zsika
hát én se tudok róla semmit, ezért érdeklődtem
Munka!?
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 29 / 34 oldal |
zsanett25 tetszene ez a lehetőség ,de nem sikerűl regisztrálni magam.Ha tudsz erről többet ,esetleg pozitív tapasztalataid vannak akkor priviben is írhasz megköszönném.
Vagyis sokan megkerestek, javítom magam, ketten rendeltek is parfümöt de nem tudom, hogy innen vannak e vagy apronetről 

Paint mindennel lehet keresni, ez a telítettségen és rábeszélőkén múlik. Valamint ha jó a termék eladja önmagát. [ Sokan rendeltek tőlem parfümmel kapcsolatban, aki rendelni szeretne, vagy katalógust kérne, kérem írja oda, hogy a webnyeremény.hu-ról ír mert csak fórumosoknak adom a netto áron!
]
Távmunkával kapcsolatban, az iwiw-en szoktam látni ilyen hirdetéseket, csak sajnos sok a kamu, de ha látok szólok multkor láttam ilyen kinyomtatós levél feladóst.
]
Távmunkával kapcsolatban, az iwiw-en szoktam látni ilyen hirdetéseket, csak sajnos sok a kamu, de ha látok szólok multkor láttam ilyen kinyomtatós levél feladóst.
Erről az oldalról hallott már valaki??
http://tavmunkaklub.hu
http://tavmunkaklub.hu
Paint
ehhez viszont olyan vásárlókör kell,akik azt a kategóriát veszik meg, nem a közép vagy magas árfekvésű termékeket.
Én Clinique-t használok, ingyen sem kellene sem avon, sem oriflame, sem egyéb ilyen. A parfümmel is így vagyok, nem jön be az olyan,ami csak hasonlít rá és olcsó. De ez én vagyok
Engem nem tudna senki meggyőzni az általa árult cuccokról
ehhez viszont olyan vásárlókör kell,akik azt a kategóriát veszik meg, nem a közép vagy magas árfekvésű termékeket.
Én Clinique-t használok, ingyen sem kellene sem avon, sem oriflame, sem egyéb ilyen. A parfümmel is így vagyok, nem jön be az olyan,ami csak hasonlít rá és olcsó. De ez én vagyok
Engem nem tudna senki meggyőzni az általa árult cuccokról
Balu meggyőztél... valóban a Forever vitaminok, italok nem finomak. De a gyógyszerek sem...
Nekem az ex foreveres... és én is besegítek neki. Van pár fix vásárlónk. Mindig győzköd az ex, csináljam mert hú de sok lové van benne. Ja csak nem nekünk.
A krémek viszont jók...
Én maradok a jó öreg játékoknál... azzal többet keresek. Viszont az is igaz a bnőm az avon katalógust leteszi a mhelyén ide oda, és szó nélkül 10 ezreket keres vele. Míg a hálozatos módszernél dumálni kell de jó neked meg, hú vegyél...
Nekem az ex foreveres... és én is besegítek neki. Van pár fix vásárlónk. Mindig győzköd az ex, csináljam mert hú de sok lové van benne. Ja csak nem nekünk.
A krémek viszont jók...
Én maradok a jó öreg játékoknál... azzal többet keresek. Viszont az is igaz a bnőm az avon katalógust leteszi a mhelyén ide oda, és szó nélkül 10 ezreket keres vele. Míg a hálozatos módszernél dumálni kell de jó neked meg, hú vegyél...
Balu! Hol van ilyen munka? Érdekelne!
Balu! S iyen melót hol lehet találni, mennyire tuti, hogy ki is fizetik a lóvét a melóért? Köszi
Elanor az ritka mint az albino tigris! Olyanok szoktak lenni, hogy egy cég megbíz, hogy nyomtasd ki a leveleit boritékold be, és add fel kb. 150 embernek. És ezért fizet valamennyit...
Paint, mert az AVON-ba, Oriflame-be, FM-groupba nem kell 100 ezreket beleölnöd, sőt ingyenes a belépés, nincs kötelező termékhasználat, nincsenek előadások ahol megtömik az agyadat minden szeméttel csak, hogy vásároljál! Nem kell hozzá ezer ember, hogy megtérüljön, és nem méregdrága fél hónap után elfogyó termékeket veszel. Valamint könnyebb eladni a terméket, nem kell rásózni senkire mert a termékek kívállók és magukat adják el, a Forevernél is nagyon jók a termékek, na de kérem ne 8990 ért lehessen megvenni a gélt, ráadásul ezt ki veszi meg tőled 10990 ért?
Vegyük pl. a parfümöt te elmeséled, hogy márkás parfümök alternatív illatait forgalmazod, ugyanolyan minőség mint az eredeti, csak nem 15 ezer forint hanem 3 ezer, biztos van rá vevőd, de pl. te elmeséled, hogy igen ez a gél rendbe tette a gyomromat, és szívesen hozok neked is az ára 10990FT, DE ahoz hogy ezt a löttyöt megidd ami olyan izű mint az éticsiga, neked mellé megkell venned a Teát ami 2 hétig jó kb. 5500 ft ért valamint a zöld tablettát 6 ezer forintért... Kinek kell?
Sajnos sok embernek! mivel a Forevernek 1.2 millió tagja van.
Vegyük pl. a parfümöt te elmeséled, hogy márkás parfümök alternatív illatait forgalmazod, ugyanolyan minőség mint az eredeti, csak nem 15 ezer forint hanem 3 ezer, biztos van rá vevőd, de pl. te elmeséled, hogy igen ez a gél rendbe tette a gyomromat, és szívesen hozok neked is az ára 10990FT, DE ahoz hogy ezt a löttyöt megidd ami olyan izű mint az éticsiga, neked mellé megkell venned a Teát ami 2 hétig jó kb. 5500 ft ért valamint a zöld tablettát 6 ezer forintért... Kinek kell?
Sajnos sok embernek! mivel a Forevernek 1.2 millió tagja van.
Ha valaki tud esetleg olyan otthoni melót, ami nem "piramis"-elven működik, és nem kell X összeget befizetni, szóval valós munkát, az nekem is dobhatna egy üzit.
Érdekes az avonnal, oriflameval senkinek semmi baja.... pedig az is hasonló.
-Balu-
Neked is köszönöm szépen. Tegnap illedelmesen visszautasítottam a "fantasztikus" ajánlatot.

