Akkor én kereshetem a tescoban ugyanúgy mint a bombit....

" alt="

">
Én a Coopban kaptam 10 db-os Bravost.
Máshol valóban nem láttam, pedig néztem több helyen is.
Szóval Csanytelekről keresek valakit .

" alt="

">
50 db-os van pl. Pennyben ha jól emlékszem 2899 ft (Bravos)
A játékban résztvevő termékeknél felsorolták.
Bravosnak nincs stick instant kàvéja már? Vagy csak mi nem látjuk?
Sziasztok!
Van valaki Cyanytelekről?
Írna nekem egy emailt?
Köszönöm!
A jsz olvasás sokszor olyan, mint a verselemzés:
Mire gondolt a költő?

" alt="

">
Laci72
Spar Lenor/Ariel
Egyszer itt levezettem a jsz-ból, hogy akár húsvétig is eltarthat a nyeremények kiküldése.
Laci72
Tévedsz.
Kérdéseknek a kérdéseknél van a legjobb helye.
A "harmadik fél nevében" kérdést már az elején kiveséztük itt a fórumon.
Ebben jsz-ban nincs benne, h csak olyan blokkal nyerhetsz, amin a te ClubCardod és bannkkártyád szerepel. Ez nem is életszerű.
Az játszik 3. fél nevében, aki valaki más nevében küld be blokkokat.
Laci72 2024-02-25 :: 12:21
Köszönöm a választ Majóka.
A nyerteseket kérdeztem és ez a legjobb hely erre.
A szabályzatban úgy emlékszem van utalás, kérdéses mire értelmezik:
A Szervező által indokolás nélkül kizárásra kerül a Játékból etikátlan
módszerekkel vesz részt a Nyereményjátékban, vagy A sorsolásból kizárásra kerül, aki harmadik fél nevében vesz részt a Játékban.
Majóka 2024-02-25 :: 11:59
Laci72 bár nem teljesen igaz, de én hasonlóképpen nyertem. A nyugta az enyém volt, én fizettem a vásárlásért. Mivel nincs autónk, időnként megkérdezi egy kedves ismerősöm, hogy hozzon-e valamit. Természetesen a fizetésnél a saját kártyáját használta, így a vásárlásért kapott pontok az övéi lettek, az adatokat viszont én töltöttem fel. Nagy vita volt itt erről, amit az első perctől kezdve nem értettem. Nekem alapból az is hülyeség volt, hogy csaló az, aki talált blokkot használ (miért lenne az, hiszen valaki otthagyta, nem tartottál pisztolyt a fejéhez, hogy adja oda neked). Mindjárt az első héten nyertem, már el is költöttem majdnem a teljes összeget, így nyugodt lehetsz, hogy nem ellenőrzik a CC számát.
Bocs, lehet, hogy ezt nem ide kellett volna írni, de itt volt a kérdés.
Laci72 2024-02-25 :: 11:45
Nyert valaki nem saját Tesco 8000 Ft feletti nyugtával? A ClubCard szám alapján beazonosítható, hogy a pályázó/feltöltőé vagy másé volt a vásárlás elvileg, azt nem tudom, hogy nézik-e, ezért kérdezem mi a tapasztalatotok. Ha nincs ilyen szám a nyugtán, akkor akárkié lehetett, ha van és belekötnek, kitilthatnak esetleg.
ederz. Elvileg 2024.02.22-én volt az első hét sorsolása, de még nem tették fel a Szerencsejáték Zrt. Honlapjának nyereményjegyzék menüpontjába. Majd ott keresd!
Hi! A tippmix játékon a Fogadj és nyerj - en hol tudnám megnézni a nyertes listát? Válaszokat előre is köszönöm!
Belavok
https://www.everydayme.hu/sparjatek
https://www.webnyeremeny.hu/spar-lenor-ariel-nyer
emenyjatek
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások