love84 cseréje,köszi
újra oltásbehívó a picilánynak,gyorsan megy az idő szinte most voltunk
Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 29 / 1052 oldal |
juhildi és mestermoni cseréje,köszi.
Haláli póló jött

Duracell nyuszi
De édi,igazán nagyon örülök neki

De édi,igazán nagyon örülök neki

Sziasztok!
Jó régen nem írtam mert nem volt mit
Viszont tegnap kaptam a Gardenától egy locsoló fejet,benne voltam az első 300 beküldőben
Jó régen nem írtam mert nem volt mit
Viszont tegnap kaptam a Gardenától egy locsoló fejet,benne voltam az első 300 beküldőben

Fornetti kártyák
evimamzi megkaptad a pólót?
Fornetti kártyák, Vámpírok bálja cd 

Akkor bocs ha téves infót adtam a Fleur de Sante-val kapcsolatban! Örülök hogy nincs kötelezettség!
23-án Rama : 35 ÉV Legjobb Receptjei.
moona: Sajnálom:-( Reménykedj, hogy csak a nyerteslista hibás és Te mégis nyertél:-) Hátha... Én szorítok, hogy így legyen és mégis találj a postaládádban egy receptkönyvet!
bada: A Ramaval most én is úgy jártam, mint te karácsonykor. Időben beküldtem, minden héten néztem a nyerteslistát, de sajna nem szerepeltem rajta. Biztos valahol elkallódott.
+lehet hogy gonosz vagyok, de az is megfordult a fejemben, hogy a postán egyesek képesek lehetnek rá, hogy kibontják, átírják a saját nevükre, ha látják, hogy valamilyen nyereményjáték. Majd legközelebb, ha nagyon szeretnék valamit, akkor ajánlva adom fel.
+lehet hogy gonosz vagyok, de az is megfordult a fejemben, hogy a postán egyesek képesek lehetnek rá, hogy kibontják, átírják a saját nevükre, ha látják, hogy valamilyen nyereményjáték. Majd legközelebb, ha nagyon szeretnék valamit, akkor ajánlva adom fel.
annipanni cseréje,köszi

Annipanni cseréje, köszi
Rama receptkönyv
Rama receptkönyv
6 promos levél a MasterCard játéktól egy csomó kuponnal.
Még jó, hogy sms-ben játszom.
Ha vkinek kellenek a kuponik, írjon e-mailt!
Még jó, hogy sms-ben játszom.
Ha vkinek kellenek a kuponik, írjon e-mailt!
Rama receptkönyv! Nagyon örültem:-) A karácsonyiról lemaradtam. Máig nem értem, hogy miért. 2 pályázatot küldtem, nem is az utolsó pillanatban, mégsem kaptam receptkönyvet:-((( De nem baj, legalább ez megérkezett! :-))))
Tudom , hogy a Fleur de sante jó minőségű és le lehet mondani. A hozzászólásom azoknak szólt inkább akik az apróbetűs részeken átsiklanak és meglepődnek amikor csomagot kapnak pedig nem is rendeltek.
Egyébként már vártam hogy mikor jönnek azok a hozzászólások, amik azt akarják bizonygatni, milyen rosszul is jártam.... 

Bocs, az előbbi Nicikának szólt leginkább.
ninike: rosszul tudod, semmiféle kötelezettség nincs, se vásárlási, se bármilyen más. Nézz utánna. Mint már mondtam, egy telefonhívásba kerül hogy ne kapd meg az adott katalógus bemutató csomagját, vagy akár hogy tötöljenek az egész rendszerből. Tudom, mert már több családtagom volt tag. És egyébként tényleg nagyon jó minőségűek a termékek.