Flyguy Írj majd nekem akarok valamit kérdezni!!!
Köszi!
Na, megvagyok, gyorsabban ment, mint gondoltam, 130 kupakkódot küldtem be, hátha összejön...
02h-06h még beküldöm a maradék 270 db-ot, remélem, nem zavarok vele vizet! Sok sikert mindenkinek!!
Tegnap ki játszott ebben az időpontban?
kokika
Vigyázz én is megyek 00:15-től 116 kupakkal!
Akkor küldöm 00:00 tól a 82 db kupakocskámat....
Látszik! Rá va írva a kupak tetejére, hogy Legyél te is spíler! kékkel és a kupak sárga.
Honnan lehet tudni, hogy kódot tartalmaz az adott kupak? Látszik ez valahol az "üvegen"? Sok szerencsét mindenkinek!
Én akkor is igazat adnék most arpi-nak. Szerintem ne rontsuk egymás esélyeit mindenkinek jöjjön össze! Remélem így lesz!

Szerintem nemolyan sokan játszhatnak még most mert alihg lehet olyan pepsit találni. Nézzétek már meg valaki már 6 telcsit is nyert úgy hogy még most kéne belehúzni!!

Kokika Én meg 100-at!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lesz esélyünk!!!!
Amúgy lényegesen többen olvassák az oldalt, és a sokból is lehet nyerni, 1szer, 2szer....
Az AÁ-val is sokan játszottak, aztán mégis nyertünk.
...én még egyenlőre kupakokat gyűjtök, aztán majd júniusban torpedózok, akár tavaly a Cocánál.

Éjszaka is lehet küldeni? Ezt nem is tudtam, nem 8-8-ig?
Hát úgy látom, hogy az emberi hülyeségnek és az optimizmusnak valóban nincs határa! Csak hajrá!
Ugyan már! Ezzel játszanak vagy 500 ezren és akkor lehet, hogy keveset mondok. Itt maximum 500-an vannak, akik nézik ki mit ír be.
Tehát még így is minimális az esély.

De ha már itt nem vágjuk egymás alatt a fát az is sokat jelent.Mert ha egy időbe 10 helyett cswak 2-en játszanak nő a valószínűsége a nyerésnek.
Valamint többezren az ország különböző pontjáról, akik még nem is hallottak erről a fórumról. :/
Éjjféltől 2 óráig már 3 emeber küldi. Így nincs értelme ha senki nem nézi meg az időpontokat.

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások