Áááááááá ezt nem hiszem el,már az utolsó lépésnél tartottam, ott hogy kiadja a visszaigazolást erre kiírja hogy karbantartás miatt nincs most fotofeltöltés és visszatett a kiinduló oldalra!

Fennmaradtam én is, úgy tudtam feltölteni 60 db képet. Most biztos nem menne...

Jobb, hogy ébren maradtam inkább, most nekem irtó lassú, ill. egyszer be se engedett, éjjel sikerült a feltöltés.
Ez még az előzőhöz:
"Mindenkit, aki kipróbálja a könyvet, függetlenül attól, hogy megvásárolja-e vagy sem, megajándékozunk a benne található CD-vel, amelyen ötféle témakörben találhatók hasznos segédprogramok. Vagyis ha a könyvet vissza is küldi, a CD-t - mint kiadónk ajándékát - megtarthatja."
"A számítógépről egyszerűen: PC-súgó" alapkötetet ingyenes kipróbálásra.
http://www.pc-sugo.hu/megrendelo/?Code=NL110
Nekem 2 óra alatt sikerült feltölteni a 30 db-ot.
Igen kapsz e-mailban is értesítőt.
A regisztáció után még meg kell erősítened, hogy hol akarod átvenni a képeket, majd egy újabb oldal a sikeres megrendelésről. Türelem. Kapcsold be a tévéd és nézd közben.
Sziasztok!
én csak azt szeretném megkérdezni, hogy ezek az ingyenes termékminták kb. mennyi idő alatt érkeznek meg? már kb. egy hónapja rendeltem azokról az oldalakról, amiket itt találtam, és még mindig semmi!!!!
Ha sikeresen feltöltöm akkor küld valami emailt?
én eljutok a regisztrációig aztán nem akar továbblépni!
Nekem simán ment a Photo Hall. Mútkor nem jutottam be, most meg 1 óra alatt feltöltöttem 90 képet. A Kényelmesen, mert a gyors nekem egyáltalán nem ment.
A Photohall ma megint akciós 30 képig, de természetesen megint olllllyan gyors a szerverük, h 1/2 órája nyitom a kezdőoldalt

Azt hiszem nem volt még, ha igen, bocs!
Tescoban Beba2 tápszerhez egy kis kék plüssmaci van csomagolva. Tök ari

Vajh hova írjam?
A Tescoban 499Ft-ért 2 dn Fa tusfürdő mellé csomagoltak egy papucsot. (lábujjas, több méret,több szín)
Ezt pedig a DM küldte ma:
Kedves regisztrált Felhasználónk!
Felhívjuk figyelmét, hogy még 2 napig, 2005. május 28-ig kaphat 10 db, svájci technológiával, csúcsminőségben készült, 10x13 cm méretű papírképet INGYEN, ha a www.dm-drogeriemarkt.hu oldalon rendeli meg digitális felvételeinek kidolgozását!
Üdvözlettel:
dm fotószolgálat
Ez volt a levél:
Kedves Eri!
Nincs is jobb, mint örömhírrel kezdeni egy levelet: a nagy érdeklődésre való tekintettel május 27-én, pénteken megismételjük május 19-i akciónkat, melynek keretén belül 30 digitális felvételéből ismét ingyen készítünk 10x13 centiméteres papírképet!
Engedje meg mindazonáltal, hogy néhány statisztikai adat segítségével beavassuk Önt abba, mi is történt május 19-én:
- Az akció napján honlapunkon az oldalletöltések száma 27-szerese volt a normális napi átlagnak.
- Ezen az egy napon körülbelül 5-ször annyi új felhasználónk regisztrálta magát, mint máskor egy hónap alatt.
- A sikeres megrendelések száma hozzávetőlegesen az 50-szerese volt az eddigi akcióinknál megszokottaknak.
Az akció iránti óriási érdeklődés nemcsak minden várakozásunkat, hanem sajnos az eddig kiválóan működő rendszerünk kapacitását is felülmúlta. Így sajnálattal értesültünk, hogy május 19-én számos felhasználónk sikertelenül próbált belépni oldalunkra, és ezért nem tudott élni az ingyenes képkidolgozási akciónk kínálta lehetőséggel.
Számunkra fontos, hogy vásárlóink, így Ön is, a technika ördöge miatt ne maradjanak le erről a kedvező ajánlatról. Ezért akciónkat május 27-én megismételjük!
Akciónk megismétlésekor a gördülékeny és fennakadásmentes kiszolgálás érdekében megnövelt kapacitással várjuk, így pénteken már mindenki biztosan fel fogja tudni tölteni digitális képeit!
Ne feledje: május 27-én, 30 digitális felvételéből ismét ingyen készítünk 10x13 centiméteres méretben papírképet!
Várjuk pénteken!
Üdvözlettel:
Photo hall
* Digitális képelőhívás akciós ajánlatunk kizárólag május 27-én, online feltöltés esetén, 30 kép erejéig érvényes. Akciós képméret: 10x13 cm. Az akcióban minden regisztrált felhasználó csak egyszer vehet részt. Transzferdíjat nem számítunk fel!
* A Hűségkártya-kedvezmény csak kijelölt üzleteinkben vehető igénybe, és más kedvezménnyel nem vonható össze.
joseph
hírlevelet küldtek róla, ezért szerintem igen. Nem láttam említést arról, hogy nem lehetne.
http://www.dm-drogeriemarkt.hu/popup.html
http://www.dm-drogeriemarkt.hu/index1.html
A dm-nek mi a weboldalcíme?
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások