Jailer!
Rondapocok anyósa már levelezett velük. (mármint az stp-vel..)
Itt a hozzászólása:
rondapocok Hozzászólás - 2005. január 08. :: 10:20
nevetni fogtok!
Az stp50.com-on nyert anyósom novemberben, ugye nem jött semmi visszajelzés azóta.
Írt a magyarországi kapcsoaltnak, amire ezt válaszolták:
"Ahogyan olvasható a www.stp50.com oldalon olvasható a nyereményjáték 2005 júniusáig tart.
Kérem legyen türelemmel!
Üdvözlettel
Meteor Hungária Kft."
Hát akkor legyünk türelemmel
Archivum - Negatív tapasztalatok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 282 / 511 oldal |
stp-vel egyetértek, de az én tapasztalatom szerint az Avon korrekt cég! Milyen játékról beszélsz?
Én nyertem az stp50.com játékán 2004.nevemberében, azóta már többször teveleztem velük,de semmi visszajelzést nem kaptam.Lehet ,hogy benyelték az egészet. Az avon játékán ugyanigy jártam!
Maciimadó! Én tegnap kaptam meg a Kenttől a pendrivot. Az utolsó napon adtam fel a levelet.
"Hello. Tájékoztatunk, hogy a Kent játékban nyert pendrive-odat leghamarabb február végén küldjük. A kellemetlenségért elnézésedet kérjük. Üdvözlettel: a Kent csapat."
DE! Teljesen pozitív, hogy legalább jeleztek. Szóval korrektek.
DE! Teljesen pozitív, hogy legalább jeleztek. Szóval korrektek.
Ahová én járok vásárolni, 1hete kint van a doboz, és két hete van boríték. Inkább a cba központot kellene hívni, és ott Vass Szilviát ő foglalkozik ezekkel a dolgokkal.Ő a marketinges. Ő az a hölgy aki átadja az autókat. 

igen..en is pasztazom az oldalt..legalabb egy csokicipeles jolenne
)))
)))Ma már fenn kellene lennie az oldalon a nyerteslista "maradékának" a Tibin.
Szegeden sem láttam még.
Hivogassátok őket a zöld számon, már akinek van vezetékese, mert arról ingyenes: 06-80-203 228.
Hagy élvezzék, amit kifőztek....
Hivogassátok őket a zöld számon, már akinek van vezetékese, mert arról ingyenes: 06-80-203 228.
Hagy élvezzék, amit kifőztek....
cba
Sziasztok!
Nekem csak annyi a hozzáfűznivalóm ehhez a cba-s játékhoz, hogy nincs értelme nálunk Kaposváron játszani, mert nincs doboz egyetlen egy üzletben sem.Én legalábbis még nem lepődtem meg, hogy jé itt van.Ezt egyáltalán nem tartom fer dolognak, mert a nyerési lehetőségem és a többieké itt egy nagy 0!
Sziasztok!
Nekem csak annyi a hozzáfűznivalóm ehhez a cba-s játékhoz, hogy nincs értelme nálunk Kaposváron játszani, mert nincs doboz egyetlen egy üzletben sem.Én legalábbis még nem lepődtem meg, hogy jé itt van.Ezt egyáltalán nem tartom fer dolognak, mert a nyerési lehetőségem és a többieké itt egy nagy 0!
cba: azert kivancsi lennek szerencsejatek felugyelet mit szolna ehhez?
Reacska
Lehet, hogy a boltvezető átmeneti megoldása, mert már nem bírta cérnával.
Lehet, hogy a boltvezető átmeneti megoldása, mert már nem bírta cérnával.
Akit érint: Kőbánya - Kispesten kikerült a CBA doboz.
Igazán nem értem mire kellett várni. Egy sima fehér doboz, egy A4 lapra nyomtatva CBA nyereményjáték és összevissza celluxozva az egész doboz. Az ember azt hinné, hogy valami profi kulcsrazárt, lopásbiztos dobozok nem érkeznek meg ezért próbál türelemmel várni, holott...
Igazán nem értem mire kellett várni. Egy sima fehér doboz, egy A4 lapra nyomtatva CBA nyereményjáték és összevissza celluxozva az egész doboz. Az ember azt hinné, hogy valami profi kulcsrazárt, lopásbiztos dobozok nem érkeznek meg ezért próbál türelemmel várni, holott...

CBA itt még jobb:
"- Miért, van valami játék?" - az eladó elött meg halomban az akcios katalógusok
"- Miért, van valami játék?" - az eladó elött meg halomban az akcios katalógusok
Ott voltál és nem mutatkoztál be?
Megkaptuk.
Megkaptuk.

-csokolom doboz mikor lesz kirakva amibe be tudom dobni a palyazatom?
- fogalmam sincs.
ja cba.
remek.
off: rea ti is megkaptatok a pin kodot?
- fogalmam sincs.
ja cba.
remek.
off: rea ti is megkaptatok a pin kodot?

Agyam elszáll:
levél a Philip Morristól, miszerint a központi nyilvántartóban nem szerepelnek azon adataim melyeket megadtam nekik. Ezért nem kaptam meg a fejhallgatómat. Levélben írják az állítólagos hibás adataimat, melyek jók. Mi a fenét csinálják? Fénymásoljam nekik a személyimet vagy mi a túró? Bosszus vagyok.
levél a Philip Morristól, miszerint a központi nyilvántartóban nem szerepelnek azon adataim melyeket megadtam nekik. Ezért nem kaptam meg a fejhallgatómat. Levélben írják az állítólagos hibás adataimat, melyek jók. Mi a fenét csinálják? Fénymásoljam nekik a személyimet vagy mi a túró? Bosszus vagyok.
"Szabványlevél olyan levél , amelynek:
-tömege belföldi forgalomban nem haladja meg a 30 g-ot,
-mérete 114 mm x 162 mm vagy
110 mm x 220 mm, a boríték zárószárnyának folyamatos leragasztásával lezárt borítékban feladott ,
(a mérettől ±10 mm eltérés megengedett),
-tartalma a borítékot kitölti,
-összenyomott állapotban is egyenletesen sima felületet ad,
-nem tartalmaz olyan merev tárgyat, mely a küldemény hajlékonyságát és ezáltal a gépi feldolgozást akadályozza."
-tömege belföldi forgalomban nem haladja meg a 30 g-ot,
-mérete 114 mm x 162 mm vagy
110 mm x 220 mm, a boríték zárószárnyának folyamatos leragasztásával lezárt borítékban feladott ,
(a mérettől ±10 mm eltérés megengedett),
-tartalma a borítékot kitölti,
-összenyomott állapotban is egyenletesen sima felületet ad,
-nem tartalmaz olyan merev tárgyat, mely a küldemény hajlékonyságát és ezáltal a gépi feldolgozást akadályozza."
Milka borítékra kétféle bélyeget raknak, attól függően hogy hol adom fel. P-on 48,- Ft, B-en 65,- Ft, válaszuk: ez nem szabvány. Jól emlékszem, hogy ezt már többször megbeszéltük, hogy mi a szabvány és mi nem, nekik miért nem magyarázza már el valaki a saját paramétereiket...
CBA egyre lejjebb csúszik szerintem.
CBA egyre lejjebb csúszik szerintem.

sada,
csak most értem ehhez a topichoz, köszi még egyszer!
csak most értem ehhez a topichoz, köszi még egyszer!