Neked is köszönöm szépen. Tegnap illedelmesen visszautasítottam a "fantasztikus" ajánlatot.

Az amwaybe, Foreverbe, Newaysbe azért nem éri meg regelni mert már telített a piac, amit kihagynak, 130 ezer forintos regisztráció, és további költségek, majd egyszer megtérül jeligével. Az FM groupot pl. nálam ingyen meglehet próbálni, de jóval más mint a többi MLM cég, hiszen nincs kötelező használat stb... és nem 8990ft egy gél
Akik 10 évvel ezelött regisztráltak ilyenbe, ma már a többségük milliomos, nem kell ehhez nagy ész, ez egyszerű ( legális ) piramisjáték, minnél magasabban vagy minnél több embered van annál többet keresel! Tudom tapasztalat.
Akik 10 évvel ezelött regisztráltak ilyenbe, ma már a többségük milliomos, nem kell ehhez nagy ész, ez egyszerű ( legális ) piramisjáték, minnél magasabban vagy minnél több embered van annál többet keresel! Tudom tapasztalat.
délink!
Én ezt tartom a legnagyobb szemétségnek! Hogy nem meri belemondani az ember képébe, hogy miről van szó!
Én ezt tartom a legnagyobb szemétségnek! Hogy nem meri belemondani az ember képébe, hogy miről van szó!
adadi
Na,mi éppen így jártunk!!! Férjemmel és két kicsi gyermekünkkel mentünk el. (nem tudtuk kire hagyni a fiúkat) Egyszerűen nem mondták,hogy mi fenéről van szó, hiába is kérdezgettem többször is.Pedig,ha mondták volna,hogy Amway,el sem megyünk. Na,a két gyerkőcünk gondolhatod hogy bírta ki a másfél órát. (kakiltak-pisiltek,ettek,ittak,rosszalkodtak stb..
)
Na,mi éppen így jártunk!!! Férjemmel és két kicsi gyermekünkkel mentünk el. (nem tudtuk kire hagyni a fiúkat) Egyszerűen nem mondták,hogy mi fenéről van szó, hiába is kérdezgettem többször is.Pedig,ha mondták volna,hogy Amway,el sem megyünk. Na,a két gyerkőcünk gondolhatod hogy bírta ki a másfél órát. (kakiltak-pisiltek,ettek,ittak,rosszalkodtak stb..

)adiandi
Jaj,nagyon szépen köszi. Hát,én abszolút nem vagyok az az "ügynöktípus"
. Akkor megnyugszom,hogy nem ez volt az életem lehetősége,amit kihagyok.
Jaj,nagyon szépen köszi. Hát,én abszolút nem vagyok az az "ügynöktípus"
. Akkor megnyugszom,hogy nem ez volt az életem lehetősége,amit kihagyok.
délink
Az Én véleményem szerint sincs már értelme belépni, ha nem az a tipusú agitálós emberke vagy, akinek nagyon jó a rábeszélkélője, rengeteg üzletkötő van már.A termék maga nagyon jó szerintem.Engem kb.12 évvel ezelőtt akartak meggyőzni, de Én nem vagyok az a házalós típus, nem rendeznék a házamba előadásokat, de hát nem vagyunk egyformák
, akik annak idején elkezdték azoknak nagyon bejött! 
Az Én véleményem szerint sincs már értelme belépni, ha nem az a tipusú agitálós emberke vagy, akinek nagyon jó a rábeszélkélője, rengeteg üzletkötő van már.A termék maga nagyon jó szerintem.Engem kb.12 évvel ezelőtt akartak meggyőzni, de Én nem vagyok az a házalós típus, nem rendeznék a házamba előadásokat, de hát nem vagyunk egyformák
, akik annak idején elkezdték azoknak nagyon bejött! 
délink!
Egyszer engem is bele akartak rángatni ,de nem úgy hogy elmondták előre, hogy miről van szó.
Egy volt kolléganőm meghívott magához "beszélgetni".
Ott aztán jól pofáraestem, majd szétrobbantam a dühtől, hogy ezért utaztam kb.2x 1.5 órát + a sok hülyeséget végighallgatni.
Én semmi ilyenben nem vagyok hajlandó részt venni.
Épp a minap próbált valaki az iwiwről, teljesen ismeretlenül az FM-be beszervezni.NEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMM!
Egyszer engem is bele akartak rángatni ,de nem úgy hogy elmondták előre, hogy miről van szó.
Egy volt kolléganőm meghívott magához "beszélgetni".
Ott aztán jól pofáraestem, majd szétrobbantam a dühtől, hogy ezért utaztam kb.2x 1.5 órát + a sok hülyeséget végighallgatni.
Én semmi ilyenben nem vagyok hajlandó részt venni.
Épp a minap próbált valaki az iwiwről, teljesen ismeretlenül az FM-be beszervezni.NEEEEEEEEEEEMMMMMMMMMMM!