borzasztóan ég mind a két arcom, bizonyára valaki valamiért kegyetlenül
szid, vagy front van és feszaladt a vérnyomásom.
Archivum - Startlap Kincsvadászat
Összes fórum téma| Hozzászólás témához | Új témakör létrehozása | 284 / 609 oldal |
Csábulj el könnyedén a SIO ZERO-val!
Nyerjen 100.000 Ft értékű magánegészségügyi utalványt, vagy egy okosgyűrűt!
Töltse ki 3 perc alatt kérdőívünket, és máris részt vesz a sorsoláson.
bocsi kovex ! azt hittem nem vagy itt. és belekontárkodtam a te dolgodba
Liba65 ment a válasz
Liba76 válasz ment
Sziasztok! A tegnapi képpek közül kettő kifogott rajtam, Két szomszéd lakik egymás mellett. Mindent látnak, csak egymást nem láthatják. Ha a tükörbe pillantasz, kitalálod.(2) Magyar regényíró, keleti tudományok doktora, MTA tagja? (20). Légyszi segítsetek!
Köszi dorati. Te tényleg egy kincs vagy!
Gabi65 van amikor nem veszi be a választ
Areir elment, remélem mindet leírtam!
Areir na ezzel én is így voltam, de dorati egy kincs
pedig esküszöm, hogy ezt próbáltam, köszi
Areir midjárt küldöm
Hello!
Még egy kis segítségre szorulók. Sajna későn vettem észre, hogy a képek mellett vannak a kincsek és elfelejtettem lementeni. Valaki meg tudná mondani hol volt a titokzatos rengeteg negyedik helyszínén és a sivatagi helyszíneken a kincsetrejtő oldal. A kérdéseikkel is beérem!
Még egy kis segítségre szorulók. Sajna későn vettem észre, hogy a képek mellett vannak a kincsek és elfelejtettem lementeni. Valaki meg tudná mondani hol volt a titokzatos rengeteg negyedik helyszínén és a sivatagi helyszíneken a kincsetrejtő oldal. A kérdéseikkel is beérem!
dorati én is kíváncsi vagyok, hogy mi jön még holnap ráérünk megfejteni
Gabi65 küldtem
következő: Zágráb, Pula, Split, ezek mind...
én már most izgatottan várom a következő napi kérdéseket!
kovex én egy kicsit kiszállok, hogy ne előzzelek meg mindíg, majd ha több kérdéssel jelentkeznek akkor besegítek! Jó?
én ma itthon voltam délelött csináltam meg
köszi
Gabi65 valasz ment