Kérdések és válaszok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 29 / 9173 oldal |
weber: Rendben,te így látod,mi másképpen. Majd jussak eszedbe amikor nyersz valamit és nem azt kapod,amit 4 helyen láttál. Részemről lezártam,aki kapott chipset és úgy érzi nem ennyit várt,az ír a cégnek. Ha sokan írnak biztosan átgondolják.Aki meg úgy gondolja jó ez így annak sok szerencsét továbbra is.
Csak azt követően olvastam el a mellékletet (nyeremény összetétele), amikor visszaigazolták a blokk érvényességét.
Addig én is sokkal kevesebb zacsira gondoltam, típusonként 3-5 maximum, s a legkisebb csomagból.
Ám miután olvastam a listát, nyilvánvalóan azzal megegyező tartalmú csomagra számítottam.
Addig én is sokkal kevesebb zacsira gondoltam, típusonként 3-5 maximum, s a legkisebb csomagból.
Ám miután olvastam a listát, nyilvánvalóan azzal megegyező tartalmú csomagra számítottam.
Feltöltésnél is úgy maradt az egyik Sticklettinél, hogy 12x250 g. Mégse gondolja azt senki, hogy csak a nagy karton játszik.
Párom is egyet-egyet kapott holott 4 helyen írták mit tartalmaz,az ,amit sada írt. Már írtunk nekik,tegye ezt más is,ez nem kis tévedés. Vegyél 2 chipset és 6-ot nyerhetsz,ráadásul napi nyertesként nem nagy ajándék.
Amúgy Screvo is 6 Gösszer pohár (90000 pont) helyett egy kis 25 cm-es sima kis oikos tolltartót küldött. ANYAG,SEMMI EXTRA,NA MEG ILYEN AJÁNDÉK NEM IS VOLT.Túl sok a tévedés mostanában
Amúgy Screvo is 6 Gösszer pohár (90000 pont) helyett egy kis 25 cm-es sima kis oikos tolltartót küldött. ANYAG,SEMMI EXTRA,NA MEG ILYEN AJÁNDÉK NEM IS VOLT.Túl sok a tévedés mostanában
Én egy percig sem gondoltam, hogy annyi csomag lenne a napi nyeremény. Maxxonn-nál szokás, hogy úgy tüntetik fel a termékeket, ahány van 1 kartonban.. Vásárlásnál is sokszor így kell kiválasztani, holott nem 18-at veszel, csak 1 db-ot.
Igen! Éppen ezt nehezményezem!
A jsz melléket szerint a napi Chio és Pom-Bär válogatás tartalma:
Chio Chips Sós 18x130g
Chio Chips Paprikás 18x130g
Chio Chips Bacon 18x130g
Chio Lentil Chips Paprika 15x65g
Pom-Bär Original 18x50g
Pom-Bär Tejszínes-hagymás 18x50g
E helyett mindegyikből csak egyet-egyet kaptál?
Chio Chips Sós 18x130g
Chio Chips Paprikás 18x130g
Chio Chips Bacon 18x130g
Chio Lentil Chips Paprika 15x65g
Pom-Bär Original 18x50g
Pom-Bär Tejszínes-hagymás 18x50g
E helyett mindegyikből csak egyet-egyet kaptál?
Tesco - Chio, Pom-Bär
Napi nyeremény: 28*(5*18+1*15) csomag ("válogatás")
(Okt.03-31 = 28nap)
A játékszabályzat szerint, annak ll.sz melléklete részletezi a csomag összetételét.
A mai napon fentiek helyet a futár 6csomag csipszet tartalmazó küldeményt hozott!!
Hol került porszem a gépezetbe??
Napi nyeremény: 28*(5*18+1*15) csomag ("válogatás")
(Okt.03-31 = 28nap)
A játékszabályzat szerint, annak ll.sz melléklete részletezi a csomag összetételét.
A mai napon fentiek helyet a futár 6csomag csipszet tartalmazó küldeményt hozott!!
Hol került porszem a gépezetbe??
weber
Kérésre a vásárlás napját elküldik, de csak a dátumot és postázni nem kell.
Kérésre a vásárlás napját elküldik, de csak a dátumot és postázni nem kell.
Köszi. Remélhetőleg postázva kérik a blokkot. Én nem láttam névcserét, de akár lehet is.
Weber
Sorsolnak és kiírják.
Utána ellenőriznek.
Szerintem már volt minimum 1 névcsere....
Sorsolnak és kiírják.
Utána ellenőriznek.
Szerintem már volt minimum 1 névcsere....
A Milkánál nem is ellenőrzik a nyertes blokkokat, úgy kerülnek ki a nyertesek?
Sada! Ez engem se vonz.🫨 November.30ig van másik smack játék. Ott kell játszani.😉
Lidl - Smack
Nem tudom, szeretnék-e nyerni 16 karton tésztalevest. " alt="">
Jó, van itthon pár darab, de 16 kartonnal? " alt="">
Nem tudom, szeretnék-e nyerni 16 karton tésztalevest. " alt="">
Jó, van itthon pár darab, de 16 kartonnal? " alt="">
jojó volt aki beírta hogy nyert. A telefonok és a laptopok nyerő időpontos nyeremények voltak . Különdíjas nyereményt is írt már be valaki ha jól emlékszem
Spár -Knorr /1000Ft értesítőt kapott már valaki ?
Hupikék
Köszönöm " alt="">
Köszönöm " alt="">
jojó,
nem írja ki, később jön email
nem írja ki, később jön email
FIT azonnal kiírja,ha nyert?
Lefotózni,kinagyítani ,így már látható