kártyás előfizetésnél nem lehet letiltani az emelt díjas sms-ek fogadását
csak úgy lehet, leállítani, ha megjegyzem a számot és annak a szolgátatónak az ügyfélszolgálatát felhívom és ott kell lemondani!
DE akkor minek van a telefonos hálózatok ügyfélszolgálata, ha ezt is nekünk kell figyelni?! És miért tesznek ilyenben különbséget a havi előfizetéses és a kártyások között??

Én még a játék legelején írtam nekik, ugyanis nem érkeztek meg a kiküldött meghívók, anélkül meg nem lehetett regelni - de válaszra se méltattak

A meghívók újra kiküldésére nem volt lehetőség, ez is egy baromság, eleve úgy kellett volna, hoyg újraküldhesd, ha nem érkezik meg, vagy ha véletlenül kitörölték...
Mindegyik csoportnál volt legalább egy meghívó, ami eltűnt az éterben, pár nap küzdelem után feladtam, és eldöntöttem, hogy ezzel nem játszom, ennyi idegbajt az egész nem ér.
Mondjuk azt azért nem nagyon értem, hoyg minek nekik az emilcím, ha nem olvassák, vagy ha olvassák sem segítenek az ilyen felmerülő problémáknál

És ismerek olyan embert is aki 26.-én regisztrált és azt írták részt vesz a játékban. Kíváncsi leszek.
Én már írtam nekik de nem válaszoltak semmit ,mi is regisztráltunk de mi sem vagyunk fent. Azt érdekesnek találtam hogy a fődíj nyertesek már régóta fent vannak pedig akkor még nem zárult le a játék.
A jegkremdesszert.hu oldalra kitették a februári gyorsasági nyerteseket. Azt írták, hogy az első februári 100 csoport neve olvasható, de én csak 15 csoportot látok, a többivel mi van? Én is még a játék ideje alatt hívtam barátokat, mindenki rendben regisztrált is, de nem vagyunk a listán. Mi van a többi 85 nyreménnyel?
Szia Ildi!
Irtam, ha jól emlékszek Hétfőn DÉ-nak, de azóta még nem írt vissza:S:S:S lehet intészkedik(bízok benne)
az lemaradt,hogy február óta állandóan reklamálok postán,e.-mailban,telefonon. reklamációmat felvették vagy 5 helyen és semmi. Várok csütörtökig és akkor már a fogyasztóvédelemnek írok!

Nők Lapját megint nem kaptam,ami azt jelenti,hogy február óta még mindíg nem rendeződött.

Maxima előfizetés(Valentin napi akció volt) sem jött.
Gabry3l
megértelek, mi is nyertünk ilyen csipeszt, és mi február első napjaiban kaptuk meg.
Gondolom, Doba Évának írtál már, mert nekünk is ez volt az indoka, mikor reklamáltunk a késés miatt, de hát nem ő tehet róla, hanem a felajánló cég. Esetleg kérdezz rá még1x, hogy állnak a dolgok...
Sziasztok!
Én az nlc-n nyertem még decemberben és még azóta se kaptam meg a nyereményem. Tudom, hogy sérült a csomag, de azt már korrigálták! De azóta se kaptam még semmit! Egy világítós szemöldökcsipesz tükörrel-ezt nyertem, tudom nem olyan nagy érték, de hát akkor is megnyertem..
köszi, hogy írtatok, így még én is reménykedhetek hogy eljutnak hozzám a sütiskönyvek... remélem nem jegyzik meg nagyon a nevem, mert aztán még a végén az új promóció ajándékát is "elfelejtik" nekem postázni!

most látom a tombolában maradt még valami
szomorú vagyok mert a prizee-en eltűntek az ajándékok és már csak sok pontos gagyik maradtak

clari,
nekem azt írták, hogy 02.20-án postázták az utolsó adagot. Ebből nekünk konkrétan 4-et, és 1 ért ide.

A dec. 20-i postázásból is kellett volna kapnunk egyet, mivel köddé vált, állítólag pótolják...
clari
én valamikor az utolsó napokban adtam fel és két napja érkezett meg a könyv.
Én ma kaptam meg a rama sütemények 2 , febr. 28. -án adták fel.
0640400400 Rama ügyben én itt érdeklődtem. Utánnyomták a könyveket azért késnek. Szerintem hívd fel őket, én pl. egyszerre adtam fel 4 pályázatot, de csak 3 ért be. Jövő hét végéig meg kell érkezniük a könyveknek.
Nők Lapja-Adventi játék: írtam nekik, hogy csak 2 számot kaptam meg, elm. márciustól nem lesz gond, és 1 hónappal meghosszabították az előfizetést. Mind elhiszem, ha látom....
Nem tudom, ki hogy áll a Rama-s receptkönyvekkel... nekem 3-at kéne kapnom még a karácsonyis promócióból. Irtam nekik, hogy mikorra várható a postázásuk, visszairtak, hogy feb 20-ig postázzák... nem ért ide... megint irtam nekik, a válasz:
"Még a héten is adtunk postára receptkönyveket.
De ha kapnánk a név mellé cimet is, pontosabbat tudnánk mondani.
Üdvözlettel:
Unilever Magyarország Kft.
Fogyasztói Kapcsolatok"
Megirtam nekik a cimet is, várom válaszukat... remélem elérek vmit ezzel a furkálódással. Esetleg vki másnak volt velük problémája?!
Klári
Köszi.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások