azért mki szemét, mert nyerni akar..
most akkor mindenki háborogjon mert te nyerted meg karácsony elött a 20e a pletykázókon? pedig sokan szavaztunk fórumosra.. karácsony előtt mkinek pénz a pénz..

" alt="

">
10 percenként van nyeremény, játszál, ne siránkozz!
nem látsz már az irigységtől... bezzeg ha te nyertél volna már 5-öt az természetes lenne..
fél fórum vagdalkozhatna, hogy neki még semmi, a másiknak meg 6..
és még amiről nem tudsz,..

" alt="

">
gondolkozz már...
Aki ismer, tudja, nem vagyok egy nyereményhalmozó. Eddig egy pendrive-t nyertem, de igenis próbálkozom még, mert van 2 keresztlányom, utalvány(oka)t meg magamnak szeretnék, tehát ebből én sem szállok ki.
a Mountexben is egy pár zokni 3000ft felett van,szóval a Nike-nál is hasonló árak lesznek tuti
mamocika!
A nike boltban nem mondhatná az ember, hogy egy negyed pár gyermekcipőt kér, mert csak 2000Ft-os utalványa van

" alt="

"> Persze, hogy mindenki legalább annyit szeretne, hogy egy cipő vagy poló, vagy mit tudom én mi kijöjjön belőle. Aki mást mond az nem mond igazat.

" alt="

">
Lola
"...még akkor is, ha nem is kell neki.." én nyertem már 1 utalványt, de szeretnék még 1-2 db-ot hogy ennyivel olcsóbb legyen a cipő, amit vennék. Azért szeretne mindenki többet, mert a Nike boltba 2000 Ft-ért 1-2 zoknit kapsz

" alt="

">
remélem nem olvassák a civakodást a martektingesek....
Ha nincs játék az a baj,ha van,akkor meg megy a vita. Pedig ennél egyszerűbb,kedvezőbb lehetőséget a játékra,illetve nyerésre elképzelni sem lehet. Igaz sok idő és nagy adag szerencse kell hozzá,de vásárlás nélkül ajándékokat lehet nyerni. Végre teljesen el lehet költeni az utalványt,nem csak beszámítják! Kell ennél tbb és jobb? Amúgy én egy pendrive-ot nyertem mást nem,de van még idő mindenkinek,mindenre.
ha ti nyernétek akkor nem játszanátok tovább és nem szerentétek még nyereményt?
Lola!
Nem kell neked a rossznak lenni. Csak egyszerűen játssz, ha meg nyersz is az öröm, ha többet nyersz hasznon, amit be tudsz fektetni máshol, ahol szintén nyerhetsz. Senkit sem szabad elítélni, nem tudhatod ki és miért játszik vagy szeretne nyerni többet is esetleg, egyáltalán nem biztos, hogy harácsolni szeretne, csak kihasználja a lehetőségeket, hozzátesz a háztartás költségvetéséhez esetleg, vagy több gyereke van és igazságosan szeretné elosztani. NEM tudhatod..... Kicsit pozitívabban állj a dolgokhoz, hidd el megéri, jobb, mint egymást marni.
Lola
Az emberek ilyenek, főleg ha mániákusan játszanak és imádják a nyeremény okozta euforiát.
Utálatos dolog, sokszor bosszantó, de változtatni nem tudsz rajta!
oké, leszek én a rossz, az irigy, bezzeg az nem rossz tulajdonság, aki magának sokat akar, pedig nem is kell neki, aha értem, na, hagyjuk, ugyis mindig nektek lesz igazatok.
abbahagytam.
különben én azt írtam reggel hogy annak örülnék ha nyernétek mert
akkor látom hogy ven esély és játszanék de nem volt nyertes (tőlünk)
lola
A nyereményjátékokon mindenki azért játszik ( öl bele időt és pénzt) , hogy nyerjen, sőt minél többet nyerjen. Miért ne nyerhetne valaki magának akár 100 ajándékot? A te logikád szerint akkor egy olimpián a korábbi bajnok álljon félre mert neki már van egy aranyérme a másiknak pedig nincs. tudom ez így egy kicsit túlzás , de te így gondolkozol.
de ha most én is nekimennék annak akit irigyelek valamilyen nyerés miatt, akkor szerintem veszekedhetnék egész nap mindenkivel. de szerintem ezzel más is így van. nem?
MINEK KELL IRIGYKEDNI VAGY HA AZ VAGY NE IRD KI!!!!!!!!!!!!!
na igen...

" alt="

">
de basszus..
sziasztok, most jöttem és látom hogy már márjátok egymást a harmadik napon.
akkor mi lesz később?
túl vagytok pörögve, mint a snikers szerver

" alt="

">
aki játszik az előbb utóbb nyerni fog, örüljünk neki együtt és ne irigykedjünk!
jó játékot mindenkinek

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások