Paintuci 2020-07-15 :: 22:27
...és ez a vírus tud olvasni a buszokon ki van téve, hogy állj ne tovább a buszsofőr érdekében, aki amúgy is egy plexi lemez mögött ül, és nem csak az utas, de a vírus sem megy át a szalagon.

" alt="

">
Két kisbolt van ahová nem kell, sőt ők az időkorlátot sem tartották be.
Viszont van a mhelynél egy dohánybolt kolléganőt kizavarták, ma meg engem azért mert volt bent vki.
Sarki coop a mhelynél amit külföldi üzemeltet, ordít ahogy belép az ember, maszk...
Szóval olyan vírus nincs aki ide megy oda meg nem, én ezt nem hiszem...
De mindegy ahová kell felveszem.
De érdekes ez az egész.
Samidala 2020-07-15 :: 22:20
Különös vírus ez!
Megválogatja, hogy hová megy!
Nagy szerencse, hogy a maszkokon nem jut át!
Paintuci 2020-07-15 :: 22:18
Az a vicc ebben az egészben a corvin negyedben az éttermekben oké kívül nem kell, de belül miért nem???? Addig amíg hozzák az ételt? Vagy a felszolgálón? Szakácson, pultoson???? Oké amíg esznek nem tud maszkban enni. De a mellette lévő Rossmanba, pékségbe kell.
Ezek szerint a vírus éttermekbe nem jár, csak Rossmanba pékségbe.

" alt="

">
Samidala 2020-07-15 :: 22:11
Nekem is volt már párszor, hogy itthon maradt, akkor a kapucnimat húztam oda a maszk helyett, de elég bajos volt egy kézzel vásárolni.
Van itt egy dohánybolt, ahol az alkalmazott konyhai papírtörlőből készített párat, amit odaadott az olyanoknak, akik maszk nélkül mentek a boltba.
Állítólag volt már a főúton "végigsöprő" ellenőrzés/büntetés hullám.
Paintuci 2020-07-15 :: 22:05
Valóban a maszk ügy meg valós történet, ha véletlen itthon hagyom, a kutya sem ad egyet ajiba…

" alt="

">
Pár boltból már kiküldtek, elég durván.
De viszont találtam egy Gyógyszertárat 1 db-t is lehet venni elég jó ár 160ft... Szigony Gyógyszertár 8ker, Szigony Baross utca sarka)