Ha valaki fényképet akar feltölteni a photohall ingyenes fényképelőhívásához:
http://aspXX.photoprintit.de/microsite/5739/
-------------^
Ide az XX helyére 02,03,04,05,06,07 jöhet, próbálgatni kell, van amelyik rögtön beenged. Így nem kell várakozni...
Ezt mindenkinél megteszi, nálam is megkérdezte a végén.
akkor lehet, hogy én vmit elszúrtam, mert annak ellenére, hogy már regisztrálva voltam biztonsági kérdést kért meg választ! addig be sem engedett
Hiányoltam, egy most jött

I.M.R.E.
Már azoknál is rendeltem. Fő változatosság.
Pontosabban DM még holnap, Copy General májusban és RtL Klub június 12-ig.
MAHTAB, semmit egyenlőre

6-ből 4-re már jött visszaigazoló e-mail.
MAHTAB
a múlt heti akciónál sem volt baj az azonos cím.
Hugi71 ti kaptatok már bármilyen visszaigazoló emailt a photohall-tól?, mert én semmit!
I.M.R.E. én azért photohall-ok, mert nekem 5 percre van az átvevő hely!
Én nem szórakozom a PhotoHall-lal, pusztán azt csinálom kisebb tételben, amit te nagyobban csináltál

Nem tudom miért szórakoztok a Photo Hall-al, mikor van másik 3 ingyen kép csináltatós, mia szobatársammal már kb 600 képet előhívattunk!
A Photo Hall éjfél után közvetlenül ment, fel is töltöttünk 9-10 szer 30 képet! Probálkozzatok a Copy General-nél 15 kép, a DM-nél 10 kép, az RTL Klub fótórendelésénél 10 kép, még azok mennek egy két napig!
Gondolom nem. Többen is lakhatnak ugyanazon a címen. És a megkötés az, hogy egy ember 1x regizhet, nem az, hogy egy cím.
Akkor ezek szerint nem baj ha más a név, de a cím ugyanaz?hugi71
Persze előbb nálunk is a 2 manó neve volt.

és a nagyszülők nevében is
Úgyis kapnak belőle.

Az első 30-at a saját nevemre kértem a sajám emilcímemmel és telefonommal; a másodikat a férjem nevére emiljére és telefonjára regisztráltam. Most meg megy a 3. garnitúra, az egyik manónk nevére

hugi71, hogy tudsz mégegyszer 30képet kérni?, nem csak 30-t lehet?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások