Az első kettővel nekem sem volt ,de az utolsó .... vagy csak késő van
Tök jó feladatsor és lesz új is januártól . Legalább valami ,ami nem csak regizős volt..
Tili tolival szikra gondom se volt.

Azt a prizze-on is könnyen megcsinálom meg régebben sokat játszottam ilyent.
Megyek kiszedem a kontaktlencsém mert teljesen felakadt a szemem.

Reácska ,ez a kezdő szinten volt ? ,mert akkor még két ilyen lesz

A tili-toli se jobb ,az utolsó főleg .
Ha elakadsz kérdezz nyugodtan..
Köszönet.
Basszus nekem ehhez 10 mankó kellett.

Hogy csinálhatnak ilyen vakoskodós feladatot?
Hát én ezen elvéreztem.

Nem is látom és hiába klikkelgetek azt írja ki, hogy újra.
rajtahagyod a nagyítót, és megnyomod az Ok gombot

De mi a jóistent kell csinálnom?

Ráklikkelni?
Egyébként fekete a doboz is, azért nehéz észrevenni

a címkéje pedig csak épphogy látszik
a jobb alsó sarokban van az a nagy feketeség, az alatt egy sárga levél, attól kicsit balra

Igaz, hogy nagyon vaksi vagyok, de nem találom az értéket azaz a teásdobozt, még a jobb alsó sarokban sem. Milyen színű?

Én csak leveleket látok.

Viador!
Köszi a segitséget!!!
mazsola213:2 választ kell kiválasztani,már volt róla szó.

Miért nem lehet tovább menni
a halado/5 szinten?
Egyik válasz sem jo?
Nem értem!
Nekem javítottak, de a 3 szint megoldása így is 4 kódba került.
Engem is visszaléptettek, és írtak egy mailt, hogy rendszerhiba volt, elnézést kérnek. Az ilyet úgy tudom elképzelni, hogy kevesebb a regisztrált kód, mint ahanyadik szinten járunk, mert nekem is a szint közben kérte, nem a szint végén, így azt gondolom nem könyvelték el, és nekem amikor eljutottam a szint végére kérte a kódot "jogosan", és elfogadta az eddig beütött kódot, tehát csak a feladatokat kellett újra megoldanom.. Úgy tapasztalom, hogy ma is adtak ki frissítést a játékból, mert a böngim újraszedte fájlt és más volt a játék mérete... Úgyhogy aki játékban van, ma is frissítse a lentebb leírt módon!
Eze szerint csak nem működik jól a rendszer. Én írtam nekik, aztán javítottak rajta, mert a megfelelő szinten folytathattam. Persze,az elvesztett kódot nem pótolták.
Végére értem a feladatoknak. Ez jó is így, de mikor újra visszaléptem, akkor az előző alkalommal abbahagyott feladattól kéne újrakezdenem.
Ezt nem értem.....