Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 29 / 2011 oldal |
Nálam a Tibi gondok nélkül működött és működik.
Tibi neki írjatok meg mert én írtam és nem hisznek nekem
A http://szurkoljesnyerj.hu/ oldalon nem lehet feltölteni, mert ha hozzáadom a terméket nem csinál semmit. Pontosabban már a belépés után az van kiírva, hogy "robot!1444". Már írtam a lebonyolítónak, még nem válaszoltak.
Tibi feltöltés nem működik, egyik böngészőből sem.
ederz
"A manóba! Valami nem várt történt!"
Éjfél óta többször is olvastam.
"A manóba! Valami nem várt történt!"
Éjfél óta többször is olvastam.
Kaiser nem engedi feltölteni a fotót,azt írja,nincs jogosultságom fájlt feltölteni
" alt="
"> tapasztalt vki már igen?

Sziasztok! nyerjautot.hu nem lehet bejelentkezni. Nektek?
Nutella probléma:
Tegnap írtam az info@positive.hu e-mailre (Adamsky by Positive Kft. ügyfélszolgálat), innen egyelőre még nem dobta vissza. Ha mégis visszajön, telefonálni fogok, tel.: +36202258621.
Tegnap írtam az info@positive.hu e-mailre (Adamsky by Positive Kft. ügyfélszolgálat), innen egyelőre még nem dobta vissza. Ha mégis visszajön, telefonálni fogok, tel.: +36202258621.
Lizzy13
Nem a Ferreronál van a hiba, hanem a lebonyolítónál.
Mire körbe ér a levél, már vége a játéknak.
Nem a Ferreronál van a hiba, hanem a lebonyolítónál.
Mire körbe ér a levél, már vége a játéknak.
Jsz. 1. bek.
Szervező:
Ferrero
Lebonyolító:
Adamsky by Positive Kft.
Szervező:
Ferrero
Lebonyolító:
Adamsky by Positive Kft.
Az A4C Marketing Kft a szervező?
Van facebook oldaluk. Esetleg oda is lehet írni
Van facebook oldaluk. Esetleg oda is lehet írni
Sada
Nem kesergésnek szántam a kérdést, csak kíváncsi voltam, hogy csak az csak az én emailem nem tetszik a rendszernek, vagy másé sem. Írtam a Ferrero általános email címére is.
Nem kesergésnek szántam a kérdést, csak kíváncsi voltam, hogy csak az csak az én emailem nem tetszik a rendszernek, vagy másé sem. Írtam a Ferrero általános email címére is.
És írtatok a lebonyolítónak? Vagy csak itt keseregtek?
(Nem az adott játék címére, mert az láthatóan nem működik.)
(Nem az adott játék címére, mert az láthatóan nem működik.)
Lizzy13
Nutella e-mailt ismét nem sikerült továbbítani, egy nap múlva jött róla az értesítés....bosszantó, ha emiatt bukjuk a nyereményt.
Nutella e-mailt ismét nem sikerült továbbítani, egy nap múlva jött róla az értesítés....bosszantó, ha emiatt bukjuk a nyereményt.
Én is ugyan így jártam a screvon tegnap. Nem engedett pörgetni
Andi-
Azt hittem, hogy csak én jártam így! Jól válaszoltam, nem pörgethettem, de azt írta ki , hogy nem nyertem! Tegnap nem is jött üzenet, nem is tudtam játszani. Nem szeretem ezeket a játékokat. A Screvon még soha nem nyertem vásárlás utáni blokkjaimmal, csak pár száz pontot az ingyenesen!
Azt hittem, hogy csak én jártam így! Jól válaszoltam, nem pörgethettem, de azt írta ki , hogy nem nyertem! Tegnap nem is jött üzenet, nem is tudtam játszani. Nem szeretem ezeket a játékokat. A Screvon még soha nem nyertem vásárlás utáni blokkjaimmal, csak pár száz pontot az ingyenesen!
Screvon jól vàlaszoltam, mègsem pörgethettem🤔
A Screvonál elfogyott a 100 pont is. 🤨
fcnv; marcsi8; jojó
Köszönöm a válaszokat. Az email cím jó. Én is elküldtem újból a választ, de az előző elküldés után is csak egy nappal később jött üzenet a sikertelen kézbesítésről. Telefonszámot meg nem adtak meg.
Köszönöm a válaszokat. Az email cím jó. Én is elküldtem újból a választ, de az előző elküldés után is csak egy nappal később jött üzenet a sikertelen kézbesítésről. Telefonszámot meg nem adtak meg.
Lizzy13
Nekem is jött értesítés, hogy nem tudták kézbesíteni a nutellának küldött e-mailt. Ma újra küldtem.
Nekem is jött értesítés, hogy nem tudták kézbesíteni a nutellának küldött e-mailt. Ma újra küldtem.