Nem vagyok egy átkozos tipus,de remélem a matáv megszünik....
Most jöttem a CBA-ból, végre tettek ki ládát

Ma beszéltem én is a CBA illetékesével, és sajnálattal tudattam vele, hogy nálunk még a kérésükre sem tettek ki gyüjtődobozt.
Örülök, hogy sok helyen rugalmasabbak voltak, és megoldódott a probléma. Sajnos a közelemben csak ez az egy CBA található

Felhívtam megint a CBA-t, elvileg sima fehér borítékban nem fogadják el a pályázatot.
A dobozról annyit mondott a hölgy, hogy körlevélben kiadták minden boltnak, hogy amíg a hivatalos doboz nem érkezik meg, valamit ki kell tenni helyette. Tehát nem a pénztárosnak és az irodistáknak kellene leadni.
Nagyon kíváncsi lennék, hogy ehhez mit szólna a Szerencsejáték Felügyelet!
Hétvégén a Corában azt láttam, hogy a Pick Sülve-főve virslik csomagolásán nincs pont. Az egyik körtálcác szeletelt szalámin sem volt, sőt a rúd téliszalámikon sem. Az ajándékok dupla annyiba kerülnek, a pontok megszerzése is legalább kétszer annyiba. Ez legalább négyszeres emelés.
Én is ma dobtam be az uccsó pillanatban, és láss csodát, ma volt boríték is (barna), doboz is !

No valóban nem szép dolog, de ha esetleg fórumos nyerte áldásom rá, majd most nemsokára a hatoson......
thiefman,
Hát én sem találok szavakat.
queene,
Köszönöm hogy beírtad tegnap a cba mai határidejét, hála neked, ma be is dobtuk. Teljesen el voltam varázsolva, holnap akartam bevinni nekik.

Elvitték a lottóötöst, micsoda pofátlanság
CBA:
Ma azt mondták, hogy megérkezett a doboz és a borítékok is, de csak hétfőn fogják kirakni... Viszont a játék holnap végetér... Ilyenkor mit lehet tenni?

Egyetértek Krysztasz!
Én is ráírtam a nevemet a blokkokra. Megnyugtató volt, hogy én beledobtam a dobozba, nem úgy mint ahogy irták, hogy a pénztáros kezébe kellett adni. Nekem ez nem garancia. Mondjuk én megtehettem volna, hogy keresek egy másik CBA-t, Pesten ez könnyebben megy, de mit tegyen az akinek a közelében nincsen másik.
Nem játszottam a cba-val, de a vk-okra, cimkékre mindig ráírom jó nagy betűkkel az adataimat. Ha útközben felbontják, és más akarná hasznosítani... Ha már az enyém nem lehet, akkor a másé se legyen alapon.
Egész évben ilyen feltételekkel lesznek a CBA-s játékok. Reménykedjünk, hogy csak a kezdet volt nehéz!
Ide irom, mert CBA-s.
Ma voltam a Récseiben a CBA-ban. Kértem borítékot, és adtak. Barna színű, melyen kérdezték külön-külön sorban a jelszót, nevet, címet, telefonszámot. Ki is volt téve egy doboz. Miután beledobtam 3 borítékomat, kicsit megrázogattam

, nem volt benne sok pályázat. Miután vásároltam, még bedobtam egy utolsó borítékot.
Remélem szerencsével járok.
Ebben a hónapban ez a CBA-s játék nagyon nehezen indult

.
Bár itt ebben a hónapban most voltam először, és kérdésemre a pénztáros nem tudta megmondani mióta van kint a doboz. Mondta, hogy nem is figyelte.
Látom itt van szó a CBA-ról.
Ma én is egy teljesen normális fehér borítékot kaptam. De az enyémen pecsét sem volt, teljesen üres fehér borítékot kaptam. Kérdésemre, hogy mindig ilyen borítékba kell majd rakni? megmutatták az irodában a polcon a sok fehér borítékot, amit a játékra kaptak.
Még ha nem is áll szándékukban felbontani és a saját adataikkal továbbküldeni, mi van ha a szemétbe dobják, mert őket ez nem érdekli? Vagy egyszerűen elfelejtik elküldeni, vagy mivel nincs láda, olyan helyre teszik, ahol nem találják meg? Biztos nem az a legnagyobb gondjuk, hogy nyereményjátékos borítékokkal foglalkozzanak.

Most már össze kellene fogni és megírni mindenkinek a véleményét a CBA-nak. Én is úgy jártam, hogy borítékot kaptam(barnát).Kérdeztem, hogy hol a doboz.Azt a választ kaptam, hogy az irodában található, majd a pénztáros hölgy felajánlotta, hogy bedobja.Figyelte végig, hogy mit rakok a borítékba.A blokkra is ráírtam nevet, címet, erre szólt, hogy oda nem kell, de én mint aki meg sem hallja a következőre is ráírtam.Gondolom oda volt a pénztáros teljesen, hogy így nem tudja az ő nevére (vagy rokona nevére)beküldeni.Mikor odaadtam neki, felhajított a pénztárgép tetejére azzal a szöveggel:itt gyűjtjük.De csak az enyém volt ott..
Gondolom sok borítékot átcsomagolnak...
Hát ez tényleg érdekes lesz. Nálunk hófehér normál borítékot adtak, bélyeg helyén CBA JÁTÉK 1255. pecsét, feladó helyén PÓLUS COOP RT. pecsét a boltunk nevével és címével. Ezek szerint az igazi boríték még nem ért ide, akkor most lehet drukkolni hogy sorsoláskor melyik színű boríték lesz a szimpatikus.

gladiátor , szerintem nem mondott igazat az eladó, mert ez a boríték lesz később is. Semmi olyan nincs rajta, ami nem tenné lehetővé minden hónapban a használatát. Egyébként úgy nézki a boríték, hogy barna, az elején minden adatnak felirat, hely, a hátulján a CBA logo. Te is ilyet kaptál???
Ma megrohantam munka után a cba-t, mosolyogva átnyújtották a cba pecséttel ellátott normál méretű kisborítékot, szerettem volna többet is kérni, de közölték, nem érdemes begyűjteni, mert februártól már nem jó, ui. új borítékjuk lesz.

Kész, ez olyan mintha felmennél a hegyre de lenn hagynád a sífelszerelésedet...
cba: Az a "celluxozott doboz" gyanús! Nekem spec. azt mondták, hogy azért nincs doboz, mert lepecsételt lesz, nagyon hivatalos, meg minden.(Szeged, kolozsvári tér) A probléma csak az. hogy 2 napjuk van, ebből egy vasárnap, ami hát ugye...

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások