Most nálam is szórakozik a Nivea...
Talán holnap sikerül...
Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 29 / 9330 oldal |
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
nivea feltöltésnél van valami trükk....nem hiszem el.....egyszerűen nem tudom feltölteni a blokkokat, levelet írtam, de semmi reakció :-( azt hiszem ezt a játékot elengedem :-(
Powerade már nem működik?
Elutasítja a blokkot.
Elutasítja a blokkot.
Wizz Air 🛫🛬nyereményről vakinek van valami infója?
Köszi
Köszi
Quuen üditő ajándékot megkaptátok már?
weber !
Köszi
" alt="
">
Családban még csak nekem írták jóvá.
Köszi
" alt="
">
Családban még csak nekem írták jóvá.
arika10! Igen
jojó!
Ma írták őket jóvá.
Ma írták őket jóvá.
SuoerShop pörgetős pontokat írtak már jóvá valakinek ?
Szeretném kérdezni, aki már nyert a Spar Nescafe játékon, a nyertességről azonnal értesítenek! Előre is köszönöm a választ!
Köszönöm a válaszokat . Azét ez nem jó hír hogy csak pc/laptop ről mukszik illetve iPhone rol. Na kiprobálok még egy opciót hátha . Nekem inkább a telefonról lenne jobb és egyszerűbb .
Érdekel még valaki Milka blokk-csere?
Lásd a hozzászólásomat: 2026. február 14. 16:19
Lásd a hozzászólásomat: 2026. február 14. 16:19
Orbit megy laptopról. (Chrome)
Nekem sikerült tegnap PC-ről.
iPhone rol most sikerült . De na nekem Android van arról nem megy semelyik böngészőből sem
Orbit feltöltés nálatok működik ? 2 napja próbálom feltölteni a blokkon de ahogy beillesztem a blokk fotót egyből hibát ír ki .
Írtam már nekik amúgy csak érdekelne másnál is ezt csinálja e?
Írtam már nekik amúgy csak érdekelne másnál is ezt csinálja e?
weber: detto! Nivea két kb azonos blokkból az egyiket elfogadta, a másikat nem. Picit más szögből fotózva meg elutasította, mondván, már fel van töltve, persze e-mail nem jött. Kinley szerint nem szerepel a megadott termék a blokkon. Valóban nagyon megtévesztő a 'KINLEY 490 Ft a blokkon...
Nem attól kell félni, hogy a mesterséges intelligencia átveszi az uralmat, hanem attól, hogy a természetes intelligencia eltűnik. Azok a játékok szaródtak el, ahol a szuperokos algoritmus mindent meg akar oldani
" alt="
">
Nem attól kell félni, hogy a mesterséges intelligencia átveszi az uralmat, hanem attól, hogy a természetes intelligencia eltűnik. Azok a játékok szaródtak el, ahol a szuperokos algoritmus mindent meg akar oldani
" alt="
">Niveával én is szívok. Elküldtem nekik e-mailben 2 blokkot, amire hibát írt ki, utána meg nem engedte újra feltölteni és persze e-mail sem jött róla. De még nem válaszoltak. Ahogy Kinley-ék sem.
Sziasztok
Nektek sikerül a nivea blokkot feltölteni? Én nem boldogulok, és már próbáltam mindenhogy :-(
Nektek sikerül a nivea blokkot feltölteni? Én nem boldogulok, és már próbáltam mindenhogy :-(
Szerintem is írjatok és reklamáljatok, még ha most nem is lesz eredménye, legalább rájönnek, hogy nem hülye a fogyasztó és legközekebb talán korrektebb nyeremény lesz. Így azt hihetik, hogy minden rendben.