köszi Vicke!
Nyertem én is egy sztereo táskát, demég nem kaptam meg. De olvastam, hogy nem nagyon tetszik senkinek. majd kiderül hamegkapom
A garantált táska nekem múlt pénteken jött meg. (és másnak is, mivel előttem a postán egy ember ugyanolyat vett át.

)
Sötétnarancssárga-sötétkék. Egész jó. és klasszisokkal jobb a "sztereó"táskánál, ami nem tudom mitől sztereó..

valaki tud valamit a garantált ajándékról?
(8 kód után egy táska)
Kapott már valaki ilyet?
Kollégám részére keresek napszemüveget, pallmallost, megvételre. Magam részére pedig fényképezőt.
Sztem,ma sok pall mall nyertes lesz,ugyanis mi nem küldözgetünk a gagyi, CD-tartónak álcázott táskára!

Sziasztok! Mennyi idő alatt kérik meg a BM igazolást? Mert nem kaptam semmi választ a jelentkezésemre

USB kulcstartó!!!!Nagyon örülök!
19:0

64 Megás, órás, egy gumi karabinerben, elég jópofa
Sziasztok! Az első kódommal rögtön nyertem egy usb kulcstartót, ennek legalább 2 HETE, azóta csúnyán romlik a mérlrgem

Az ajándék meg sehol! Kapott már ilyet valaki? Mire számítsak? Nagyon gagyi? .)))
Ez a nap nagyon bejött
"Jó hírünk van: nyertél. Tiéd a hétfői ajándék, egy digitális fényképező, amivel akár megörökítheted magad, amikor elviszed a fődíjat."
Most nagyon-nagyon boldog vagyok!
Kb. 30 kódot küldtem be eddig, de ez az első nyereményem
Köszi navizoli!
Válaszoltam

19:0

Nem nekem való ez...
Döbbenetesen szar a cd-s táska....hangfal sehol, és a 100 helyett 12 db cd-t lehet belerakni...Iszonyú gagyi. Most csalódtam. soha többet nem küldök szerdán kódot. ja, és van egy csomó felesleges kódom, fedobom cserére
szomorka!!!
elment a mail.
sok szerencsét.
Minden cigis játéknál kérik a bm adatbázis igazolását, hogy létezel és elmúltál 18 éves.
A Pall mall játékoknál is kérnek Bm. visszaigazolást? Mert olvastam páran nem vagytok benne az adatbázisban, és ez szomorú, valyon én benne vagyok?
sziasztok
en bekuldtem ma is es tegnap is egy-egy kodot,de annyi valasz se jott,hogy nyertem,vagy kapjambe vagy ilyesmi....
novake
Kaptál már válasz sms-t, hogy a jelentkezésed rendben?
Addig hiába próbálkozol, nekem csak majdnem egy nap múlva küldtek válasz sms-t, de azóta minden rendben.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások