Archivum - Pall Mall cigaretta
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 281 / 319 oldal |
A kérdőívekért ígért kulcstartót megkapta már valaki?
Juhúúúúúúj! Tegnap végre összejött egy fényképezőgép!
Pedig már-már kezdtem volna feladni. Még jó hogy nem tettem.
Pedig már-már kezdtem volna feladni. Még jó hogy nem tettem.
köszönöm!!!
Rita!
Itt ezen a topikon egy pár oldalt olvass vissza! Nem kell sokat!
Gabi
Itt ezen a topikon egy pár oldalt olvass vissza! Nem kell sokat!
Gabi
És kb mikor telefonálnak? És mikor kapom meg?
Hol keressem vissza? Nem tudom mire gondolsz.
Hol keressem vissza? Nem tudom mire gondolsz.
Garantált táskát csak az kap a 8. beküldött kód után, aki olyan promós levelet kapott.
Ha visszakeresel, megtalálod a fgép llinkjét, ahol megnézheted.
Ha visszakeresel, megtalálod a fgép llinkjét, ahol megnézheted.
Tegnap nyertem egy dig. fényképezőgépet, megkapta már vki? Milyen?
Kb mikor telefonálnak? És mikor kapom meg?
Többen írták, hogy a garantált táska megvan. Hányadik kód után? Vagy hogy működik ez? Köszi a válaszokat!!!
Kb mikor telefonálnak? És mikor kapom meg?
Többen írták, hogy a garantált táska megvan. Hányadik kód után? Vagy hogy működik ez? Köszi a válaszokat!!!
Az első heti nyereményeket már kihordták.
Valaki már megkapta a nyereményét?
Én április 11.én nyertem fényképezőt,ezt megelőző héten az USb-t.
Már egy hóbap eltelt. Telefonáljak rájuk,vagy várjak türelemmel
Én április 11.én nyertem fényképezőt,ezt megelőző héten az USb-t.
Már egy hóbap eltelt. Telefonáljak rájuk,vagy várjak türelemmel

szép is lenne...imádom a cc-ket
Az autó még a tied lehet!
én már szinte fel is adtam...már csak azért küldöm a kódokat, mert ha egyszer van akkor mit csináljak velük....
nagyon sok:0 az állás és még garantált táskát se fogok kapni
nagyon sok:0 az állás és még garantált táskát se fogok kapni

Nálam is ez a helyzet, 10.30-ra gyógyult meg az sms vonal.Nyerenény sehol, remélem a garantált ajándék ideér.
Aki megkapta már, azt küldik automatikusan, ahogy elérted a 8 darabot, vagy előtte egyeztetni kell az adatokat, vagy egyéb?.......
Aki megkapta már, azt küldik automatikusan, ahogy elérted a 8 darabot, vagy előtte egyeztetni kell az adatokat, vagy egyéb?.......
Én kicsivel 6 után küldtem be egy kódot és 10.17-kor jött a válasz, hogy nem nyertem.
Egyre nagyobb csalódás számomra ez a játék. Lehet, hogy én vagyok peches, de a 3. kísérletre sikerült regisztrálnom, a neten azóta sem tudok kódot beküldeni, ma több mint 4 óra elteltével válaszoltak és ráadásul azt, hogy nem nyertem...
Egyre nagyobb csalódás számomra ez a játék. Lehet, hogy én vagyok peches, de a 3. kísérletre sikerült regisztrálnom, a neten azóta sem tudok kódot beküldeni, ma több mint 4 óra elteltével válaszoltak és ráadásul azt, hogy nem nyertem...
fozo.gabi!
Nagy Gratula
Ez szuper!!!!
Nagy Gratula
Ez szuper!!!!Reggel 7 óra óta nem válaszol a Pall Mall sms.Azóta pedig már beküldtem még1x a kódot, hátha én voltam a hibás.Arra sem írt vissza. Nektek működik? Lehet valahol információt kérni tőlük?
Telko! Fáreo!
Ügyesek vagytok!
Nekem is vagy 3 hét után végre összejött nyeremény. Sőt! Dupláztam! Két napszemüveget nyertem
Egymás után küldtem be a kódokat. Gondoltam az első nyertes üzenet után, hogy próba cseresznye, és bejött!
Ügyesek vagytok!
Nekem is vagy 3 hét után végre összejött nyeremény. Sőt! Dupláztam! Két napszemüveget nyertem
Egymás után küldtem be a kódokat. Gondoltam az első nyertes üzenet után, hogy próba cseresznye, és bejött!
telko! Köszi,Te is! 

Fáreó, köszönöm
Neked is ügyes vagy ám, figyellek
Neked is ügyes vagy ám, figyellek

telko,gratula,neked is!