Hol lehet kapni Flora szerencsesütit?
Archivum - Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 29 / 1789 oldal |
Univer fődíj: 1 millió Ft
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
Gia: K 2.71
A Holland Prémium margarinoknál van külön akciós csomagolású termék, ami játszik? Hogyan kell igazolni, hogy melyik üzletben vette az ember? Vagy a kódból kiderül?
Köszi!
Köszi!
Aki nyerte Sony PSP-t az megírná nekem, hogy milyen FW van rajta? Nem találom. 3.11 vagy más? Köszi előre is.
köszike!
remélem meglepődök! 
remélem meglepődök! 
köszi sada az infot
a mini virsli a 100g most néztem meg csak én hívtam mininek mert olyan picik
Jól megváltoztatták a szabályokat
a mini virsli a 100g most néztem meg csak én hívtam mininek mert olyan picik
Jól megváltoztatták a szabályokat

Nicika,Judit88!
Az ilyen játékokban esetleg a játék végén küldenek mailt,de legtöbbszötór csak a játék végén felkerülő nyerteslistából tudod meg a nyertest. Ha azt nem figyeled és nyertél , akkor szokott meglepetésajándék érkezni.
Az ilyen játékokban esetleg a játék végén küldenek mailt,de legtöbbszötór csak a játék végén felkerülő nyerteslistából tudod meg a nyertest. Ha azt nem figyeled és nyertél , akkor szokott meglepetésajándék érkezni.

sada
akkor bocsi, én most fedeztem fel, kissé lemaradott vagyok ezek szerint
akkor bocsi, én most fedeztem fel, kissé lemaradott vagyok ezek szerint
eva8791
Nálam is döcög a wny.
A rama játék fenn van a rama oldalán és már szerepelt az infok között.
Nálam is döcög a wny.
A rama játék fenn van a rama oldalán és már szerepelt az infok között.
Nekem - és másoknak is- ezt írták:
"Ön jól értesült, a nyereményjáték feltételeit megváltoztattuk.
Elég 5 logot összegyűjteni és beküldeni az alábbi termékekről:
Mester pulykamell sonka, Mester pritaminpaprikás csirkemell sonka, Mester Virsli 100g, Mester Virsli 250g, Mester snidlinges májas, Mester pritaminpaprikás májas, Mester sajtos baromfi kolbász, Mester paprikás baromfi kolbász.
A beküldési határidő 2007. június 30.-ra módosult.
A felsorolt termékek közül, bármelyikről gyűjthetők a logok, akár egyféléről is az 5 db. "
A felsorolásban nem szerepel a mini.
"Ön jól értesült, a nyereményjáték feltételeit megváltoztattuk.
Elég 5 logot összegyűjteni és beküldeni az alábbi termékekről:
Mester pulykamell sonka, Mester pritaminpaprikás csirkemell sonka, Mester Virsli 100g, Mester Virsli 250g, Mester snidlinges májas, Mester pritaminpaprikás májas, Mester sajtos baromfi kolbász, Mester paprikás baromfi kolbász.
A beküldési határidő 2007. június 30.-ra módosult.
A felsorolt termékek közül, bármelyikről gyűjthetők a logok, akár egyféléről is az 5 db. "
A felsorolásban nem szerepel a mini.
Woodhause írtam!
Nekem tudna valaki segíteni Mester mini virsli ügyben?
Lentebb megtalálható a kérdés!
Nekem tudna valaki segíteni Mester mini virsli ügyben?
Lentebb megtalálható a kérdés!
Ha valaki talált Pesten Mester virslit és/vagy májast, írja már meg, hogy hol! Köszi!
Húúúúúúúúúúúú!
köszi!
azt hittem vmi egyszerűbb. Hát így holnap elsőre hallgatva nem sok esélyem lesz
köszi!
azt hittem vmi egyszerűbb. Hát így holnap elsőre hallgatva nem sok esélyem lesz

A Chappinek ma volt az utolsó sorsolása ?
Lexi!
Azt kell megtippelni 10 óra utántól, hogy mi fog történni délben. Pl. kivel fognak beszélni, vagy egyszer az történt, hogy Timi e-mailt írt George Michael-nek.
Azt kell megtippelni 10 óra utántól, hogy mi fog történni délben. Pl. kivel fognak beszélni, vagy egyszer az történt, hogy Timi e-mailt írt George Michael-nek.
vadaska
köszi!
de hánykor, milyen műsorban? én általában danubiust hallgatok, azért nem vok képben
köszi!
de hánykor, milyen műsorban? én általában danubiust hallgatok, azért nem vok képben
Lexi!
Még holnap lehet.
Még holnap lehet.
nyert ma már valaki adidas strandlabdát?
sziasztok!
lehet, hogy nem idevaló kérdés és lehet, hogy késői is, de a juventuson mikor lehet(ett) George Michael koncertre jegyet nyerni??
lehet, hogy nem idevaló kérdés és lehet, hogy késői is, de a juventuson mikor lehet(ett) George Michael koncertre jegyet nyerni??
Évi** mehet a blokk másolat
adatokkal.
adatokkal.