Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 281 / 9337 oldal |
Na az lenne még csak a rossz üzlet. 5000 a nyeremény. Az érték mindegy.
Nem. Sőt.
Vásárolj legalább 5000 Ft értékben bármit.
DE!
Ha van köztük Henkel termék, akkor részt veszel a 1,5 milla sorsolásán is.
Vásárolj legalább 5000 Ft értékben bármit.
DE!
Ha van köztük Henkel termék, akkor részt veszel a 1,5 milla sorsolásán is.
Az Ecofamily Henkelnél 5000 Ft értékben kell a blokkon lenni Henkel terméknek? És az lehet többféle Henkel termék?
Értelek. Mondjuk megdundizhatták volna jobban is ezt az utalványt, legalább egy 10-esre, máris jobban megérné bárkinek rendelni.
robbie77
Amúgy is rendelnem kellett. Volt egy kis bonyodalom a rendelésem körűl ,én sem így terveztem ,de ez most így alakult .
Amúgy is rendelnem kellett. Volt egy kis bonyodalom a rendelésem körűl ,én sem így terveztem ,de ez most így alakult .
n.regina!
Képes voltál az 5000 Ft-os kártyákért webshopon egyenként rendelni, külön postaköltséggel? Nem igazán éri meg, persze te tudod.
Képes voltál az 5000 Ft-os kártyákért webshopon egyenként rendelni, külön postaköltséggel? Nem igazán éri meg, persze te tudod.
15-én nyertünk
23-án jött az értesítés
23-án jött az értesítés
köszönöm !!
Írisz14
Ezt próbáld meg:
nyeremenyjatek@aldi.hu
Ezt próbáld meg:
nyeremenyjatek@aldi.hu
A neve szerint biztos,hogy ő az. Nem találtam olyan címet ahol írni lehetne az Aldinak ebben az ügyben.
Írisz14
1) ugye elég egyedi neve van a lányodnak?! Jó eséllyel Ő, és nem valaki más a nyertes (akár ugyanezzel a névvel)?
2) amilyen "szorgalmas" egyik-másik szervező, simán elképzelhetőnek tartom, hogy az utolsó napok nyerteseit még nem értesítették. Az 5 nap határidő az értesítéstől számít, szóval ha az 1. pontban biztosak vagytok, akkor a 2. pontban is reménykedhettek...
(Nektek drukkolok, hogy így legyen, plusz bízom benne, hogy végre az ALDI is rájön, hogy ilyen szervezéssel legközelebb sem győzi a blokkgyűjtéses pályázatok utáni takarítást...)
1) ugye elég egyedi neve van a lányodnak?! Jó eséllyel Ő, és nem valaki más a nyertes (akár ugyanezzel a névvel)?
2) amilyen "szorgalmas" egyik-másik szervező, simán elképzelhetőnek tartom, hogy az utolsó napok nyerteseit még nem értesítették. Az 5 nap határidő az értesítéstől számít, szóval ha az 1. pontban biztosak vagytok, akkor a 2. pontban is reménykedhettek...
(Nektek drukkolok, hogy így legyen, plusz bízom benne, hogy végre az ALDI is rájön, hogy ilyen szervezéssel legközelebb sem győzi a blokkgyűjtéses pályázatok utáni takarítást...)
sada
Köszönöm szépen!
Köszönöm szépen!
Köszönöm a privát és a nyilvános segítséget is.Tudom ajánlani a játékot annak aki esetleg szeretne kicsit idegeskedni
" alt="
">
" alt="
">Tudja valaki, hogy lehet: A lányom neve fent van az Aldi 21-i nyerteslistán de értesítést még nem kapott. Így lehet, hogy kicsúszik a határidőből ?
Sziasztok esetleg valaki kapott már Auchan értesítés nyereményről?
Az I.D.C. mindig maga szervezi, bonyolítja a játékait.
Ott a link az infóknál.
Ott a link az infóknál.
"Lidl - Verbena, Bombi, Moments nyereményjáték"-hoz nincs valakinek linkje? (Ki fogja szervezni, hol lehet elérni majd a játék oldalát? Előre is köszi, ha tudtok segíteni!)
eva12345678
Forgasd körbe a képernyőt, amíg egy kör alakú ikont / gombot nem látsz. Kattints rá. Ezután megjelenik a játék.
A további országok játékait is hasonlóan, körbe fordulva találod meg. Különböző ügyességi feladatokkal.
(Valóban nem túl felhasználóbarát game, de pár próbálkozás után rá lehet jönni az összefüggésekre. Sok szerencsét!)
Forgasd körbe a képernyőt, amíg egy kör alakú ikont / gombot nem látsz. Kattints rá. Ezután megjelenik a játék.
A további országok játékait is hasonlóan, körbe fordulva találod meg. Különböző ügyességi feladatokkal.
(Valóban nem túl felhasználóbarát game, de pár próbálkozás után rá lehet jönni az összefüggésekre. Sok szerencsét!)
Lenne szives valaki megìrni hogy hogyan lehet a Coca-Cola App Fanta Fesztivál játékával játszani?Ott állok Barcelonában és mit kéne csinálnom?köszi
Valaki kapott már értesítést az OTP Mastercard nyereményjáték kapcsán? Vagy megvárják vele a 29-ét?