novake
Próbáld meg használni a jelszóemlékeztetőt!
Most járt nálunk a futár, és egy kulcstartó helyett kettőt hozott !!!!!
A első 2 játéknap nem tudtam olvasni a válaszüzenetet, hogy nyertem-e vagy sem, de úgy látszik az egyik nyertes üzenet volt

Hogy lehet bejutni a pallmall.hu oldalra? Elküldtem mailben a reg szó után az ügyfélazonosítómat, majd megpróbáltam belépni, de bárhogy írom be az adataimat, azt írja, hibásak. (Pedig a kiküldött lapon jól szerepelnek.

)
Megérkezett anyuhoz a coctail szett, elmondása szerint nagyon szép és praktikus, olvasva az alábbiakat én sem próbálkozom kódküldéssel ezek után a cd-s táskáért. Sok szerencsét mindenkinek!

Le vagyok döbbenve!
Nem elég, hogy alig lehet nyerni az előbbi játékokhoz képest valamit. De még becsapva is érzem magamat:75:1 a Pall Mall javára.
Tegnap meghozta a futár a szerdai ajándékomat amit a szomszédnak adott át mert nem a megadott időpontba jött (előbb) és nem voltam otthon.
A hangszórós CD-tartó táskáról annyit, hogy a CDlejátszót+a lemezeket bele lehet rakni és a vállra lehet akasztani, de attól még a barátaim nem fogják hallani, hogy én mit hallgatok ,úgyanis nincs rajta hangszóró.
Tudom,hogy azt írták a nyeremények alá, hogy a kép csak illusztráció, de nagyot csalodtam.
Én örülök ennek az ajándéknak, mert majd oda adom valamelyik unokaöccsémnek.DE!!messze nem olyan táskát kaptam amit beharangoztak (a piacon lehet ilyent kapni 500Ft) Szerintem.
Ha össze hasonlítom a hétfői ajándékhoz meg szerintem a többihez is képest, ez a leg....
Játszottam én már régen is a Pall Mall-al kaptunk is Levis utalványt, fotelt, CD-tartót, mind Király cuccok.
De ez a mostani döbbenet Én most már csak interneten kersztül küldöm a kódokat, nem csökkentem ezért a telefonszámlámat.
Mindenkinek jó játékot kívánok!
Remélem a Pall Mall észbe fog kapni, hogy ezzel az üzletpolitikájával nem biztos, hogy jól fog járni.Bár szerintem neki mindegy.
Sada majd próbálkozom. a heti "lövéseim" számát kimerítettem
Hello!
Ha valaki emléxik hogy mi a futárcég neve (akik a nyereményeket szállítják ki), az lécccci írja be a fórumba, vagy küldje el nekem emilben!
Szeretném felhívni őket hogy miért nem jöttek ha meg volt beszélve..
Köszi a segítséget!
BIRS!
http://www.dklusa.com/html/sy_2102.html
Évi segítségével (típusszám) utánanéztem én is hogy mit várhatunk a készüléktől (ha valaha megkapjuk). A fenti hivatkozás alatt írja a technikai adatokat is...
Üdv!
Szomorság van :-(((
11.-én, és 14.-én nyertem... Most hétfőn hívtak, hogy hozzák a szajrét 30-án. Mondom, ok, várom őket szeretettel. Itthon ülök ebben a gyönyörű időben, mert azt mondták hogy 12-és 16 óra között jönnek. De még mindíg semmi. Mindjárt 17 óra, és sehol senki. Csúnyán el lesznek küldve ha fölöslegesen csesztem el egy ilyen szép napot a rájuk várással...
szomorka!!!!!
Ha segítség kell irj egy mail-t.
Tery
A neten büntetlenül próbálkozhatsz vele.
B~8 ?
szomorka
Mi négyen játszunk, de egyikünknek sem ígértek garantált ajándékot (táskát).
Nekem nincs felesleges kódom, de biztosan találsz cserepartnert a csere-bere rovatban.
Nem bontanám ki a digi gépet a dobozából, de a külső részén lévő Patent No: 00341245.8 szám alapján nagyjából erről a gépről van szó, már akit érdekel
http://www.globalsources.com/si/6008801722037/Pro
ductDetail/Digital-still/product_id-1000585686/actio
n-GetProduct.htm
Sada!
Ha már úgyis olyan sok kódot beküldtél nem cserélnél el 8 kódot valamire, hogy keresztfiamnak nyerhessek egy táskát, vagy ha sok a táskád akkor arra is szívesen elcserélnék valamit..... vagy ha eladnád...
van egy kódom. annyira komplikárt,hogy dobok egy hátast. vagy B vagy L vagy S vagy 5 na én már minden variációt kipróbáltam,de mindig azt írja,hogy hibás a kód
(az előzőhöz csak annyit, hogy ma "guberáltam" A Sashalmi piacon,a másikat meg menet közben szúrtam ki,úgyhogy apámnak szóltam áűljon meg, kicikizett,de megérte

)
Jó hírünk van: nyertél. Tiéd a szombati ajándék, egy koktél-szett, amivel még a legreménytelenebb házibuliban is könnyedén felrázhatod a társaságot
sok:3 a PallMall javára. De most ŐŐŐŐŐŐrülök

Cirmus 22!
Irtam
novake,
nem veszett kárba, amit kidobáltál, mi (főleg a férjem) leginkább az utcán szedegetjük össze a kódokat.
Jerry Lee,
kösz a választ,
Gladiátor,
ezek szerint nem vagyunk elfelejtve

, akkor én várok türelemmel.
A párom Pall Mallt szív. Csak most esett le, hogy játék van, most kaptam róla levelet. Ha belegondolok, hogy mennyi kódot/dobozt kidobtunk az elmúlt hetekben...

Nálam landolt a párja!

Újabb hozzászólásokKorábbi hozzászólások