mel6
nem én, egy kollegám esete ez a tegnapi, én még csak ma este, ha hazaérek, nézem meg a blokkot, mert tegnap este én is voltam tescoban. Így aztán én is járhatok még rosszul...
Az egészben csak az a legfelháborítóbb, hogy közben az "elnézést kéreknek" még halvány árnyalatát sem nyilvánítják az ember felé, bunkók, flegmák az ügyfélszolgálatnál. Hülyének nézik az embert, amikor azzal magyarázkodnak, hogy az a baj, hogy túl korán kezdődött az akció, nem ám túl későn kezdték el átállítani az árakat, vagy nem fordították át a rendszerben, vagy mittomén. Még a paraszt vásárló érezze magát hülyének, hogy reklamálni mer, ők pedig nagy szívességet tesznek, hogy intézik a reklamációt!
erka 70
Tényleg rosszul jártál!
Én este voltam vásárolni, átnéztem a blokkot, de hál istennek engem nem vertek át, viszont én is tapasztaltam, hogy azok a kis dobozos humana kész tápszerek 38 ft-ra voltak kiírva nagy betűkkel az árolvasó viszont 385 Ft-ot olvasott. Ha vaalaki jól megnézte, hogy mennyiből jött le a 15% árengedmény akkor rájött volna, hogy a kiírt ár rossz.Kapkodták is mint a cukrot. 1-2 vevőnek szóltam akinél megláttam.Meg is köszönték. Viszont a vevőszolgálatnál nem álltam sorba, hogy figyelmeztessem őket, előre álltam volna akkor meg meglincseltek volna. Ja, eladó meg az egész tesco területén csak a zöldégesnél, húsnál, sütiknél, pizzánál volt, de ők azt mondták, hogy nem hozzájuk tartozik....
Egy kollegám tegnapi tapasztalata, figyeljetek ti is:
TESCO újság szerint 01.19. szerda reggel 6 órától indult új akciójuk. A pultok szépen feltöltve, akciós árak kirakva.
Feleségem délelőtt volt vásárolni - sok csecsemős-gyerekes cikk van az akcióban -, fizetésnél kicsit gyanús volt neki az összeg, de a hosszú sorbanállás (40 perc!!) és a nyűgös gyerkőc miatt nem foglalkozott vele. Este 19 órakor megint elmentünk venni pár akciós babaholmit. Fizetésnél nekem is feltünt az egyik termék ára. Elővettem az újságot és látom, hogy jóval olcsóbbnak kellene lennie! Ekkor már végigböngésztük az egész listát és egyik akciós terméknet sem az akciós áron adták!
Információs pultnál reklamáltunk, a hölgy szinte mérgesen kérte az összes terméket és a blokkot, újra lehúzta a vonalkódot és a különbséget visszaadta: 3600,- forintot fizettünk és 936,- forintot visszakaptunk!!! Távozáskor sem egy "elnézést" sem egy "viszontlátásra" nem hagyta el a száját...
Otthon megnéztük a délelőtti vásárlás blokkját - szerencsére megvolt még -, visszamentem a TESCOba és abból is visszakaptam 700,- forintot!!
Tehát kb 7000,- forintos vásárlásból 1630,- forintal akart a nagykanizsai TESCO ÁTVÁGNI !!!!
Hány száz ember nem vette észre tegnap ezt??? Mennyit nyert ezen megint a TESCO???
Aki esetleg tegnap vásárolt és meg van a blokkja, ajánlom, hogy nézze át és reklamáljon!!
A munkahelyemen van nescafe automata, és nincs benne akciós pohár szóltam az üzemeltetőnek ugyan töltse már fel mert bizony sokan isznak és játszanának is. Válasz: Majd.

A netaruhaz karácsonyi játékában elvileg nyertünk egy ajándékcsomagot.
Elvileg - mert azon kívül, hogy feltették a nyerteslistát nem történt semmi.
2 levelet is írtam nekik - válasz semmi.
Szerintetek ilyenkor mit lehet tenni?
corny
Örülök, hogy sikerült!
Legalább lesz az embernek 1 pár szarva tőled ajándékba!

sada,kepzeld felhivtam oket,volt meg korsojuk,es rendik voltak,mert februarban megyek csak pestre,es bemehetek erte akkor is
igazabol nem azert mert hogy hu nyertem es akkor kell,meg csokonyos vagyok,hanem mert az embernek lesz...

Ó, hát az a pármillával feltöltött bankkártya vagy a világkörüli útra szóló utalvány egy 20 grammos borítékba belefér!

De Anikó!
A nagy ajándékokat csak nem Te fogod behurcolni?!

Vicke,
én nem engedem be a postást, kiállok hozzá a küszöbre!

Végülis múltkor a nyeremény pólóinkat lopták el azokat meg ki kell mosni valamivel.
Így mostmár én is megnyugodtam

jó helyre került

Én kaptam mosóport, anyukám nem.

Most vagy nem küldték, vagy a postások mosnak vele otthon.

(mondjuk azt nem is bánom, ha mos vagy fürdik a mienk, mert olyan szaga van mint egy hajléktalannak, és ha elmegy akkor utána fél óra szellőztetés a minimum..

NEm kaptam meg a Tide mosópor
Anyukám is nyert, ő sem kapott...

(((
Ma vásároltam egy-két dolgot a CBA-ban. Kedvesen közölték, hogy láda van, boríték nincs és miért kell most rögtön nekem, máris bele tudom tenni a vonalkódot?

Közöltem a hölggyel szintén kedvesen, most nem, de holnap igen, válasz: holnapra lesz boríték is.

Csenzso,
kösz az infót, ezt nem tudtam, de most megnéztem a hivatalos kiírást.
Ritkán játszom a CBA-val, eddig postán küldtem be, mindig csak az volt a kikötésük, hogy sima fehér boríték legyen.
A Kaisernél és a COOP-nél sokszor van "bedobós", de boríték sosincs hozzá. Nem értettem, hogy miért vagytok oda egy "potya" borítékért.
Ne tedd sima borítékba, mert a CBA csak a sajátját fogadja el.
Lehet, hogy én túl jámbor lélek vagyok (bár még nem ért ilyen vád

), de nem értem, miért vagytok úgy oda a CBA miatt. Én is vásároltam, megvan a lebélyegzett blokkom, már fel is ragasztottam a 3 vk-t egy lapra. Beleteszem egy borítékba (aki egy ingyen borítékért képes izgulni, nem érdemli meg, hogy nyerjen), és majd bedobom, ha kiteszik a dobozokat.
Ma 12-e van, és hó végéig tart a játék. Majd ha az utolsó héten sem lesz kint a gyűjtőláda, ahogy a COOP-nál tavaly többször is előfordult, akkor ráérünk mérgelődni. (És persze írni egy 2cifra" e-mailt nekik.

)
Köszi....ezekszerint erről lemaradtam...Bocs, megyek olvasni.
A kérdések és válaszokban beszéltünk már a CBA-s dolgokról, másol sem különb a helyzet sajnos

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások