sikerüüült

" alt="

">
A bankizocodesen kódot vettem!! PP-t!
Pár napja mindig raknak fel, de csak párat

" alt="

"> és most sikerült vennem, csak 24 órán belül egyet lehet.
Ha játszik valaki az oldalon, akkor menjen, mert még van PP meg byn is!
Aki meg nincs regelve de kedvet kapott, link a nevemmel:
http://www.bankizocodes.com/banniereclic.php?pseu
do=Indiancseri
villám
köszi, akkor nemtom nálam miért ilyen
nálam minden rendben a Prizee-vel, épp most csinálgatom
Nálatok is rossz a prizee, nem tudok kaparni, mert sokáig tölt, aztán bejön egy oldal, hogy később próbáljam meg, mert valami hiba van. Már itt kínlódok vele egy órája.

" alt="

">
Beléptem a prizze-be és valami francia szöveget ír ki, kettő közül választhatok, a prizee market-hez van köze, mi ez és mire kattintsaK?
a gyémántokat a Boutique Club Prizee résznél tudod levásárolni, ha oda kattintasz, akkor látni fogod, hogy minek mi az ára
A prizee-n a gyémántokkal mit tudok kezdeni?
a tikacodesen is lehet új kódokat venni:
Aldopass, Momiecode, Loupecode, Boutycode stb
a régike is pl. Bynkód, Findkód, Prizee is van
általában hét elején töltenek, s a vásárolt kódhoz rögtön hozzájutsz
ha valakinek kedve lenne még reggelni, akkor íme a linkem:
http://www.tikados.com/index.php?page=inscription
&parrain=kolika
köszönöm
Alienz Plus a http://www.plageokdo.fr oldalon!
De ezen kívül még rengeteg új kód van!!
Ha regeltek, a parrainhoz légyszi írjatok be Babse-t
Köszi!

" alt="

">
Köszi, úgy legyen. Bár én arra sem emlékszem, hogy pörgettem volna vmit.
Ez van akkorj, ha az ember nem érti mire klikkelget össze-vissza!

" alt="

">
nadina: biztos csillagot pörgettél a Wheel of fortune játékon. Nem von le tőled semmit se, főleg nem utólag, nyugi.
Ma reggel azt írta a prizee, hogy clubtag lettem. Én nem jelentkeztem erre, mert láttam, hogy 6,9 euro a díja. Most akkor ez mi? Új játékok lettek, amikkel játszhatnék, de nem mertem, nehogy a végén fizetni kelljen értük.
Más is járt így?
Tudja valaki, hogy a tresorquesten miért nem tudom a napi játékokat lejátszani? Eddig minden nap engedte, ma meg azt jelzi, hogy nincs több játékom, mintha már játszottam volna. Pedig nem

" alt="

">
Van egy csomó új cucc a Toilokdo shopban, bár top nincs de sok más igen.
láttátok, hogy ha franciára rakjátok a prizee-ot akkor ott van olyan ajándék ami más nyelven nincs?
klubtagságos pp nem megy a loyalty-ba...!
6 pp-t kell 1xre beváltani 1 hónapért.
sikerült beváltani a maxpackokat.

" alt="

">
4-et váltottam be, egyet elvileg kell kapnom, mert összesen meglesz a 10 db, de most ezt a négyet nem rakta be arra a maxpack loyalty card-ra oda mikor rakja be, mert nekem az a plusz egy is kéne a clubbhoz, meg még valahogy kéne egyet szereznem.
Viki
köszi akkor majd megpróbálom

" alt="

">
Ne válassz ki semmilyen játékot csak reload account. Nehéz elmagyarázni. A pp-k akármeddig tárolhatóak, nincs határidő.
Prizeen szeretnék clubbos lenni, de még csak 4 maxpackra valóm van, szóval megveszem a maxpackokat, és beváltom. De hogyan kell, úgy beváltani, hogy ne menjen el játékra, hol mit kell csinálni? És meddig lehet tárolni a maxpackokat, nincs határidő, hogy pl. 2 hónapon belül mindenféleképpen le kell játszani vagy ilyesmi. Na nem tudom mennyire voltam érthető, de hátha valaki tud segíteni. Köszi

" alt="

">
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások