Archivum - Postán jött
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 281 / 1052 oldal |
wadgalamb: tudták mikor kell küldeni,amikor lehűl a levegő
most hozta a postás a pall mall takarót .
Marlboro promós levél (épp időben
)
Nádudvariné Gere Katalin levele, köszönöm szépen
)
Nádudvariné Gere Katalin levele, köszönöm szépen

Szia nita67!
Meg tudnád írni esetleg, hogy milyen e-mail címre lehet írni a Fa ajándékok miatt?
Köszi!
Meg tudnád írni esetleg, hogy milyen e-mail címre lehet írni a Fa ajándékok miatt?
Köszi!
köszi! de 60 kód az rengeteg!
Törpi
Nem túl nagy, de egész jónak tűnik. Szerintem megéri érte összegyűjteni a 60 kódot. Én most rá hajtok még egy bőröndszettre mert a nyaraláshoz egy kevés.
Nem túl nagy, de egész jónak tűnik. Szerintem megéri érte összegyűjteni a 60 kódot. Én most rá hajtok még egy bőröndszettre mert a nyaraláshoz egy kevés.
nita67: milyen a bőröndszett? minőségi?
A FA-nál azt mondták , hogy a postára adástól számítva 1-2 héten belül küldik a nyereményeket postán. Nekem amikor nem jött meg küldtem egy emailt és két nap múlva futár hozta a bőröndszettet.
Én már több mint egy hónapja feladtam a Fa-t és még semmi!
futárértesítő, h hozta volna a hétfőn nyert PDA-t. Ezt a gyorsaságot! Ez igen!
Nicika
07.04-én adtam fel a FA vonalkódokat, még semmi..
07.04-én adtam fel a FA vonalkódokat, még semmi..
2 db Veritas értesítő!
De tőlem nem kértek adószámot, biztos csak a nagyobb értékűt nyerőktől kérik...
De tőlem nem kértek adószámot, biztos csak a nagyobb értékűt nyerőktől kérik...két hete adtam fel 5 db Fa vonalkódot, de edddig még semmi!
És zseblámpát kapott-e már valaki?
Fa-tól kapott már valaki valamit mostanában?
ani-ha: ha átvállalják az adót akkor is ki kell adni az adóigazolást, ezért kell az adószám. Sajnos a játékszabály nem ír erről semmit. Esetleg megkérdezem őket erről mailben.
Igen. De nem a nyeremény, csak az értesítés róla.
Úgy értem, postai értesítőt, rajta a lenti céggel.
A G and G Kft-től mi jöhet vajon? Veritas? Egyelőre csak értesítőt kaptunk.
Veritas értesítő ide is
Az viszont negatív, hogy úgy fest, az adót nem vállalta át a nyereményjáték szervezője. Máshol legalábbis még soha nem kérték az adószámot, pedig volt már 5eFt feletti nyereményem
Az viszont negatív, hogy úgy fest, az adót nem vállalta át a nyereményjáték szervezője. Máshol legalábbis még soha nem kérték az adószámot, pedig volt már 5eFt feletti nyereményem