Pozitív tapasztalatok, pozitív élmények
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 29 / 243 oldal |
Igen!!!
Blokkolták ?
" alt="
">

200 db kókuszos Cerbona 30 Ft-ért/db...Ha egyenként blokkolják, elviszem!
Tesco - Unilever jóóóó!
" alt="
">

A Cerbona feléledt!
Elfogadták a blokkom
" alt="
"> Euró Familybe vettem 4 Sport szeletet 3 nyerő,be is váltották.
" alt="
">

A Bravosnál gyártási hiba miatt nyíltak fel a zacsik, amit a Sparos kollégák visszazártak, pont egy ilyen csomaggal sikerült megvennem
" alt="
">
Ma találkoztam a Bravos területi képviselő kollégával, nagyon-nagyon korrektek és segítőkészek! Nagyon jól kezelték a kialakult fura helyzetet.
" alt="
">

Ma találkoztam a Bravos területi képviselő kollégával, nagyon-nagyon korrektek és segítőkészek! Nagyon jól kezelték a kialakult fura helyzetet.

Tegnap vettem 3 sportcsokit, mind a 3 nyert. Még jó, hogy meghosszabbították a beváltást június 30-ig..
Ahogy nézem, csak a Spar nem foglalkozik már vele.
https://aszurkolassport.com/assets/pdf/bevaltohel
yek.pdf
Ahogy nézem, csak a Spar nem foglalkozik már vele.
https://aszurkolassport.com/assets/pdf/bevaltohel
yek.pdf
Átfoglaltuk a párizsi nyereményutazást június elejéről szeptember közepére.

😁
Azt hittem a törit mert arra itt vagyok.✌️
Ebben a helyzetben én most a Gyermelyi ajándékcsomagnak is tudok örülni ( meg egyébként is), hogy egy pályázatból sikerült. Igaz, hogy gyermekem tojásérzékeny, de már megvan, hogy kinek ajándékozom el a tojástartalmú tésztákat.
" alt="
">

Az Activiával nyert ELLE magazin márc. 24-én igényelt előfizetést ma visszaigazolták úgy, hogy a máj. 13-i lesz az első lapszám, amit kézbesítenek.
Itt Szhelyen egy kis maszek boltos simán beváltotta a nyertes Sport csokis papírokat, egy megint nyert és azt is beváltotta!
" alt="
">

Bár nyugtával dícsérjük a napot én speckó azt gondoltam több játékot le fognak fújni a vírus miatt. Azért maradt pár db... Bár nem lehet tudni mennyi nem indult el.
Az új játékoknál már
- kp.(kaparós magyar termék) v.
- utalvány (Chio bakancslista) a nyeremény, ami akár egy évig is felhasználható.
- kp.(kaparós magyar termék) v.
- utalvány (Chio bakancslista) a nyeremény, ami akár egy évig is felhasználható.

.....ha, nem nyerek milka dark autót....akkor eladom a csokikat amit vettem, és veszek rajta egyet🚘!😂😂😂😂
Fontos a pozitív hozzáállás nem?!😍🚘🚙
Fontos a pozitív hozzáállás nem?!😍🚘🚙
Oikos játékon nyertem Yves Rocher ajándékcsomagot 18-án reggel, ma 20-án meghozta a futár.