Ja igen, eszembejutott már.
Savanyúkáposzta leveleket és a sav. kápit mennyivel előtte vehetem meg? Mert a Coraban finom fahordós van de oda már nem tudok illetve nem akarok 23-án menni hanem inkább kicsit hamarabb. Hideg helyen elvannak a kápik nem?
Finomságok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 29 / 52 oldal |
Tesco gazdaságost vettem, 89 Ft most. Én csak azt néztem hogy magyar azt jó. Remélem jó lesz.
kelt kalácshoz nekem nem vált be a kunsági
Nem is gondoltam. Nekem liszt azt kész. Valaki meg azt mondta nem mindegy melyik gyártó lisztje. Beigli miatt kérdezem, remélem jól fog sikerülni.
van
" alt="
">
nem tudom hogy mi de van
mert én mindig itthon sütöm a kenyeret és
pl a coopos olcsó listből mindig finom és magas kenyérke lesz
a kunsági drágább listből pedig mindig beszakad a kenyérkém
" alt="
">
" alt="
">
nem tudom hogy mi de van
mert én mindig itthon sütöm a kenyeret és
pl a coopos olcsó listből mindig finom és magas kenyérke lesz
a kunsági drágább listből pedig mindig beszakad a kenyérkém
" alt="
">
VViki: van sajnos
Egy kérdésem lenne ahhoz aki sokat süt. Szerintetek finomliszt és finomliszt között van különbség? Úgy értem gyártó és gyártó között?
Még valamit akartam de azt elfelejtettem.
" alt="
">
Még valamit akartam de azt elfelejtettem.
" alt="
">Ha valaki szeretne nagyon finom sósat sütni karácsonyra, annak ajánlom a karácsony.hu oldalon a menyecske pogácsát. Egyszerű, finom (a töltelék nélkül is). Tegnap megcsináltam. Viszont a tésztájához nem ír sót, de én legközelebb rakni fogok bele.
Karácsonyi főétel-receptet keresek. Van valami ötletetek? Olyat szeretnék, ami mondjuk pár órával előbb elkészíthető, a végén meg csak be kell tenni a sütőbe.. köszi előre is
" alt="
">
" alt="
">Kaptár
Hozzávalók:
50 dkg darált keksz, 20 dkg margarin, 20 dkg porcukor, 20 dkg darált dió, 3 ek. kakaó, 4 ek. lekvár, 1 adag kávé, 2 cl. rum,
Krém:
3 dl tej, 1 csg. vaníliás cuko, 1 csg. vaníliás pudingpor, 10 dkg. margarin, 5 ek. porcukor
Albert keksz
A hozzávalókat összekeverjük, és az olajozott formába nyomkodjuk. Kis mélyedést nyomunk bele, és a krémet beletöltjük. Egy kekszet ráteszünk. és szétnyitjuk a formát!
Hozzávalók:
50 dkg darált keksz, 20 dkg margarin, 20 dkg porcukor, 20 dkg darált dió, 3 ek. kakaó, 4 ek. lekvár, 1 adag kávé, 2 cl. rum,
Krém:
3 dl tej, 1 csg. vaníliás cuko, 1 csg. vaníliás pudingpor, 10 dkg. margarin, 5 ek. porcukor
Albert keksz
A hozzávalókat összekeverjük, és az olajozott formába nyomkodjuk. Kis mélyedést nyomunk bele, és a krémet beletöltjük. Egy kekszet ráteszünk. és szétnyitjuk a formát!
Most lehet, hogy kinevettek, de ragasztópisztollyal lövöm össze. Nagyon jól megfogja. Úgyis sajnálnám megenni.
" alt="
">
" alt="
">köszönet érte !
Inkább ide írom, mert többen kértétek
25 dkg sima liszt
25 dkg rétesliszt
20 dkg porcukor
5 dkg vaj
egy kiskanál szódabikarbóna
egy evőkanál mézes fűszerkeverék
3 tojás
5 evőkanál méz
csipetnyi só
Ezt össze kell gyúrni és már lehet is szaggatni és sütni. (nem kell pihentetni)
25 dkg sima liszt
25 dkg rétesliszt
20 dkg porcukor
5 dkg vaj
egy kiskanál szódabikarbóna
egy evőkanál mézes fűszerkeverék
3 tojás
5 evőkanál méz
csipetnyi só
Ezt össze kell gyúrni és már lehet is szaggatni és sütni. (nem kell pihentetni)
Nadina !
Én szeretném kérni , hogy küld el !
köszönöm
Én szeretném kérni , hogy küld el !
köszönöm
Nadina tojásfehérje+porcukor, vagy cukrot karamellizálj
Nekem van puha mézeskalács receptem, ha valakit érdekel átküldöm mailben.
Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Nem tudjátok véletlenül, hogy mivel lehet összeragasztani a mézeskalácsházikót? Még sohasem csináltam és most elakadtam.
Ezzel kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Nem tudjátok véletlenül, hogy mivel lehet összeragasztani a mézeskalácsházikót? Még sohasem csináltam és most elakadtam.
Sziasztok! Valaki tudna beírni nagyon finom és puha (kipróbált) mézeskalács receptet? A netről kinéztem egyet, megsütöttük a kisfiammal, de nagyon kemény lett. Köszi
köszönöm
" alt="
">
" alt="
">írtam mailt.
peekaboo
van othon főzős csoki és vani pudingod és háztartási kekszed vagy baba piskotád
.?
van othon főzős csoki és vani pudingod és háztartási kekszed vagy baba piskotád
.?