Cirbolya
Nem kaptam meg a leveled.
Micimackót én is nagyon szeretem.
Nálunk pont fordítva: Minden(?) Reál átkeresztelkedett CBA-ra.
Jobb volt a változatosság.
Az én idei legnegativabb tapasztalatom: Reálhoz pártoltak a városban
az általam ismert CBA boltok...

(Micimackó védelmében: Ő mindig jószándékú

)
Ez a kisebb boltokban működik, ahol nem vk leolvasos a pénztárgép.
Marad reménynek, hogy egyik-másik pénztáros olyan "csekély értelmű"(mint Micimackó), hogy nem látja át a helyzetet.
cba februari akcioja:
megint sikerult ket olyan jatekot belerakni amihez nem kell vonalkod. magyarul a penztarosnal ott vannak a boritekok, naponta tippre kb 200 blokk marad ott amin van 500 forintos tetel. ugye tovabb nem kell irnom
ja es ugye most meg belyegre sem kell kolteni. a bedobohato boritekok szama hatartalan...
Hm.Aranyos hogy próbálsz, leleket verni belém,de
1rész kb 20 perc megkeresni a képket.
2rész,nem az idegesit,hogy nem tudok játszani,a legutóbbi Pallmall is kimaradt,mert ugy döntöttem,de az én döntésem volt és nem a rossz szabályok miatt...
Bednarik,
nekem van itthon internet elérésem, mégsincs sok esélyem a Kikával. Mert inkább alszom éjfélkor, főleg ha hagynak gyerekeim.

Ettől függetlenül játszom, mert jó játszani, és az is sikerélmény, ha megtalálom a képrészletet.

Ha pedig véletlenül nyernék, persze az is jó lenne. Bár az esély rá kicsi.

De bed, van egy halom játék, amin nem tudunk játszani ilyen vagy olyan okból....
Rádiós játékon, ha nem tudjuk fogni. Pelenkáson, ha nincs kicsi gyerek a családban. Vodkáson, ha senki se issza. Akciós csomagolással, ha nem lehet kapni a környéken....
Ha mondjuk úgy írták volna ki a játékot, hogy nyomtatott szórólap kellene hozzá, akkor a vidékiek lennek kiakadva.
Most ezt így találták ki, aki tud, játszik rajta, aki nem, az majd a következőn nyer....
Egyébként is lehet, hogy elhibázzák menet közben a képkeresgélést, és ha hibás a megoldás, akkor hiába gyors - szóval elvileg van esélyed.
Aha, értem a problémádat.
Tisztelt ****!
Nagy reménnyel fogtam hozzá Fotóvadász
nyereményjáték-ukhoz. Sajnos sikerült az a felfedezést tennem,hogy a szabályok megalkotásánál egyszerüen kizártak a játékból.
Miért is jutottam erre az egyszerű eredményre? Mivel a játék inditásánál olyan idöpontot határoztak meg: amikor is én éppen otthon tartozkódom és sajnos otthon nincs nethozzáférésem.Ezért máris sokkal nagyobb eséllyel indultnak azok akiknek van.Továbbá elvágták a késöbb csatlakozók lehetöségeit is,hiszen SEMMI esélyük behozni lemaradásukat.
Bár tudom nem fognak változtatni a szabályokon, azért mégis érdemes lennel elgondolkodni rajta.
Köszönettel:
Bednarik Krisztián
Én nem tudom, miért...
Miért van az hogy minden évben ki KELL osztanom a legrosszabb játék cimét?
Tudjuk tavaly a játék lebonyolitásába belefolyt rádió miatt,egy Lexikonos csapat kapta..
Bár nincs vége az évnek, az ideire nagyon-nagyon jó eséllyel pályázik a négybetüs lakberendezősök játéka.
Tudjuk miért vagy vezzeseem le?

A Tescoba majdnem minket is átvertek. 2 kecskeméti bébiétel áráért 3-at kapsz az akció szerint.Velünk mind a 3-at kifizettették eredeti áron.Aztán a vevőpultnál a reklomácionkra visszaadták a különbözetet.Nem először jártunk így,volt hogy más volt az ár a polcon és a pénztárnál,vagy kétszer ütötték be a felvágottat. Érdemes odafigyelni.
mel6!
Engem pl a Cba-ban (is) akartak átverni.Amugy meg a sarki Coppban rendszeresen próbálkoznak...Csak hát közel van...
Oda kell figyleni és kész.
broáfka
én meg igen. most büntették meg a nagykanizsai Tesco-t a 3 héttel ezelőtti akciós sertés-combjuk miatt, mert büdös és barna volt az összes !!!!
Milyen szerencsés vagy, hogy Neked mindenhol csak pozitív tapasztalataid vannak, és ezért abba, aki le meri írni a véleményét lépten-nyomon belekötsz
És ha már itt tartunk: Coop-ban (nagy C, tudod, tulajdonnév

)
Sparba+n,Intersparba+n, coopba+n, CBA-ba+n,Plusba+n,Pennybe+n!
Én még nem találkoztam soha büdös hússal a tescoban, nem tudom hogy miért szidjátok őket állandóan
bednarik
talán azért a Tesco, mert itt fordul elő legtöbbször.Sparba,Intersparba, coopba, CBA-ba,Plusba,Pennybe, stb. még velem se fordult elő, de Tescoba....hát most éppen véletlenűl kivétel volt.
Aztán a büdös húsukról, meg az állandó rohadt gyümölcsükről ne is beszéljünk...
bednarik
persze, szokták volt mondani, aki dolgozik, az téved is. De azt az ember igyekszik rendbehozni, hibáját belátva korrigálni... Itt a stílus az, amitől kinyílik az ember zsebében a bicska!
Engem csak egyszer, de akkor is visszaadták a pénzt és kész.
Nem értem miért,más áruházban is vannak ilyen.
Miért csak a "T" veszik elö mindig?
Ez az egyik ok, amiért nem a Tescoban vásárolunk, hanem inkább a Corában.
Én mindíg átnézem még a péntár mellett a blokkot, mert 10 esetből 9-szer átvernek a Tesco-nál
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások