Kérdések és válaszok
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 284 / 9337 oldal |
Már értesítették a nyerteseket ?
jojó
most telefonáltam ,ha igaz visszahívnak a nyerteslista miatt.
most telefonáltam ,ha igaz visszahívnak a nyerteslista miatt.
Én megkérdeztem tőle. Coop játékon nyerte.
Igen,láttam én is ,de volt korábbi P&G játék Pennyiben .Vásárolj és nyerj !
5 mosógép
35 20 000 Penny kártya
25 P&G csomag
2 csomagot nyertünk novemberben postázták .
.Ha most nyert ,nem szép,hogy nem szól közbe ?Vásárolj egyszerre legalább 2 db P&G terméket bármely PENNY üzletben 2023. július 20. és augusztus 16. között!
5 mosógép
35 20 000 Penny kártya
25 P&G csomag
2 csomagot nyertünk novemberben postázták .
.Ha most nyert ,nem szép,hogy nem szól közbe ?Vásárolj egyszerre legalább 2 db P&G terméket bármely PENNY üzletben 2023. július 20. és augusztus 16. között!
jojó
Valaki ilyen nyeremény mosógépet árult jan.24.-én ...
Valaki ilyen nyeremény mosógépet árult jan.24.-én ...
Én is írtam nekik hetekkel ezelőtt, azt a választ kaptam, hogy a nyerteseket értesítik. Meg más is írta itt a fórumon, ugyanezt a választ kapta.
kincs
köszi ,írtam már ,de nincs válasz
" alt="
">
köszi ,írtam már ,de nincs válasz
" alt="
">
jojó
próbálj telefonálni 06 1 422 35 60
vagy írj info@wonderduck.hu
próbálj telefonálni 06 1 422 35 60
vagy írj info@wonderduck.hu
FlyGuy! Mindig ,mindennel nem lehet nyerni ! ez az én mottóm. Ez érdekes,hogy semmi hír a nyertesekről. Az ,hogy nem írom be ,ha nyerek ,nem valós,az előző játék nyereményt is én írtam be aztán lettek követóim .P&G csomag nyeremény
Mindenképp furcsának találom,szerintem sokan gondoljuk így ! ?
Mindenképp furcsának találom,szerintem sokan gondoljuk így ! ?
Viszont szerintem eddig az egyetlen everydayme-s játék volt, amit plakátokon láttam hirdetni a boltokban. Szóval simán lehet hogy sokkal többen játszottak vele, mint általában.
Nem feledkezhettek meg a játékról, mert többen is érdeklődtünk.
De tényleg fura, hogy egyetlen fórumos se írta be, hogy nyert, pedig sok nyeremény volt.
De tényleg fura, hogy egyetlen fórumos se írta be, hogy nyert, pedig sok nyeremény volt.
Sokszor volt téma...
Nekem is gyanús!
Túl sok nyertesnek kellett volna lennie, szerintem nincs semmi titkolnivaló nyeremény, így sajnos inkább gondolom, hogy valami okból elfelejtkeztek róla.....
Nekem is gyanús!
Túl sok nyertesnek kellett volna lennie, szerintem nincs semmi titkolnivaló nyeremény, így sajnos inkább gondolom, hogy valami okból elfelejtkeztek róla.....
Szerintem fogadd el, hogy nem nyertél, esetleges más fórumos nyertes pedig nem írja be
Te se szoktad
" alt="
">
Te se szoktad
" alt="
">Spár - Ariel , Lenor nyereményjátékról valami hír ?
10+ 100 nyertes ? Elfelejtették ?
" alt="
">
" alt="
">
2023.dec.06-ig tartott, azért ez már sok idő , fórumról nem lenne nyertes ?
10+ 100 nyertes ? Elfelejtették ?
" alt="
">
" alt="
">
2023.dec.06-ig tartott, azért ez már sok idő , fórumról nem lenne nyertes ?
köszi Gabi
" alt="
">
" alt="
">
Mabi02
Meg kell-e tartani a Játékoskártya nyereményjáték keretében vásárolt játékok átvételi igazolásait ahhoz, hogy ha kisorsolnak akár a lakás, akár a heti nyeremények egyikének nyerteseként, akkor hozzájuthassak a nyereményemhez?
Aktuális nyereményjátékunkban a Játékoskártyák (illetve Játékoskártya-birtokosok) közül történik a sorsolás, nem az átvételi igazolások között, mind a heti sorsolások, mind a lakás főnyeremény esetében. Ezzel együtt az adott átvételi igazolásokon lévő játékok számsorsolásán vagy a megtett fogadásokon (vagy akár más, ugyanezen időszakban meghirdetett sorsolásos akcióban) elért nyereményekhez való hozzájutáshoz szükség van az átvételi igazolásra
Meg kell-e tartani a Játékoskártya nyereményjáték keretében vásárolt játékok átvételi igazolásait ahhoz, hogy ha kisorsolnak akár a lakás, akár a heti nyeremények egyikének nyerteseként, akkor hozzájuthassak a nyereményemhez?
Aktuális nyereményjátékunkban a Játékoskártyák (illetve Játékoskártya-birtokosok) közül történik a sorsolás, nem az átvételi igazolások között, mind a heti sorsolások, mind a lakás főnyeremény esetében. Ezzel együtt az adott átvételi igazolásokon lévő játékok számsorsolásán vagy a megtett fogadásokon (vagy akár más, ugyanezen időszakban meghirdetett sorsolásos akcióban) elért nyereményekhez való hozzájutáshoz szükség van az átvételi igazolásra
Február 9-én nyertem heti nyereményt, de még nem kaptam értesítést. Hogy küldjem vissza 5 nap alatt az elfogadást?
Pár perce kaptam az Aldi értesítést, 13-án nyertem.
jojó először is gratulálok!
másodszor:
az megvan ugye, hogy mekkora munka egy ilyen játék levezénylése?
időben vannak még...
másodszor:
az megvan ugye, hogy mekkora munka egy ilyen játék levezénylése?
időben vannak még...
nem kapkodják el