Akik nem nyertek
| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 29 / 174 oldal |
Ez a Tchibo kávéfőző most se, s múltkor se akar összejönni..
Ne csüggedjetek
" alt="
"> kedden sorsolnak
" alt="
">
" alt="
"> kedden sorsolnak
" alt="
">Pick: 0
Pick: 93/1 (mérleg)
Hát ez nem az én játékom volt
" alt="
">
Hát ez nem az én játékom volt
" alt="
">Bonduelle: kicsit szomorú vagyok, hogy nem sikerült a szilikon sütőforma szett, 1 ponttal maradtam le. Pedig még tegnap is vettem cuccot, hogy ha már ennyi pontom van, akkor ne vesszen kárba. Ebben a hónapban szerintem még több pont kell, hogy bekerüljön az ember az első 100-ba, de már így is rogyásig vagyunk Bonduellel.
" alt="
">
" alt="
">Szilivia! előkerestem az irományom-1.és 4.beküldésem nyert ? érdekes 2.3. nem
" alt="
">
" alt="
">jojó
Akkor a technika ördöge tréfált meg
Akkor a technika ördöge tréfált meg
Szilivía! 00:08-at mutatott a gép .
jojó
Valószínűleg korábban küldted be az 1-2. kódot, mint ahogy a Győri órája éjfélt ütött volna...
Valószínűleg korábban küldted be az 1-2. kódot, mint ahogy a Győri órája éjfélt ütött volna...
Sorba töltöttem 4-et ,kettő nyert,1.2.feltöltés nem nyert
" alt="
"> 3.4. igen ,hogy lehet ?
" alt="
"> 3.4. igen ,hogy lehet ?közben kiderült, rossz hetet néztem
" alt="
"> nyertem mégis
" alt="
">
" alt="
"> nyertem mégis
" alt="
">??
A győri édes tegnap véget ért.
Az utolsó 500 dobozért 1 hete hétfőn 00:0? órakor küldtük a kódokat.
Ezen a 8. héten az 500 doboz percek alatt elfogyott, szemben az első heti 8 órával.
A győri édes tegnap véget ért.
Az utolsó 500 dobozért 1 hete hétfőn 00:0? órakor küldtük a kódokat.
Ezen a 8. héten az 500 doboz percek alatt elfogyott, szemben az első heti 8 órával.
ri Édes. A kódokat nem most éjszaka töltöttétek fel, igaz? Nekem a 8. heti nyertesek között a múlt heti feltöltés van. ( Ha ma hajnalban töltöttéek fel ,az nem jó, sajnos....
Bocs, ha félre értettelek.
Az első 3-4 hétben könnyű volt nyerni. Később már sokan megkívánták.
Az első 3-4 hétben könnyű volt nyerni. Később már sokan megkívánták.
Nem irigykedem, csak meglepődtem mert előző hetekben ugyanúgy éjfél után küldtem rokonoknak segítségképpen és nekik sikerült összehoznom, gondoltam utolsó héten küldök magamnak, erre nem lett meg, szóval bocsánat, ha félreérthető voltam, rosszul esik, hogy ezt gondoljátok rólam, hogy egyszer maradok fenn és nem sikerül...
" alt="
">
" alt="
">Iguska, egy regivel egy héten csak egyet lehetett elvinni. Tehát vagy virrasztottál majdnem minden héten (én ezt tettem) vagy "beáldoztál" plusz kódokat a pótregikhez.
Ha annyira fájt a szíved egy dobozra, simán megkérhettél volna valakit, az Activiás meg hasonló beváltósokban is sokszor segítettük már ki egymást...
Ha annyira fájt a szíved egy dobozra, simán megkérhettél volna valakit, az Activiás meg hasonló beváltósokban is sokszor segítettük már ki egymást...
iguska
Aki 5-6-ot is elvitt, az jobban odafigyelt, nem (mindig) aludta át az éjféleket.
Akár te is megpróbálhattad volna. Főleg az első hetekben órákig tartott az 500 doboz.
Nem irigykedni kell, hanem jobban odatenni magadat.
Aki 5-6-ot is elvitt, az jobban odafigyelt, nem (mindig) aludta át az éjféleket.
Akár te is megpróbálhattad volna. Főleg az első hetekben órákig tartott az 500 doboz.
Nem irigykedni kell, hanem jobban odatenni magadat.
Tényleg nyertem, köszi.
" alt="
">
(és csak egyet, a 8 hét alatt pedig összesen 3-at, szóval én nem happoltam el -olyan- sokat mások elől...)
" alt="
">
(és csak egyet, a 8 hét alatt pedig összesen 3-at, szóval én nem happoltam el -olyan- sokat mások elől...)
Győri nekem is
" alt="
"> pár másodperc után már nekem se jutott, korlátozhatták volna, van olyan név aki 5-6 -t elvitt
" alt="
">
" alt="
"> pár másodperc után már nekem se jutott, korlátozhatták volna, van olyan név aki 5-6 -t elvitt
" alt="
">Sada! Te legalább aludtál
" alt="
">, nekem lassú volt a telefon, többszöri próbálkozás éjféltől, így lett 00:13 és semmit nem értem vele...
" alt="
">
" alt="
">, nekem lassú volt a telefon, többszöri próbálkozás éjféltől, így lett 00:13 és semmit nem értem vele...
" alt="
">