Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 29 / 9290 oldal |
Megoldottam köszönöm
Az everydayme oldalon hogy írjátok be az IBAN kódot mert azt írja érvénytelen IBAN
FlyGuy
Köszi! Nem minden esetben, főleg nem kezdeti játéknál....volt hogy nekem is 1 nappal később jött az értesítés napi nyeremény esetén, azért kérdeztem, hogy nyert -e már valaki :-)
Köszi! Nem minden esetben, főleg nem kezdeti játéknál....volt hogy nekem is 1 nappal később jött az értesítés napi nyeremény esetén, azért kérdeztem, hogy nyert -e már valaki :-)
Aldi-Rio Mare játékhoz nem jó a link. Az előző nyereményjáték jön be ami már május végén lejárt!
Mindenki kap értesítést 4 órán belül AKI NYERT!
" alt="
">
" alt="
">Ecofamily unilever játéknál kapott már valaki értesítést, hogy nyert?
Na, most működik az everydayme visszafizetés.
Köszönöm a válaszod.
weber, èn rá pàr óràra kaptam e- mailt
A Nestlé játékokban azonnal jön értesítés ha nyertél, mint régebben, vagy csak másnap?
Opera engedi csak feltölteni. Próbáld meg, hátha engedi a tárcát.
Másik böngészőből próbáltad? Nekem sikerült.
Szintén zenész.
Lenne egy "Minden 10. nyer!" visszautalásom, a mani már a pénztárcában van, de a "KAPD VISSZA A PÉNZED" gomb inaktív...
Aktuális egyenleg
10 297,00 Ft
KAPD VISSZA A PÉNZED
Sajnáljuk, virtuális pénztárcád jelenleg üres. Kérjük, nézz vissza később.
Lenne egy "Minden 10. nyer!" visszautalásom, a mani már a pénztárcában van, de a "KAPD VISSZA A PÉNZED" gomb inaktív...
Aktuális egyenleg
10 297,00 Ft
KAPD VISSZA A PÉNZED
Sajnáljuk, virtuális pénztárcád jelenleg üres. Kérjük, nézz vissza később.
Lastcsacsa nálam sem működik az everyday
A nyugta feltöltése során átmeneti hibákat észlelhet. Ha a feltöltése nem sikerül, kérjük, látogasson vissza oldalunkra holnap! Köszönjük a megértését!
Hiba történt az oldalon, kérjük lépjen kapcsolatba az adminisztrátorral!
Én már párszor kapcsolatba léptem. De ezek szerint hiába...
A nyugta feltöltése során átmeneti hibákat észlelhet. Ha a feltöltése nem sikerül, kérjük, látogasson vissza oldalunkra holnap! Köszönjük a megértését!
Hiba történt az oldalon, kérjük lépjen kapcsolatba az adminisztrátorral!
Én már párszor kapcsolatba léptem. De ezek szerint hiába...
törpi!
Szívesen, és köszönöm.
Szívesen, és köszönöm.
agili:megtaláltam,augusztus 1-én írtad be. köszi
agili:köszi. Gratulálok! Nem figyeltem a beírást!
törpi!
Én nyertem kést, be is írtam ide a nyertesekhez! Már meg is kaptam!
Én nyertem kést, be is írtam ide a nyertesekhez! Már meg is kaptam!
Everydayme P&G még mindig nem jó? Egyik nap se enged feltölteni. Köszi!
Ránéztem egy nyerteslistára itt:
https://nyeremenyjatek.bonafarm.hu/pickherzspar#w
inners
Látom fent van a 45 nyerőidőpontos és 3 fődíjnyertes. Elvileg ott lett volna 10 különdíj is ,de nyertes nincs. A játék viszont jó régen véget ért. Volt aki itt nyert kést? Lehet csak nem tették fel?
https://nyeremenyjatek.bonafarm.hu/pickherzspar#w
inners
Látom fent van a 45 nyerőidőpontos és 3 fődíjnyertes. Elvileg ott lett volna 10 különdíj is ,de nyertes nincs. A játék viszont jó régen véget ért. Volt aki itt nyert kést? Lehet csak nem tették fel?