weber
Egyetértek. Nekem is ez jutott eszembe.
Ráadásul rendszeresen jóval az eredeti ár felett számolják a megküldött termékek értékét, így az 5000Ft értékű csomag általában kb 3500at ér
Negatív tapasztalatok
Összes fórum témaHozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 29 / 2007 oldal |
Nem kicsit megtévesztő már megint az utosnyeremenyek.hu oldalán a napi nyereménycsomag, ugyanis zicher, hogy nem azt fogja tartalmazni, mint ami a képen van.A képen bő 20.000 Ft értékű termék van, míg a nyeremény 5000 Ft értékű. Legalább odaírhatnák, hogy illusztráció.
Pick feltöltés behalt?
Ezért jó beküldés előtt rákérdezni. Én is megkérdeztem most a M&M'S-Marvel játékban, hogy elfogadják-e a 799 Forintos vásárlást.Gyors válaszban, kedvesen írták,hogy nem.
" alt="
">

Nálam a múltkor az összeg megvolt, csak épp nem figyeltem, hogy nem minden termék játszik az adott márkából. Én is buktam a nyereményt. Az Auchan-os játékoknál gyakran van ilyen, hogy nem minden termék játszik. Benéztem, így jártam.
Igen. Ebben bíztam én is. Annak idején a Ferrero Rocher játékon nem volt probléma. Pedig az nem napi ajándék volt.
Ez minden cégnél más...
Itt írta valaki hogy Unilever elfogadja a 98-99 végűeket a kerekítés szabályai miatt...
Itt írta valaki hogy Unilever elfogadja a 98-99 végűeket a kerekítés szabályai miatt...
sajnállak,de ezt már tudnod kéne ,hogy az 1499 nem 1500
Nyertem volna egy Ooops Auchan napi ajándékot, de csak 1499Ft vettem. Elutasították. Pff. Így jártam.
Kit kat' tesco nyereményjátékon nyert fejhallgató még mindíg sehol.3 hete írtam nekik,azt válaszolták,még azon a héten hozza a futár.Persze azóta se ért ide
" alt="
"> akkor legalább ne mondanák

Köszi! Mindenképpen beszámolok, hogy mi lett a vége.
Jó pár szervezőcég olvassa a fórumot. Többek közt ezért is kértem, hogy nevezd meg, na meg a kíváncsiság... Mondjuk az, hogy ezt a Bang Bang Ideas "játszotta" el nagyon meglepő. Mindig korrekt cégnek gondoltam őket. Remélem pozitívan zárul ez az ügy.
Pozitívan alakulnak a dolgok, megpróbálnak egy cserét egyeztetni a szállítóval. Nem tudom mi okozta a hirtelen váltást....lehet, hogy olvassák a fórumot?
" alt="
">

No, ezen most én is csodálkozom! Az eddigi tapasztalataim szerint a Bang Bang kifejezetten korrekt cég. Záros időn belül válaszolnak, és általában lehet velük "normálisan beszélni". Én is bízom benne, hogy rendeződik ez a kis félreértés! @Livvy: szorítok, hajrá!
Bang Bang is régi motoros lebonyolító amúgy . De ilyen még mióta játszom nem emlékszem hogy lett volna hogy ekkora mértékben másabb nyereményt adtak volna bármikor is. Fura 🤔
Remélem sikerül pozitívan lezárni majd ezt az ügyet 🤞
Remélem sikerül pozitívan lezárni majd ezt az ügyet 🤞
Arról nincs szó, de úgy illene.
Szinte az összes jsz-ban benne van a változtatás joga. De gondolom a meltsnyossag es ertek aranyossag tiszteletben tartasaval!
Szinte az összes jsz-ban benne van a változtatás joga.
Köszi Rita21! Igazad van, mi is erre gondolunk. Még várunk egy választ, utána megpróbáljuk a PICK-et.
Sajnos valóban elég bosszantó hogy ennyivel leraztak azonban sajnos a szabályzatban ott van a nyeremények felsorolása alatt hogy a nyeremény változtatás jogát fenntartja . Valahogy az a meglátásom hogy pont ezértert ők már tudtak valamit....
Így sajnos nem valószínű hogy változtatni fognak az állaspontjukon . A Lebonyolítók tuti nem. Esetleg próbáld meg direktben a Pick gyártót felkeresni ez ügyben . Néha velük többre megy az ember mint a lebonyolítókkal. Egy próbát megér .
Így sajnos nem valószínű hogy változtatni fognak az állaspontjukon . A Lebonyolítók tuti nem. Esetleg próbáld meg direktben a Pick gyártót felkeresni ez ügyben . Néha velük többre megy az ember mint a lebonyolítókkal. Egy próbát megér .