hasonlóra gondoltam én.
Vendéglátós korszakomban százávalkaptam a nyerős kupakokat én is
Szép korszak volt.

Nyertem egy mobilt.

Vagy Markó Pepsi Spiler Kupak Fröncsöde KFT
Ha fórumos nyerné azt a sok telkót az is furcsa lenne? Majd lekorlátozzák a nyerést 1-nap 1 személy csak 1-szer nyerhet....Az nem furcsa senkinek, hogy míg valaki 270 kupakkal játszik addig, más még nem is talál kupakot. Bár mindenki onnan szerzi a kupakot ahonnan akarja. Majd nem lesz játé mint a cba-nál, pedig ott is nyert fórumos, 3 frítőzt, meg 2 havonta.
Szerintem Tatabányai a programozó, aki a programot írta. Így a sorsolás hopp egy tatabányai alapon működik.

Kiváncsi vagyok ki nyeri a fődíjat? Tatabánya az biztos, de hogy Zsolt vagy Markóné??? Az még nem dölt el. :-)
szerintem meg abszolút nem könnyű nyerni,azóta küldtem napközben is kódokat,de semmi
ÉN is szeretnék nyerni,ezért ma minden boltba benézek és pepsire vadászom.Remélem sikerül találnom.
Ilyen könnyen lehet biztos nyerni! De nekem is elvették a kedvem, de én szeretnék nyerni!
Más nyeri sorba a telokat,én meg még nyerős pepsit nem is kapok sehol.Úgy látszik nem jó helyen lakom.Igaz voltam máshol is ott sem kaptam.
Hát markóék úgy vették el a kedvem a játéktól, hogy még nem is kezdtem el...

Szerintem is!

Szerintem ez a Markó téma tutti bunda. Akármennyit küldenek is be, akkor is furcsa, hogy pont mindig őket sorsolják ki.
Ma hajnalban meglett Markóék 9. telefonja.
Tényleg 8 na mindegy. És azt észrevettétek hogy nagyon sok a tatabányaiak
Én 9et számolta de akkor mindegy az a lényeg hogy jó sok!!

az anyával együtt számoltam 8-nak.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások