Én nem szórakozom a PhotoHall-lal, pusztán azt csinálom kisebb tételben, amit te nagyobban csináltál

Nem tudom miért szórakoztok a Photo Hall-al, mikor van másik 3 ingyen kép csináltatós, mia szobatársammal már kb 600 képet előhívattunk!
A Photo Hall éjfél után közvetlenül ment, fel is töltöttünk 9-10 szer 30 képet! Probálkozzatok a Copy General-nél 15 kép, a DM-nél 10 kép, az RTL Klub fótórendelésénél 10 kép, még azok mennek egy két napig!
Gondolom nem. Többen is lakhatnak ugyanazon a címen. És a megkötés az, hogy egy ember 1x regizhet, nem az, hogy egy cím.
Akkor ezek szerint nem baj ha más a név, de a cím ugyanaz?hugi71
Persze előbb nálunk is a 2 manó neve volt.

és a nagyszülők nevében is
Úgyis kapnak belőle.

Az első 30-at a saját nevemre kértem a sajám emilcímemmel és telefonommal; a másodikat a férjem nevére emiljére és telefonjára regisztráltam. Most meg megy a 3. garnitúra, az egyik manónk nevére

hugi71, hogy tudsz mégegyszer 30képet kérni?, nem csak 30-t lehet?
Igen valamit csináltak mert nagyon begyorsult

Sikerült vanília színű macit szereznem
Ha szeretne valaki macit + 5 pudingot 350 ft-ért, az jelezze, mert hétfőn megyek arra megint!
Áááááááá ezt nem hiszem el,már az utolsó lépésnél tartottam, ott hogy kiadja a visszaigazolást erre kiírja hogy karbantartás miatt nincs most fotofeltöltés és visszatett a kiinduló oldalra!

Fennmaradtam én is, úgy tudtam feltölteni 60 db képet. Most biztos nem menne...

Jobb, hogy ébren maradtam inkább, most nekem irtó lassú, ill. egyszer be se engedett, éjjel sikerült a feltöltés.
Ez még az előzőhöz:
"Mindenkit, aki kipróbálja a könyvet, függetlenül attól, hogy megvásárolja-e vagy sem, megajándékozunk a benne található CD-vel, amelyen ötféle témakörben találhatók hasznos segédprogramok. Vagyis ha a könyvet vissza is küldi, a CD-t - mint kiadónk ajándékát - megtarthatja."
"A számítógépről egyszerűen: PC-súgó" alapkötetet ingyenes kipróbálásra.
http://www.pc-sugo.hu/megrendelo/?Code=NL110
Nekem 2 óra alatt sikerült feltölteni a 30 db-ot.
Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások