Jsz?
"A Játékban kizárólag az alábbi termékek megvásárlásával lehet részt venni:"
wny főoldal:
"Vásárolj ...... promócióban résztvevő"
A Lid Pepsin ezt latom fe lehet h mem jelent semmit? Durvaro bosszanto lenne
Vásárolj egy darab bármilyen ízű és kiszerelésű Lay's, Pepsi, Doritos vagy Gatorade terméket bármelyik magyarországi Lidl üzletben, hogy indulhass az értékes nyereményekért!
Szerintem is. A Max viszont nem játszik, mint ahogy az 1.75-ös normál méret sem önmagában.
Jól látom, hogy azt látom a sima Pepsi nem játszik a Lidli Pepsinél? 👀
Ez a válasz jött a BangBangtól:
Kedves Játékos!
Köszönjük szépen a levelét – a jelzett problémákat teszteltük asztali számítógépen, telefonon, de sehol sem tapasztaltuk az említetteket.
Továbbá más Játékostól nem kaptunk ilyen jellegű megkeresést, rendben érkeznek a feltöltések.
Lehetséges, hogy internetprobléma van Önnél?
Reméljük tudtunk segíteni, további szép napot kívánunk!
iPonról Safari és DuckDuckGo böngészővel továbbra is fennáll a probléma. Az internetemmel semmi gond minden más oldal normálisan betölt.
Chrom böngészővel sikerült végre másodszorra feltöltenem a blokkot.
Sziasztok.
Lidl- Danone (screvo)játéknál úgy olvastam a danette is játszik ,de kiválasztásnál nincs ott ,vagy velem van a baj ?
Én 03.31-én váltottam be a pontjaimat Starbucks csomagra, még nem kaptam meg. Ma olvasgattam a jsz-ot, ha jól néztem, a játék lezárását követő 30 napon belül fogják küldeni. (???)
Fáreó!
Nálam működött tegnap is, ma is, látszik is a feltöltésem.
Nestlé pontgyűjtős játékban a Rimmel csomagot megkaptátok már?
Én a legelején váltottam be, de azóta semmi.........
Burn!
Nektek sikerült nyitófüles kódot beküldeni?
Nálam nem fogadja el,se az Appból se a weboldalról
Hibás kódot jelez már a sokadik különböző kód feltöltés után is.
Vannak újfajta karakteres nyitófülek 6 kódos az is,de a régebbi fajtát se fogadja el a rendszer.
Írtam a Burnnak is, már régebben is 2 hete meg a napokban,de még nem kaptam választ.
Vagy az oldal rossz itt is vagy nem tudom,nektek megy a kód feltöltés?
Írtam a Bangbangnak a hűsöljönésnyerjen-Aldi-Chappy-Powerade-Fuzetea játékkal kapcsolatban.
Ha kapok valami választ jelzem.
Közben megnéztem (nagynehezen,mert az oldal is nehézkesen működik) a profilomat és nincs blokk beküldésem.
Pedig 2 böngészőből is feltöltöttem a blokkot,de csak a fehér oldal jelent meg beküldés után.
Trey
Teljesen rendben van.
Ipszy
Minden Lidl így írja....
Fáreo
Ezt nem tudom, nem játszom vele.
Aldi-Cappy,Fuzetea,Powerade játéknál nektek megy a beküldés?
Az oldal se működik rendesen lassan tölt be és sokat kell várni,hogy tudjak lefelé görgetni a beküldéshez.
Elküldés után meg 1 fehér üres lap jön csak be,(fönt bal oldalon “robot” felirattal) és nem jelzi,hogy beérkezett volna,és e-mail se jött róla, 2 böngészővel is ugyanaz a helyzet.
Sziasztok!
A Lidl játékaiban új vagyok. Konkrétan Lidl Pick játékon 100 g-os Pick borjú párizsival nyerő időpontos nyeremény lehetne:
a blokkon ennyi szerepel borjú párizsi (8).
Szerintetek elfelejthetem a nyerő időpontot?
Köszönöm.
Sziasztok! Valaki játszott már ezen a foodnetes játékon? Eléggé furának tűnik a Facebook oldaluk is, valid játék? Köszi a válaszokat!
Mizonál a 10.000 Ft-os utalásból is 1 háztartás 1-et nyerhet? Nekem nem egyértelmű.
Lidl - Henkel tv nyertesekről van valami hír?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások