sada
honnan ez az infó? Én a weboldalon még nem találom!
Csak a hagyományos negatívról való előhívás akciót a 10x15-ös méret 19Ft helyett 5 Ft.volt,de annak már vége lassan,máj. 31-ig tart!
Ingyenes dolgok, vásárláshoz kötött ajándékok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 281 / 393 oldal |
Egyéves Kismama újság elöfizetéshez ajándék Nivea hátizsák.
19-én a Rossmannak lesz 20 db-os online ingyenkép akciója!
Én is most akartam feltölteni a képeket oda, szokás szerint idáig halasztgattam..
De végülis nem is baj, mert Pestre azért nem mennék el a képekért
De végülis nem is baj, mert Pestre azért nem mennék el a képekért

Cicca
azt sajnos nem tudom,azt nem néztem
azt sajnos nem tudom,azt nem néztem
De egyébként ilyen üzlet csak Bp-en, meg Székesfehérváron van, nem?!
cicca én is ebben a pillanatban kerestem,de már nem találtam
csak az RTL Klub-nál találtam.
csak az RTL Klub-nál találtam.
Szerintem a copygeneral-nál már nincsen ingyenes feltöltés

Fáreó
Édesanyáméknak rendeltem képeket a dm-től, és olyan szinten nem tudtak még az internetes rendelési lehetőségről sem, nem hogy az ingyenes rendelésről, így szerintem nem lehet probléma, legalább is az átvételkor biztosan nem fognak rajta problémázni.
(Nem értették miért lett 0 forintos a képelőhívás, még bocsánatot kértek, hogy az előző biztosan nem sikerült és biztosan ezért lett 0 forintos
)
Édesanyáméknak rendeltem képeket a dm-től, és olyan szinten nem tudtak még az internetes rendelési lehetőségről sem, nem hogy az ingyenes rendelésről, így szerintem nem lehet probléma, legalább is az átvételkor biztosan nem fognak rajta problémázni.
(Nem értették miért lett 0 forintos a képelőhívás, még bocsánatot kértek, hogy az előző biztosan nem sikerült és biztosan ezért lett 0 forintos
)A DM.-nél is elfogadják a több, más-más mailcímről,de 1 névről érkező megrendelést??? Mármint,hogy akkor is kiadják a képeket, ingyen?
" alt="
">
A múltkori Photo Hall nagyon jó lett,szépek a képek! Sajnos a mostaniról lemaradtam,mert aznap nem tudtam netezni.
" alt="
">
A múltkori Photo Hall nagyon jó lett,szépek a képek! Sajnos a mostaniról lemaradtam,mert aznap nem tudtam netezni.

Képzeljétek az én képeim már kész is vannak!
Nekünk a multkor felmentek a képek,de most vagy meg sem nyekken vagy megszakad a feltöltés,a,dm-nél szintén. Fel is adtuk.
köszi
1234
Mi is a bón jelszó a Photohollnál?
melike23
Változó. Valami hamarabb, valami később, valami meg sem érkezik. Ha nem ajánlva küldik, akkor előfordulhat, hogy a kézbesítés útvonalán megreked, de nem nálad.
Szóval, recept nincs, érdeklődni lehet, ha van az adott oldalon email cím.
Változó. Valami hamarabb, valami később, valami meg sem érkezik. Ha nem ajánlva küldik, akkor előfordulhat, hogy a kézbesítés útvonalán megreked, de nem nálad.
Szóval, recept nincs, érdeklődni lehet, ha van az adott oldalon email cím.
Ha valaki fényképet akar feltölteni a photohall ingyenes fényképelőhívásához:
http://aspXX.photoprintit.de/microsite/5739/
-------------^
Ide az XX helyére 02,03,04,05,06,07 jöhet, próbálgatni kell, van amelyik rögtön beenged. Így nem kell várakozni...
http://aspXX.photoprintit.de/microsite/5739/
-------------^
Ide az XX helyére 02,03,04,05,06,07 jöhet, próbálgatni kell, van amelyik rögtön beenged. Így nem kell várakozni...
Kellett nekem örömködnöm
Feltöltöttem a 30 képet, és behalt a rendszerük 

Feltöltöttem a 30 képet, és behalt a rendszerük 

Ezt mindenkinél megteszi, nálam is megkérdezte a végén.
akkor lehet, hogy én vmit elszúrtam, mert annak ellenére, hogy már regisztrálva voltam biztonsági kérdést kért meg választ! addig be sem engedett