Vettem ma naturland zöld teát, de egyszerűen nem értem, hogy miért van fekete tea íze. Nem túl erős fekete tea, de érzem... a jellegzetes kesernyés zöld tea ízt pedig nem

" alt="

">
Nem szeretem a fekete teát

" alt="

">
BB muskotályos: büdös hordószaga van, bár hordót biztos hogy nem látott, inkább dohos. Gondolják szilveszterkor jó lesz ez a részeg disznóknak.
Némets ,ez a kosár sokkal jobb minőségű volt régebben . Nekem 4 éves van és az még vesszőből volt fonva .
Úgy emlékszem dundibongóval együtt kerestünk procelán több részre osztott gyerek tányért. Üzenem, h. a Mammutban van, csak elég kicsi, malacka mintás, készlet részeként. Én nem vettem , így ha lát még vki vhol, szóljon.

" alt="

">
Kotányi ázsiai fűszerkeverékei nagyon jók! kinai wok, indiai, thai stb ...
Nagyon tetszik az Ajax-os kosárszett. Kisebbre számítottam. Szerintem ez a legjobb az ajándékok közül. Kár, hogy csak két szettet kértem.
És a teekanne-hoz most nagyon szép bögrék is vannak csomagolva (3 tea+ a bögre -szilvás, narancsos, epres...) - igaz, alig 2 dl-es, de nekem tetszik...
Amin a nagyanyó van, az tényleg finom meg a rumos is isteni, nekem az a top. Meg egyáltalán a Teekanne a legjobb tea szerintem.
Remélem nem harizik meg az Unilever de megkóstoltam a málnás piramisteát, sajna benéztem mert macskagyökér is van benne és irdatlanul rossz. Issssssszonyú!!! Kidobtam. Úgy tűnt hogy csak málna meg valami kék bogyó van benne. Kár volt elcseszni a gyökérrel.
ha még nem kóstoltátok volna, akkor a teekanne körtés tea nagyon-nagyon finom.meg a szilvás is (a nestea miatt kaptam rá a szilvásra, mert ugye az csak télen volt, de az idei nagyon rossz ízű lett belőle, a tavalyi sokkal finomabb szilvás volt). szóval mindkét tea nagyon finom.
Korall kalcium: valaki próbálta már?
A Kapos TV csokimikulás-tesztje, videóval:
http://www.kapos.hu/index.php?cid=77963

" alt="

">
A párom kedvence a mézeskalács ízű Milka szaloncukor, de most nem látok sehol

" alt="

"> Valaki látott már valahol idén?
Rendelt már valaki a pixmania.com-ról? Szerintetek megbízhatóak??? Nézegettem fórumokat és sok rosszat írnak a cégről...
Hát eddig még nem sikerült ilyenbe belefutnom,most vettem először ilyet,de ezentúl ügyelek rá,hogy ezeket a "homokos" tusikat elkerüljem.
Mati: igen a homok, de én nem az Adidast néztem hanem ha jól emlékszem a Palmolivet. Annak is van ilyen homokos tusfürdője. Mindet utálom, csak a krémtusfürdőket szeretem.
Viki akkor látom Neked is a homok jutott eszedbe róla

" alt="

">
Igen a rózsaszín kupakos az illatával nekem sincs gondom a mikrogyöngyöket nem bírom!
Ez ugye a rózsaszín kupakos tusfürdő?
Nekem tetszik

" alt="

">, és sokáig érezni az illatát

" alt="

">
És hozzáteszem, kizárólag a Maggi pörkölt kocka finom. A Knorr nem jön be.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások