Sokkal szimpatikusabb lenne, ki tudja lehet másoknak is, ha a nyertesek topikba kerülne valami nyeremény, pláne akkor ha valami óra, napi, heti díj elviteléről lenne szó.
Az, hogy sztároljam magam nem az én stílusom, és ki tudja még az is elő fordulhat lenne mivel.
A stílus maga az ember tartja a mondás.
Az Aldi-Pick nyeremények tetszenek.
Megtalálták az arany középutat (a nyeremények összértéke alig több, mint 1 millió, mégis ..)
Nem falrengetőek, nem változtatják meg az ember életét, de szabad szemmel is láthatóak és praktikusak.
Az utalványok olyan helyre szólnak (Jysk, Aldi), ahol mindenki szívesen vásárol (pl. nem DRK, .)
Elég sok a nyeremény (63+3+3=69), de mégsem túl sok.
A napi 3 db 10 ezres Aldi uti sokkal jobb, mint óránként egy vágódeszka.
(S mennyivel egyszerűbb a kiküldése!

" alt="

"> )
Be kell ülni az autóba és el kell menni minden lánchoz pl. Rauchért, vagy éjfélkor el kell menni Dörmiket venni...
Ennyi!
Kedves Balázs!
Jó reggelt!
Itt sokkal többen vannak, akik nálam jóval gyakrabban írnak be nyereményt. Én direkt nem irkálom be, mert egyrészt nem győzném, másrészt éppen hogy nem szeretném, ha egyeseket irritálna /mint Téged/.
Engem életemben soha nem húztak fel mások megérdemelt sikerei, sőt, próbáltam én is úgy csinálni, ahogy ők.De inkább még jobban.
Vagy inkább tudod, mit mondok? Sztárold magad Te is, ha van mivel!
üdv
Mit sztárolod magad állandóan?
Számold meg, hány láncnál volt a játék? Már írt is választ, hogy a héten küldik a kártyákat.
üdv
Péntek, ha hozzád mennek a telefonok, mi buktuk😂😂2 db 50.000ft-os uti volt a nyeremény.
Kun Melinda telefonjai és levelei jönnek a Rauch-tól. Más nem játszott?...
Naháááát!!! Lehet ezt így is?! Ma nyert Dörmi kódok már itt is vannak mailben, lehet a weboldalon vásárolni.
Köszi

" alt="

">
Sok nyertest a Fórumon !
kiminoel
Kedves Gabi! Köszönöm szépen! Neked is legyen benne részed!

" alt="

">
Indul a következő hét, sok sorsolás, sok új nyereményjátékkal😳🍀🙏
Sok szerencsét mindenkinek🍀🙏❤️
Ja és még igy is maradt a kártyán 3e Ft! 🙃😀
Tegnap beváltottam a sportosnyeremények játékán nyert utalványt a Decathlonba.
Nagyon kedvesek voltak,persze először megkérdeztem,hogy bármire le lehet-e vásárolni?!
Természetesen,igen volt a válasz!
Lett egy szuper nadrágszoknyám,egy Adidas felsőm és egy futócipőm!
Örülök mindennek,köszönöm a lehetőséget! ❤🍀
Nagyon jó, hogy ilyen sok a nyereményjáték mostanában és a webnyereményesek tartolnak.

" alt="

">
Igen bocs. Napi nyolc, azt hittem napi egy van.
Ezek szerint 10én több nyerő időpont volt?
Jó reggelt!
Kedves magyar szervezők, lebonyolítók lehetne tanulni:
10-én voltak a nyerések.
11-én repülőre téve az Egyesült Királyságban.
13-án sms a DHL-től, hogy a vámáru raktárban vannak a csomagok, 16-án kézbesítik.
16-án 9-kor itt vannak előttem a Polaroidok, nem telt el egy hét!
üdv
Az is jó lenne...
Az Unilever azért gagyi nyereményekkel is sokkolja a népet (pl. Tesco - Magnum törölköző), de ezekben a játékokban rutinoschan nem veszek részt.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások